![]() |
|
|
#11 | |
|
Actief Lid
Nationaliteit:
|
Citaat:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Actief Lid
|
No to mas Almo taky pravdu. Ja to nemyslela nejak urazlive, spis ze je dobre, ze v te holandske casti je to takove pestrejsi. Protoze nam Cechum tu v Holandsku urady pekne zatapi a to pak je tezke zustat optimistou. Ja uz po dlouhotrvajicim boji s byrokracii rezignovala,ale chapu,ze spousta lidi tady nemuze rezignovat... Takze podtrzeno a secteno - at uz je pro nas forum zabavou nebo terapii, vzdycky si tu najdem to svoje a je nam fajn!!!
|
|
|
|
#13 |
|
Actief Lid
|
me se tohle forum taky libi a proto ho i denne navstevuji...dozvidam se zajimave veci a hodne lidi mi tu v ceske mistnosti dalo dobrou radu
a muzu si zde ponadavati a vim,ze nejsem sama... holandsky umim,ale holandkou cast nenavsevuji... vyhovuje mu to tu v nasi sice male,ale hezke casti ![]()
|
|
|
#14 | |
|
Actief Lid
Nationaliteit:
|
Citaat:
A navic tohle forum ma moc peknou grafickou upravu, libi se mi daleko vic nez treba czechoslovakforum.be,tam je to takove nejake sedivejsi, ci jak bych to rekla?? Zkratka - nase zlate forum! |
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
CZ Moderator
|
Diky za to ze se vam tu libi vic nez na czechslovakforum.be
... bohuzel nemohu holandske uzivatele prinutit tomu aby zde psali komentare, o to mi taky neslo. Ale i tak priznavam ze to je skoda. Pokusim se o to je sem prilakat, ale i vy to muzete udelat, tim ze budete psat prispevky v NL casti a ne jen zde ![]() |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Actief Lid
|
Ja mam taky tohle forum moc rada a jsem strasne stastna, ze je to v cestine, protoze ja holandsky neumim a ani nevim, jestli se ji budu ucit, kdyz uz tu budu jen 2.5 roku
Moderatori dekuji, super prace :-) |
|
|
|
|
|
#18 | |
|
Actief Lid
Nationaliteit:
|
Citaat:
a zvedava, ale uz pilujes svedstinu nebo pritel cestinu a kampak razite za 2,5 roku - na sever nebo do stredu nasi krasne Evropy?![]() |
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Actief Lid
|
Troufala nejsi a zvedavost uz k zenskym patri :-) Ja jsem sice zila pul roku ve svedsku, ale umim jen par slov, za to Jonas zil 7 mesicu v Praze a umi mnohem vic. Ale spis kraviny...jako: " Ty si moje vysoka ceska holka", Baci Baci na prdel, ..a zakladni fraze taky zvlada. No a ja budu muset zacit tu svedstinu, protoze to bude Svedsko,...domu do CR jen na dovcu.
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Volwaardig Lid
|
mi se tady libi vse, ahlavne jsem si pres vas nasla nove kamarady! konecne neziju v domneni, ze jsem tady sama, ale precitla jsem, a ziju vice naplno, skoro uz jako v starem dobrem frydku - mistku.. jen bych se chtela trosku zakousnout... cetla jsem , ze se vam zdaji nase stranky malo vesele, nebo ze neco jakp holandani vymysleji lepsi.... tak podme ven s napadama, a nepiste jenom porad o tom, jak je nam tady spatne.... spatne bude, az nebudeme mit strechu nad hlavou a co do huby... TAKZE DOST NAREKU, SPLODME NECO VESELE |
|
|
|