![]() |
|
|
#11 |
|
Actief Lid
|
Jo tak mi az pojedeme do CR tak si zase nalozime auto.Ale preci diky za informace.
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Actief Lid
|
Ahoj, ten tvrdy tvaroh se da koupit v polskych obchudkach. Jestli tam u vas tedy nejaky jsou. V Haagu jsem treba narazila uz na druhy. A maji tam spoustu veci, ktery se daji prirovnat k tem nasim ceskym. Napriklad zmrazene ovocne knedliky. Mnam. Ja jsem lina se s nima patlat sama, tak se hodi, ze se daji za nejaky to euro koupit.
![]()
|
|
|
|
#13 |
|
Actief Lid
|
Ahoj Miso, asi te budu muset brzy navstivit, ty ovocny knedliky mne totiz moc lakaji :-)
Ja jsem hledani tvarohu taky vzdala. Letim ted domu, tak kdyz si na to vzpomenu, tak si ho tam koupim. |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Actief Lid
|
tak to ja mam stesti,ze mam nemecko 3 kroky...
tady v holandsku jsem shanela drozdi na pomazanku,ale marne... nastesti v nemecku je maji... urcite tam je i tvaroh,kdybych ho potrebovala... ![]()
|
|
|
#15 |
|
Actief Lid
|
Drozdi se da sehnat u pekare, vetsinou ho musi objednat, ale maji pak cerstve.Jinak drozdi v prasku ma kazdy supermarket,ale to neni ono. S moukou jsem na tom podobne, polohrubou a hrubou si vozim na tuny z Cech.Tvaroh do buchet micham s cukrem a hl.moukou a pak tak netece(jak uz psala Barbie) a tvrdy na strouhani si vyrabim sama z toho mekkeho.BOhuzel tu nemame v okoli zadnou polskou prodejnu...
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Actief Lid
|
Sojove maso
Kdyz uz jsme u toho jidla, ma nekdo zkusenost s koupi sojovyho masa? Stale si vozim plnou bednu zasob, pokazde kdyz jedeme z Cech... a pak bych jeste rada 'balkansky syr' na salat, ta feta mi prijde tak trochen bez chuti
![]()
|
|
|
|
#18 |
|
Volwaardig Lid
|
ahojky,sojove maso prodavaji vetsinou v biologickych ochudkach...napr v rotterdamu groene passage...jinak v normalnich obchodech jsem to fakt nevidela a jelikoz sojove maso mam hodne rada, tak si taky vetsinou vozim zasoby z CR. Tady kdyz ho v tom bio obchode koupis, tak je hrozne drahy.
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Volwaardig Lid
Nationaliteit:
|
Sojove maso maji v cinskych obchodech, za velmi priznive ceny :o}