![]() |
|
|
#133 |
|
Lid
|
pudink
Nevite nekdo kde by se dal sehna pudinkovy prasek bez cukru a ruznych barviv?Chtela jsem udelat presnidavku pro mimco, jak se svari jablka s pudinkem a necha se to ztuhnout,ale nechci do ni cpat zbytecne cukr.Bouzel jsem pudink bez cukru nenasla.
|
|
|
|
|
|
#135 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
Navic ty holandsky pudinkovy prasky jsou preslazeny a pekne .
|
|
|
|
|
#136 |
|
Nieuw Lid
|
Pudink
Ja si je vozim take z Cech a nebo kupuju v Nemecku. Tady at jsem hledala jak hledala, normalni obycejny pudinkovy prasek nexistuje. Jeste jsem se nedivala v tureckych a dalsich exotickych obchudkach. Petulko mas pravdu, to co se zde dostane uz jsou hotove ochucene pudinky bud udelat za studena, nebo varit a tam uz je i cukr. Narazila jsem na britsky custard, ale to je strasne zluty a nechutnalo mi to.
Jay ti dala dobry napad, zkusit to muzes, je to v podstate zahustovadlo. Ale pokud bys radeji ten pudink, posli mi adresu a je dam do obalky a poslu, to je malickost. Jedu za dva tydny na prazdniny do Cech, tak si udelam novou zasobu. Zrovna ted se chystam na vikend udelat nejakou dobrotu s ovocem a pudinkem a jeste mam pytlik detskych piskotu, takovy ten nepeceny dort. Pocasi je "naprd" tak si to trosku zprijemnit. |
|
|
|
|
|
#139 | |
|
VIP Lid
|
Citaat:
.... moznosti spousta. |
|