het Tsjechisch Forum
Voorpagina - Forums - Fotogalerij - FAQ - Registreren
Registreren FAQ Ledenlijst Agenda Zoeken Berichten van vandaag Alle berichten als gelezen markeren

Antwoord

Onderwerp-opties
Oud 22-11-05, 19:37   #31
Actief Lid

janicka36's avatar

Nationaliteit:
ja jedine na svou rodinu...
pokazde co dojedu je tam vse stejne...nic se nemeni takze docela nuda a tak tam moc casto nejezdim(1-2x do roka).
Ale to jidlo jako je svickova a rajska...to mi tady chybi a tak se na to vzdy tesim..(neumim to tak dobre udelat)
janicka36 is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 10-10-06, 23:14   #32
Lid

jirkakrejza's avatar

Nationaliteit:
Nejvic na maminku a tatinka a sourozence!!!!!!
jirkakrejza is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 11-10-06, 07:45   #33
Actief Lid

Nationaliteit:
Jak uz tady bylo napsano, rodina, rohliky & chleba, svickova, dobre uzene maso a samozrejme ceske buchty :-)
Dobre posezeni s kamarady u kafe a svitoreni v ceskem jazyce.
Martina is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 11-10-06, 11:31   #34
Actief Lid

Alma's avatar

Nationaliteit:
Ja se tesim uplne na vsechno! Nejvic samozrejme na rodice a babicku, pak pokec s kamaradkama, nase krasne mesto se zamkem a dvemi namestimi, vyhled z okna na Beskydy, navstevu kolegu v byvale praci, event. sraz se spoluzakama a v zime na lyzovacku, jinak vyslap na nejakou horu.... chichi - uz za tri tydny jedu zase! Zapomenout na tyden na IND, sofi nummer a gementee! Jupii! Akorat pritel mi bude chybet, tak se tu za nim zas rada vratim!
Alma is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 23-10-06, 20:12   #35
Volwaardig Lid

vierka's avatar

Nationaliteit:
ty jedna babo, ja to nebudu komentovat, ty vice jezdis domu nez kdokilo tady z nas!!!!! A TED JSEM TE BONZLA to byl jen takovy osobni knokaut, jsme totiz z jednoho mesta, a tak trosku zarlim, ale nakonec si to take za tyden pujdu uzit , ja nejazdim tak casto, nemel by kdo hlidat dum a zviratka, a take uz mam trosku prac. zavazky, skolu, a letadlo je drahe.... ale pokud jedu, tak se tesim na vsecko, nejvice kamaradi - ti opravdovi a kolegove, decka ze skoly - byvale (hlavne moje byvala trida - ti mne vzdy vycihnou) a poradne ceske jidlo - pravidelne minimalne 5kg vice hihihihi
vierka is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 24-10-06, 18:39   #36
Actief Lid

janicka36's avatar

Nationaliteit:
Citaat:
vierka schreef:
ty jedna babo, ja to nebudu komentovat, ty vice jezdis domu nez kdokilo tady z nas!!!!! A TED JSEM TE BONZLA to byl jen takovy osobni knokaut, jsme totiz z jednoho mesta, a tak trosku zarlim, ale nakonec si to take za tyden pujdu uzit , ja nejazdim tak casto, nemel by kdo hlidat dum a zviratka, a take uz mam trosku prac. zavazky, skolu, a letadlo je drahe.... ale pokud jedu, tak se tesim na vsecko, nejvice kamaradi - ti opravdovi a kolegove, decka ze skoly - byvale (hlavne moje byvala trida - ti mne vzdy vycihnou) a poradne ceske jidlo - pravidelne minimalne 5kg vice hihihihi

no tak s temi kilami souhlasim... taky vzdy priberu a ne malo...a pak jde to tezko dolu ale co mam delat,kdyz je to jidlo tam tak dobre?
ja jedu domu az na vanoce(snad) a moc se tesim...2 tydny doma
aspon si odpocinu od vsech starosti a zajedeme na rahdost,jako vzdy pritel miluje snih a poprve ho videl tolik v beskydech
no me nastesti jezdi co mesic nejlepsi kamoska z cech ...
ale uz se tesim na ostatni.
taky moc casto nejezdim max 2x do roka,coz me stve...ale tolik volna a penez neni je to prece jen 15hodin
Oud 31-10-06, 07:27   #37
Actief Lid

Alma's avatar

Nationaliteit:
Citaat:
janicka36 schreef:
taky moc casto nejezdim max 2x do roka,coz me stve...ale tolik volna a penez neni je to prece jen 15hodin
Já teď asi trhla svůj dosavadní rekord, domů jsem se busem štrachala 27 hodin. Protože v SRN byla zácpa, díky tomu ujel spoj na Slezsko, takže čekačka v Brně... Škoda, že do ČR nejede třeba nějaký rychlík jako prý jezdí Paříž - Brusel - Amsterdam. Fičí po kolejích 130 nebo 150 km/h, skoro žádný zastávky, dopravní zácpa na kolejích jako taková neexistuje, leda nějaká ta výluka.... Možná snad časem
Alma is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 31-10-06, 09:48   #38
Actief Lid

petule23's avatar

Nationaliteit:
Ja jsem naposledy videla rodinu, brasky a nase prasnice (psy) v cervnu a musim rict, ze mi silene chybi, na ne se vzdycky tesim nejvic. Jidlo mi ani tak moc nechybi, na to si zvyknu vsude. DOmu taky ted jezdim uz jen dvakrat do roka, protoze to volno musim delit mezi pritelovu rodinu ve Svedsku a moji u nas v CR :-(....JAKY SI TO UDELAS, TAKOVY TO MAS :-(
petule23 is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 31-10-06, 10:24   #39
Lid

jirkakrejza's avatar

Nationaliteit:
Ahoj a co to je za autobusovou spolecnost? Upimne te lituju to pak boli cele telo a nohy jak balon! To znam !
jirkakrejza is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 31-10-06, 11:25   #40
Actief Lid

Nationaliteit:
Jo to je pravda, me nechybi cesky jidlo, snad krome tvarohu, ale TA KRAJINA!!! zalesneny kopce, vyhled, hory, krajina na Vysocine, kolem Hlinska, Noveho Mesta atd. I Brnenska prehrada na kterou jsem se divala kazdy rano z okna...
B0791 is offline   Bericht citeren in antwoord
Antwoord

Onderwerp-opties

Berichtregels