![]() |
|
|
#41 | |
|
Volwaardig Lid
|
Citaat:
|
|
|
|
|
|
|
#42 | |
|
Actief Lid
Nationaliteit:
|
Citaat:
Nebo pak vyrazim k nejakymu Turkovi (ha - to je vzdycky komunikace - oba dva bidna holandstina, ale zelenina je tam supr...) tam by to mohli mit... |
|
|
|
|
|
|
#43 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
no tak tu svickovou bych si taky dala,ale neumim ji..nikdo me ji jeste nenaucil:traan: a ten chleba je dobry i v c1000,aspon nemusime jist ten jejich toast papir...ten uz ani nekupuji,vubec mi nechutna. ale i v aldi maji chleb co je podobny nasemu,je v mensim baleni a nakrajeny...no mozna u vas tam nahore to nevedou nevim... ![]()
|
|
|
|
#44 |
|
Volwaardig Lid
|
To je pravda. Ja kupuju chleb v c1000 a jmenuje se "oerbrood" a ten je opravdu podobny tomu nasemu. Maji i vice druhu, tmavy, svetly, slunecnicovy atd. Ja osobne kupuju ten svetly, ma takovou tu pomoucenou kurku, mnam.
|
|
|
|
|
|
#45 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
Protože tvuj mladej Tě jí asi nenaučí ... . Tak to teda máš pravdu, do Aldi už ani nechodim, protože bych musela stejně jinam pro chleba a prolejzat se mi tři pr*ele krámů teda nechce. Tady v Aldi mají prostě jako chléb jen ten papír .
|
|
|
|
|
#46 |
|
Actief Lid
|
No nenaštvalo by Vás to??? Přijdu z práce, jsem unavená jak pes, mladej volá, že bude jíst tady... tak já navařim jak pitomec (upozorňuji že nejím maso) krkovičku, kuřecí, brambory, bramborový knedlíky ... no prostě všechno možný aby se měl pán dobře a on přijde a nejí to
. A ještě mi vynadá ... no ani nevim za co... :snik: ![]()
|
|
|
|
#47 | |
|
Actief Lid
Nationaliteit:
|
Citaat:
|
|
|
|
|
|
|
#48 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
:snik:.
|
|
|
|
|
#49 |
|
Actief Lid
|
Víte někdo, kde tu prodávají droždí? ... Já vim, že je to "gist", ale já hledám takový to "pravý" droždí, takový to český. Už někdo něco pekl nebo vařil s holandským droždím tzv. gist?
Je to stejné a kde se to dá koupit? Neví někdo?
|
|
|
|
#50 | |
|
Volwaardig Lid
|
Citaat:
|
|
|