![]() |
|
|
#61 | |
|
Actief Lid
Nationaliteit:
|
Citaat:
Jo, to me taky. Ale chyba je, ze si ho davam ve dve v noci, jak se jde pri patku z vinecka A nebo Turkse pizza, mnam! |
|
|
|
|
|
|
#62 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
no tak to ja musim rict,ze i kdyz rucicku na vaze nemam kila naskakuji...a to je tim,ze jsme sedela doma a jen zrala . ted se snazim drzet,ale posledni dobou se mi nedari prekonant vecery...skoro porad si dam neco dobreho...:snik: musim rict ze i drozdi je v nemecku... no proste se mam,ze je to kousek na babovku taky nemam formu,jen takvou blbou nizkou a musim neco udelat z jablky a tak asi vyhraje zemlovka...ta je super... a tu svickovou se fakt musim naucit...no mozna nekdy priste...ted delam jen zampionovou,rajskou,kure na smetane,bramborak,smazeny syr a to je asi tak vse z ceske kuchyne... dosla mi strouhanka a tak musim pockat,nez si udelam ten pravy cesky kureci rizecek no a me tady silene chutna ten jejich gyros nebo kebab broodtje mnam mnam... to bych mohla porad..to tzaziki je v tom super... ![]()
|
|
|
|
#63 |
|
Actief Lid
Nationaliteit:
|
au,kure na smetane,bramborak,smazeny syr a to je asi tak vse z ceske kuchyne... dosla mi strouhanka a tak musim pockat,nez si udelam ten pravy cesky kureci rizecek
A na co bys cekala , kup par baget, nech je pekne seschnout a mas strouhanku i na tri rizky! Ja jsem tu teda zatim jiny zdroj strouhanky ani nehledala, pac u nas je furt nejake suche pecivo. Ono se to kupuje kvuli pritelove svaci, ale potom si to stejne rano nevezme a to se to pak vyrabi strouhanka jak na bezicim pasu! ![]() |
|
|
|
|
|
#64 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
no ja ty bagety moc nekupuji...vice mene jen chleba...skoda baget na strouhanku... ![]()
|
|
|
|
#65 | |
|
Actief Lid
Nationaliteit:
|
Citaat:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#66 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
Takz uz ji nedelam ![]()
|
|
|
|
|
#67 | |
|
Actief Lid
Nationaliteit:
|
Citaat:
Diky!!!!![]() |
|
|
|
|
|
|
#68 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
tak to muj si nestezoval a pochutnal si i 2 den ![]()
|
|
|
|
#69 |
|
Actief Lid
|
Tak za tu dobu co jsem tu,jsme jeste zemlovku nemeli,takze to napravim.Doufam,ze budou mit vsichni v pondeli k obedu zemlovku,ha ha.
|
|
|
|
|
|
#70 |
|
Actief Lid
|
strouhanka se da koupit i v kramu ne?
![]() |