het Tsjechisch Forum
Voorpagina - Forums - Fotogalerij - FAQ - Registreren
Registreren FAQ Ledenlijst Agenda Zoeken Berichten van vandaag Alle berichten als gelezen markeren

Antwoord

Onderwerp-opties
Oud 21-11-06, 18:06   #11
Actief Lid

Alma's avatar

Nationaliteit:
Citaat:
goddart schreef:
Ale musim rict, ze posledni dobou navstevuji spise holandskou cast fora. A to jsem Ceska kazdym coulem. Jenze clovek si taky rad pocte a ne jen sledovat prispevky, jak je vsechno bbblllbyyy a na nic, to je moc pesimisticke. Od nich slysim na Cesko pouze maaaalo negativnich reakci, ovsem na ceske casti fora se to negativnimi reakcemi na Holandsko jen hemzi.
Vis, ono treba ja na Holandsku nevidim blbyho nic, akorat jedinou vec povazuju za blbou, a to ze ve dvacetisesti mam bezdvodne zakazano pracovat - tudiz se dostat mezi lidi, moci si neco koupit a vsechno, co k norm. zivotu patri. Je nas tady takovych vic, a ja jsem kolikrat rada, ze si tu s nekym o tom muzu podiskutovat a ono se Ti pak i ulehci....
Alma is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 21-11-06, 18:39   #12
Actief Lid

goddart's avatar

Nationaliteit:
No to mas Almo taky pravdu. Ja to nemyslela nejak urazlive, spis ze je dobre, ze v te holandske casti je to takove pestrejsi. Protoze nam Cechum tu v Holandsku urady pekne zatapi a to pak je tezke zustat optimistou. Ja uz po dlouhotrvajicim boji s byrokracii rezignovala,ale chapu,ze spousta lidi tady nemuze rezignovat... Takze podtrzeno a secteno - at uz je pro nas forum zabavou nebo terapii, vzdycky si tu najdem to svoje a je nam fajn!!!
Oud 21-11-06, 18:53   #13
Actief Lid

janicka36's avatar

Nationaliteit:
me se tohle forum taky libi a proto ho i denne navstevuji...dozvidam se zajimave veci a hodne lidi mi tu v ceske mistnosti dalo dobrou radu a muzu si zde ponadavati a vim,ze nejsem sama...
holandsky umim,ale holandkou cast nenavsevuji...
vyhovuje mu to tu v nasi sice male,ale hezke casti
Oud 21-11-06, 19:46   #14
Actief Lid

Alma's avatar

Nationaliteit:
Citaat:
goddart schreef:
No to mas Almo taky pravdu. Ja to nemyslela nejak urazlive, spis ze je dobre, ze v te holandske casti je to takove pestrejsi.
Jo, tak to mas pravdu - holandska cast je radne pestrejsi! A navic tohle forum ma moc peknou grafickou upravu, libi se mi daleko vic nez treba czechoslovakforum.be,tam je to takove nejake sedivejsi, ci jak bych to rekla?? Zkratka - nase zlate forum!
Oud 21-11-06, 20:17   #15
CZ Moderator

Gambrinus's avatar

Nationaliteit:
Diky za to ze se vam tu libi vic nez na czechslovakforum.be
... bohuzel nemohu holandske uzivatele prinutit tomu aby zde psali komentare, o to mi taky neslo. Ale i tak priznavam ze to je skoda.
Pokusim se o to je sem prilakat, ale i vy to muzete udelat, tim ze budete psat prispevky v NL casti a ne jen zde
Gambrinus is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 21-11-06, 21:31   #16
VIP Lid

barbie's avatar

Skoda, ze je na cesky casti fora v posledni dobe tak mrtvo. Jako by toho kazdej uz mel dost. Neni to jako driv.
Chtelo by to nejak ozivit, ale nevim jak.
barbie is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 23-11-06, 10:10   #17
Actief Lid

petule23's avatar

Nationaliteit:
Ja mam taky tohle forum moc rada a jsem strasne stastna, ze je to v cestine, protoze ja holandsky neumim a ani nevim, jestli se ji budu ucit, kdyz uz tu budu jen 2.5 roku Moderatori dekuji, super prace :-)
petule23 is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 23-11-06, 11:02   #18
Actief Lid

Alma's avatar

Nationaliteit:
Citaat:
petule23 schreef:
Ja mam taky tohle forum moc rada a jsem strasne stastna, ze je to v cestine, protoze ja holandsky neumim a ani nevim, jestli se ji budu ucit, kdyz uz tu budu jen 2.5 roku Moderatori dekuji, super prace :-)
Ze jsem tak troufala a zvedava, ale uz pilujes svedstinu nebo pritel cestinu a kampak razite za 2,5 roku - na sever nebo do stredu nasi krasne Evropy?
Oud 24-11-06, 11:58   #19
Actief Lid

petule23's avatar

Nationaliteit:
Troufala nejsi a zvedavost uz k zenskym patri :-) Ja jsem sice zila pul roku ve svedsku, ale umim jen par slov, za to Jonas zil 7 mesicu v Praze a umi mnohem vic. Ale spis kraviny...jako: " Ty si moje vysoka ceska holka", Baci Baci na prdel, ..a zakladni fraze taky zvlada. No a ja budu muset zacit tu svedstinu, protoze to bude Svedsko,...domu do CR jen na dovcu.
petule23 is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 04-12-06, 22:35   #20
Volwaardig Lid

vierka's avatar

Nationaliteit:
mi se tady libi vse, ahlavne jsem si pres vas nasla nove kamarady!
konecne neziju v domneni, ze jsem tady sama, ale precitla jsem, a ziju vice naplno, skoro uz jako v starem dobrem frydku - mistku..
jen bych se chtela trosku zakousnout... cetla jsem , ze se vam zdaji nase stranky malo vesele, nebo ze neco jakp holandani vymysleji lepsi.... tak podme ven s napadama, a nepiste jenom porad o tom, jak je nam tady spatne.... spatne bude, az nebudeme mit strechu nad hlavou a co do huby...
TAKZE DOST NAREKU, SPLODME NECO VESELE
vierka is offline   Bericht citeren in antwoord
Antwoord

Onderwerp-opties

Berichtregels