het Tsjechisch Forum
Voorpagina - Forums - Fotogalerij - FAQ - Registreren
Registreren FAQ Ledenlijst Agenda Zoeken Berichten van vandaag Alle berichten als gelezen markeren

Antwoord

Onderwerp-opties
Oud 17-09-07, 06:46   #141
Actief Lid

janicka36's avatar

Nationaliteit:
Citaat:
barbie schreef:
Bericht bekijken
A proc jis porad to samy? Jednou uvar cesky, pak zas holandsky... ja to stridam, jednou brambory, pak knedle, ryze, testoviny... nebo taky nic .... moznosti spousta.
stridam,ale stejne se mi to vraci .... chci nejaky novy recept...
Oud 17-09-07, 09:10   #142
Actief Lid

Nationaliteit:
Citaat:
janicka36 schreef:
Bericht bekijken
stridam,ale stejne se mi to vraci .... chci nejaky novy recept...
Doporucuju www.apetitonline.cz Jsou tam jednoduchy a zajimavy recepty. A hlavne se mi jeste nestalo, ze by se mi neco nepovedlo, coz se mi u jinych kucharek stava bezne.
B0791 is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 17-09-07, 18:04   #143
Actief Lid

janicka36's avatar

Nationaliteit:
Citaat:
B0791 schreef:
Bericht bekijken
Doporucuju www.apetitonline.cz Jsou tam jednoduchy a zajimavy recepty. A hlavne se mi jeste nestalo, ze by se mi neco nepovedlo, coz se mi u jinych kucharek stava bezne.

dik,zitra jdu zkusit neco noveho... odkoukala jsme to z lidlu,ale je to tam jen s lososem...chci to s kurecim masem,takovou tu tasticku z listoveho testa a se spenatem,je to vyborne a snad se to povede...

do restaurace sem tam chodime,ale myslim si,ze vareni doma se oplati vic,nez chodit do restaurace/aspon usetrim
Oud 24-09-07, 07:42   #144
Nieuw Lid

brabcena's avatar

Nationaliteit:
jak vařit dítěti, co nemůže laktosu?

Ahoj holky,
nemáte prosím Vás někdo zkušenosti s tím, jaká jídla vařit pro dítě, co nemůže klasické mléčné výrobky, kde je obsažená laktosa?
Mám takové dítě na starost a nevím, čím mu udělat radost. chtěla bych pro něj například koláč, buchtu... Tak se chci zeptat, jestli když místo normálního mlíka dám sojové, tak to bude taky tak dobrý.
Bude mít brzo narozeniny, takže budu moc ráda za jakýkoliv přísoěvek. Jo a mouka na pečení může být Patent tarve bloem?
Díky moc a ahoj, brabča
brabcena is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 24-09-07, 12:28   #145
Lid

petulka's avatar

Nationaliteit:
recepty

http://alergie-mleko.webz.cz/recepty-seznam.php

http://www.babyallergie.nl/koemelkallergie.htm

Jinak laktozu pridavaji do spousty veci i do sunky,polevek,takze musis hodne koukat na slozeni,predtim nez neco koupis.

Ja jsem delala dort z detskych piskotu co jsem mela z CR ,pudinku a ovoce,ja jsem jeste nechtela zacinat s kravskym mlekem takze pudink byl bez mleka a chutnalo to skoro stejne.
petulka is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 25-09-07, 09:54   #146
Nieuw Lid

brabcena's avatar

Nationaliteit:
děkuji

Ahojky, díky moc za ty stránka. Něco určitě vyzkouším, ale jelikož ještě neumím holandsky, tak začnu s těma českýma receptama a uvidím. tady prý piškoty nemají vůbec, to jsou mi teda věci
Ahojky a moc děkuju
brabcena is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 28-09-07, 10:50   #147
Actief Lid

Alma's avatar

Nationaliteit:
Ahoj, nevite nahodou nekdo, kde se tady da sehnat koreni "hrebicek"? Hledala jsem, ale marne... Uz se nam ochladilo a svarak jenom se skorici neni tak dobry, jako i s hrebickem...
Alma is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 29-09-07, 19:57   #148
Actief Lid

kacenice's avatar

Nationaliteit:
Citaat:
Alma schreef:
Bericht bekijken
Ahoj, nevite nahodou nekdo, kde se tady da sehnat koreni "hrebicek"? Hledala jsem, ale marne... Uz se nam ochladilo a svarak jenom se skorici neni tak dobry, jako i s hrebickem...
ahojky jsem si na tebe dneska vzpomnela pri nakupovani... zcela omylem jsem totiz na ten hrebicek narazila v Super de boer - mezi korenim od znacky Silvo - oranzovy pytlicky a krabicky - jinak holandsky se rekne "kruidnagel"
hned jsem ho spolu s cervenym vinkem prihodila do kosiku
kacenice is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 03-10-07, 09:32   #149
Actief Lid

Alma's avatar

Nationaliteit:
Citaat:
kacenice schreef:
Bericht bekijken
ahojky jsem si na tebe dneska vzpomnela pri nakupovani... zcela omylem jsem totiz na ten hrebicek narazila v Super de boer - mezi korenim od znacky Silvo - oranzovy pytlicky a krabicky - jinak holandsky se rekne "kruidnagel"
hned jsem ho spolu s cervenym vinkem prihodila do kosiku
Je, diky, tak to uz budu pro priste vedet, ze je k dostani i v supermarketu, ja ho uz taky mam, sehnala jsem ho v sobotu na trhu pod exotickym nazvem TJENKEH , a uz jsem ho i vyzkousela, akorat jsme meli to vino po svareni neskutecne kysele, tak budu muset pro priste koupit neco sladsiho!
Alma is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 23-10-07, 18:35   #150
Actief Lid

Nationaliteit:
Citaat:
Alma schreef:
Bericht bekijken
Je, diky, tak to uz budu pro priste vedet, ze je k dostani i v supermarketu, ja ho uz taky mam, sehnala jsem ho v sobotu na trhu pod exotickym nazvem TJENKEH , a uz jsem ho i vyzkousela, akorat jsme meli to vino po svareni neskutecne kysele, tak budu muset pro priste koupit neco sladsiho!
Nejlepsi je na svarak nejdriv dat varit trosicku vody s cukrem a vsim svarakovym korenim a jak to prijde do varu, tak pridat vinko a pak se to pije jedna radost. Tak nas to ucili vinari na kolejich
Jandulka is offline   Bericht citeren in antwoord
Antwoord

Onderwerp-opties

Berichtregels