Registreren
Voorpagina - Forums - Fotogalerij - FAQ - Vakantiehuizen
Agenda Ledenlijst FAQ Zoeken Berichten van vandaag Alle berichten als gelezen markeren

Terug   het Tsjechisch Forum - Česká místnost - Ostatní
Je mi tak nejak...

Je mi tak nejak...

Antwoord

Onderwerp-opties In onderwerp zoeken Weergave
Oud 09-02-05, 20:49   #21
Actief Lid

Gabina's avatar

Nationaliteit:
Re: Je mi tak nejak...

Citaat:
Martinez schreef:

musel bych zacinat uplne od zacatku
U me je to stejny duvod proc se nechci/nemuzu vratit do CZ. Za tech 13 let co jsem v NL jsem si vybudovala zivot tady. Mam dobrou praci, kamosky, zmane, konicky. Kdybych se vratila nemela bych nic a musela taky zacinat uplne od zacatku. A to se me podruhe uz moc nechce.
Gabina is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 10-02-05, 12:24   #22
Actief Lid

Arachnee's avatar

Nationaliteit:

Ja se bohuzel moc casto do CZ nedostanu, ale kdyz tam jsem, tak je mi tam moc fajn. Ale vim, ze se tam nemam KAM vratit...Pritom nadruhou stranu mam v podvedomi pocit, ze tu v NL nechci zustat do konce zivota, protoze to tady prezivam a ne prozivam. Vlastne tu vecne setrim penize na to, abych mohla na tyden zase nekam z Hol. vypadnout. A to uz trva skoro 13 let.
Arachnee is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 10-02-05, 14:01   #23
VIP Lid

Nationaliteit:

Myslim si, ze tady v Holandsku ziji dve skupiny Cechu. Jedna se tu usadila natolik, ze tu chteji zustat naporad. A druha zustane premyslet o tom, ze by se chteli vratit. Znam jednu pani co tu zije pres padesat let a "doma" je stale v Cechach.
Klara is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 10-02-05, 14:21   #24
Super Lid

Bartiku's avatar

Nationaliteit:

Martine,
Dik za vysvetleni tvoje situace. Musim rict ze mi to prekvapi ze v CR nemuzes zit na to, co delas (organizace ruznych parties). Je ten trh tam uz tak plny? Existuje tam uz nejaky 'ID&T' nebo 'Mojo' to dominuje cely trh? Sam bych myslel ze by to bylo obracene; v CR by byly vetsi moznosti na organizace parties nez tady. Treba pro mlady turisty.
Ale, urcite mas pravdu protoze vis o tom mnohem vic nez ja - jenze, me to prekvapi.
Dalsi moznost je, ze s tvym zkusenosti z Holandska bys treba byl efektivnejsi nebo novejsi nebo proste bys mel jiny pristup nez ty chlapy co jsou v CR; co myslis na to?
Bartiku is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 10-02-05, 17:17   #25
Volwaardig Lid

Martinez's avatar

Nationaliteit:

Urcite v tom mas pravdu. Take cas od casu hraju jako DJ v Cechach a vidim jake nedostatky tam jsou. Bohuzel nejde o nedostaky Party organizaci, ale tech sekundarnich veci. Kdyz mi v Holansku v sobotu vecer hodinu pred zacatkem party vyplivne aparatura, tak zavolam a behem te hodiny mam novou. Stejna situace by v Cechach byla Velka krize. Jeste tam neni takove podnebi, aby se clovek na druhe mohl 100% spolehnout.
Navic spousta me prace spociva v tom mit kontakty a znamosti. Tam bych musel zacinat opravdu od podlahy. Ale premyslim o tom, jen si nemysli! Mozna...uvidime!!
Martinez is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 10-02-05, 20:47   #26
Actief Lid

Zdenda's avatar

Jo, jo, stoji to vsechno za hovno.....
Zdenda is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 10-02-05, 21:12   #27
Volwaardig Lid

jája's avatar

Ja bydlim sice v Belgii,ale ono to vyjde na stejno.Ja bych rekla,ze je jeste treti skupina lidi,kteri nevedi,co vlastne chteji.A takovy problem mam ja.Nekdy se tu citim dobre a nekdy me to desne tahne do Ceska.Hlavne v zime mi tady schazi ten snih a v lete to posezeni na zahrade se sousedy.
jája is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 11-02-05, 09:01   #28
Actief Lid

Nationaliteit:

To, co říká Jája, asi platí tak trochu pro všechny lidi, kteří se odstěhovali do jiné země. I když je člověk v nové vlasti hodně spokojený, vždy budou věci, které se mu víc líbily doma. Mně tu třeba chybí rychlobruslení v televizi, ale je mi jasné, že to kvůli mně vysílat nebudou . Asi je nejlepší se na to dívat tak, že jsme hodně získali, protože můžeme mít to dobré z obou zemí. No jo, takový hokej taky není k zahození... Ještě mám kamarádku s podobnými stavy v Dubaji a to my se máme pořád skvěle, protože to máme domů relativně blízko.
Lisa F. is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 11-02-05, 11:25   #29
Moderator

pepo's avatar

Nationaliteit:

Citaat:
Zdenda schreef:

Jo, jo, stoji to vsechno za hovno.....
Aaaale, Zdendo !! To snad neeee !
pepo is offline   Bericht citeren in antwoord
Antwoord

Onderwerp-opties In onderwerp zoeken
In onderwerp zoeken:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Forumnavigatie

Nederlands Cesky English Deutch

© 2007 Tsjechie.net - Forum: vbulletin- Weather: In-pocasi.eu - Stats: Opentracker.net - SEO by vBSEO 3.2.0 - RSS Feed