![]() |
|
|
#51 | |
|
Actief Lid
|
[quote=Alma]
Citaat:
![]() ale hodne casto jezdi az do posledniho mista plne... :traan: minule jsem na ceste zpet sedela uplne vzadu u okynka a tesila jsem se,ze bude misto,ale v praze si ke me prisedla dalsi osoba,takze se vse zaplnilo..ale nevyberu si,protoze s eurolines jsem mela to same ... musim si to zarezervovat co nejdrive,jinak pak uz nebudou mista a nepojedem nikde ![]()
|
|
|
|
#52 |
|
Actief Lid
|
Ja jsem do ted jezdila s eurolines, ten byl take vzdy plny , pri ceste z ceska do Holandska jsme kolikrat dorazili drive, ale zato smerem do ceska se me uz dvakrat stalo, ze na hranicich silena kontrola celeho autobusu, vsichni jsme museli ven, nekolik lidi museli dokonce i s kufry nekam dovnitr , no proste jsme meli hodinu a pul zpozdeni, jak to je se student to nevim.
|
|
|
|
|
|
#53 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
ale s eurolines ano...zavedli nas do bungalovu,kde dovedli 3 psi a prohrabavali nam vse od kufru po penezenky... se student jednou chytli holku s travou zabavili ji a hned nas pustili... takze pohoda...
|
|
|
|
#54 |
|
Actief Lid
Nationaliteit:
|
Jezis, to myslite holky vazne, takova kontrola?
Me jeste nic takoveho nastesti nepotkalo.... A navic - na hranicich jsou busy temer vzdycky kolem pulnoci, dvou, tak predstava, jak se stracham nekde vybalovat zavazadlo:traan: ....to Vas teda lituju! Jinak ja jsem ted mela stesti, vsichni jeli prevazne do Nemecka, navic Norimberku, tak jsme se pak vsichni zbyli rozesadili po jednom a mohli se vyspat. S tou vcasnou rezervaci je to ale taky pravda, mela jsem ji od zari, a to jsem jeste nemohla jet v nedeli, jak jsem chtela, ale v sobotu. Na Vanoce radsi pojedem autem, i kdyz to budou urcite cesty plne.... |
|
|
|
|
|
#55 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
![]() ted jsem se divala a s eurolines muzu jet z aachen az do ostravy za stejnou cenu jak se studentagency...no uvidime asi si zajdu do te jejich agency a poptam se...ale ne,ze budu sedet nekde vzadu zas jak minule a nekdo nam bude usinat na raminku ![]() autem nejedu sice mame docela dobe auto,ale s jednim ridicem by jsme to asi nezvladli,kdyz neni zvykli... ![]()
|
|
|
|
#56 | |
|
Actief Lid
Nationaliteit:
|
Citaat:
vy si muzete vybirat, jestli cestovat z Nemecka nebo z Holandu....to je zivot![]() |
|
|
|
|
|
|
#57 |
|
Actief Lid
|
no moc lehke to neni..vis co bych dala,kdyby jsem bydlela blizko amsterdamu ci eindhovenu...tak je to pro me nejbliz do eindhovenu ci kolina hodina...
aachen tam to jezdi jen 1x v tydnu... coz je na nic,ale asi pojedu tim...stejne vse bude napraskane...a aachen je nastesti 1 zastavka,tak by snad melo byt mistecko nekde uprostred a ne uplne vzadu... no uvidime co z toho vyleze... nevim,ale byla bych doma na stedry den... je to des... ale co nadelam ,ze??
|
|
|
#59 |
|
Lid
|
Tak to me se to ani autobusem nevyplati. Tady bydlim u hranic s Nemeckem a v Cechach taky, takze autem jsem tam za 7 hodin i s prestavkama a kolonama, takze pohodicka. Autobusem bych se kodrcala 12 hodin a pak jeste par hodin autem, takhle je to jednodussi, rychlejsi a pohodlnejsi!
![]() |
|
|
|
|
|
#60 |
|
Volwaardig Lid
|
No ja jsem ze zacatku jezdila taky autobusem z Bredy a pak vystoupila v Praze a pak jsem jeste musela asi 3 hodiny kodrcat ve vlaku, abych se dostala k nam na Sumavu.
Ted jezdime cela rodina autem, tri deti, manzel a pes, to bych autobusem asi neprezila, hihi. Cesta nam trva tak 11-12 hodin, jezdime prevazne na noc. |
|
|
|