![]() |
|
|
#171 |
|
Actief Lid
|
No to ja toho taky vzdy hodne nakoupim, take prasky na prani tam maji levnejsi a avivaz lenor tam taky kupuji, na tu uz jsem zvykla jeste kdyz jsem bydlela u maminky. Skoda, ze se tam neda koupit mlety mak. Ten taky postradam a nemam si ho jak pomlit.
|
|
|
|
|
|
#173 |
|
Actief Lid
|
ja nemam ani rucni mlynek na kavu, budu muset delat vetsi zasoby, a nebo si nejaky ten mlynek poridit. A ty barvy na vlasy tam maji fakt levny a teda i kosmetika se me tam zda levnejsi a hlavne maji dost velky vyber.
|
|
|
|
|
|
#174 |
|
Actief Lid
|
Ahoj, muzu se zeptat do jakych supermaketu do Nemecka jezdite? Me osobne totiz nektere typu Aldi apd prijdou takove trochu usmudlane. Ale neznam vsechny a rada poznam jine, lepsi.
|
|
|
|
|
|
#176 |
|
Actief Lid
|
Ja taky nakupuju v Kauflandu, nekdy v Lidlu.
|
|
|
|
|
|
#177 |
|
Actief Lid
|
Kaufland a Lidl si pamatuji jeste z Cech. Lidl i z UK, ale tam teda nic moc, levne veci, levne ovoce a zelenina, ale muselo se vychytat, aby to nebylo stare.
Tady jdu obcas do Lidlu pred nejakou oslavou. Ale jinak jsme rozmazleni a nakupujeme v Albert Hein a Super de Boer .A z Nemecka se vozi liker do kavy .To maji u nas v rodine radi. |
|
|
|
|
|
#178 |
|
Lid
|
Ja nakupuju ve Vomar. Aldi mi taky prijde takove usmudlane a zeleninu maji vetsinou takovou no ehmmm nevzhlednou. Co se tuku, Hery a praveho masla ( nemyslim margarin ) tyce tak me ho vozi mamka z Cech vzdy par kousku a ja si ho uchovavam v mrazaku.
|
|
|
|
|
|
#179 |
|
Actief Lid
|
To jsem nevedela, ze je v Nemecku Vomar. Ja jezdim jednou za uherskej rok do Kauflandu, jen pres hranice. Ale kazdopadne nemecke Aldi ma rozhodne vyssi uroven, nez to holandske.
|
|
|
|
#180 |
|
Lid
|
Oops ja mela na mysli Vomar v Holandsku, sorry.
|
|
|
|