![]() |
|
|
#141 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
![]()
|
|
|
|
#142 |
|
Actief Lid
|
Doporucuju www.apetitonline.cz Jsou tam jednoduchy a zajimavy recepty. A hlavne se mi jeste nestalo, ze by se mi neco nepovedlo, coz se mi u jinych kucharek stava bezne.
|
|
|
|
|
|
#143 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
dik,zitra jdu zkusit neco noveho... odkoukala jsme to z lidlu,ale je to tam jen s lososem...chci to s kurecim masem,takovou tu tasticku z listoveho testa a se spenatem,je to vyborne a snad se to povede... do restaurace sem tam chodime,ale myslim si,ze vareni doma se oplati vic,nez chodit do restaurace/aspon usetrim ![]()
|
|
|
|
#144 |
|
Nieuw Lid
|
jak vařit dítěti, co nemůže laktosu?
Ahoj holky,
nemáte prosím Vás někdo zkušenosti s tím, jaká jídla vařit pro dítě, co nemůže klasické mléčné výrobky, kde je obsažená laktosa? Mám takové dítě na starost a nevím, čím mu udělat radost. chtěla bych pro něj například koláč, buchtu... Tak se chci zeptat, jestli když místo normálního mlíka dám sojové, tak to bude taky tak dobrý. Bude mít brzo narozeniny, takže budu moc ráda za jakýkoliv přísoěvek. Jo a mouka na pečení může být Patent tarve bloem? Díky moc a ahoj, brabča ![]() |
|
|
|
|
|
#145 |
|
Lid
|
recepty
http://alergie-mleko.webz.cz/recepty-seznam.php
http://www.babyallergie.nl/koemelkallergie.htm Jinak laktozu pridavaji do spousty veci i do sunky,polevek,takze musis hodne koukat na slozeni,predtim nez neco koupis. Ja jsem delala dort z detskych piskotu co jsem mela z CR ,pudinku a ovoce,ja jsem jeste nechtela zacinat s kravskym mlekem takze pudink byl bez mleka a chutnalo to skoro stejne. |
|
|
|
|
|
#146 |
|
Nieuw Lid
|
děkuji
Ahojky, díky moc za ty stránka. Něco určitě vyzkouším, ale jelikož ještě neumím holandsky, tak začnu s těma českýma receptama a uvidím. tady prý piškoty nemají vůbec, to jsou mi teda věci
![]() Ahojky a moc děkuju |
|
|
|
|
|
#147 |
|
Actief Lid
Nationaliteit:
|
Ahoj, nevite nahodou nekdo, kde se tady da sehnat koreni "hrebicek"? Hledala jsem, ale marne... Uz se nam ochladilo
a svarak jenom se skorici neni tak dobry, jako i s hrebickem...![]() |
|
|
|
|
|
#148 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
hned jsem ho spolu s cervenym vinkem prihodila do kosiku ![]() |
|
|
|
|
|
|
#149 | |
|
Actief Lid
Nationaliteit:
|
Citaat:
, a uz jsem ho i vyzkousela, akorat jsme meli to vino po svareni neskutecne kysele, tak budu muset pro priste koupit neco sladsiho!![]() |
|
|
|
|
|
|
#150 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
![]() |