Registreren
Voorpagina - Forums - Fotogalerij - FAQ - Vakantiehuizen
Agenda Ledenlijst FAQ Zoeken Berichten van vandaag Alle berichten als gelezen markeren

Terug   het Tsjechisch Forum - Česká místnost - Ostatní
Jak na holandstinu

Jak na holandstinu

Antwoord

Onderwerp-opties In onderwerp zoeken Weergave
Oud 29-11-06, 18:21   #21
Actief Lid

Nationaliteit:
ten diplom nestoji nic,poslou ti ho postou -pokud teda udelas asi tak za 2-3tydny po tom,co dostanes vysledky
Katy is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 30-11-06, 07:36   #22
Actief Lid

Nationaliteit:
tno tak treba me pro dobry pocit ta statnice neni-kdyz sem dostala papiry na ''diploma waardering '' ,tak hned na prvni strane bylo napsano ,jestli mam statnici NT2 a pokud ne,tak ze pravdepodobne pracovat nebudu moct
Oud 30-11-06, 08:21   #23
VIP Lid

Beruska's avatar

K praci NT2 vazne neni potreba. Ja ty zkousky delala az po 2 letech a nikdy po mne tenhle "diploma" nikdo nechtel. Dulezite je, ze se domluvis a ze rozumis.
Oud 30-11-06, 20:23   #24
Volwaardig Lid

Kaca's avatar

Nationaliteit:
Ja jsem si ted pres kamosku nasla skolu pres internet,je tam spouty kurzu a predmetu,neni ani to drahy.Je mi jasny ze jestli tady jednou chci delat nejakou poradnou praci tak potrebuju nejaky diplom od nich.Pritel zacal pred nejakou dobou podnikat,zatim na papiry staci sam,ale casem bude nekoho potrebovat,tak jsem se rozhodla studovat ucetnictvi.Je to parada,ze muzes studovat vlastnim tempem,jak postupuje tvoje holandstina.Ja bych se do nejaky normalni skoly netroufla,ale na tohle jo.Mam pet let na to to dostudovat,kdyz budu chtit,tak to urcite nejak zmaknu,a pritel bude mit ve firme nekoho komu muze verit.Tech skol je samozrejme vic,ja znam adresu jen tyhle,a myslim ze by to mohlo byt pro vic lidicek tady zajimavy,mit co delat,nepripadat si uplne mimo a donuti to opravdu koukat na ten jazyk www.nha.nl
Kaca is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 01-12-06, 13:39   #25
Nieuw Lid

Nationaliteit:
,hele ja jsem delala kurs NTI,to je postou.Poslou ti kazety.DVD,CD,knihu,papiry,obalky a volkmena.ty se ucis a posilas ukoly lektorce,ktera ti je opravi a posle zpet.Taky to neni spatny,ale musis se sama dokopat k uceni ,cely me to stalo asi 250 eur.Pak ti poslou papir o uspesnem ukonceni.
Mandersloot.Z is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 01-12-06, 20:01   #26
Volwaardig Lid

Kaca's avatar

Nationaliteit:
Mrkla ses na ten web?Ceny jsou tam rozdilny a ted jeste nejaky slevy.Dostanes veskery materialy dom a mas pristup na jejich net a kdyz si trosku priplatis tak ma s lektora na emailu a mas na to 5 let do dokoncit.Zalezi na tobe,ejstli to zvladnes v pul roce nebo tech peti,coz je parada. A rarucuji,ze diplomy jsou vsrude uznavany jako z normalni skoly.
Kaca is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 02-12-06, 09:27   #27
Volwaardig Lid

Nationaliteit:
Jestli myslis, jazykovy kurz. Tak tady
http://www.nti.nl/NTInternet/Cursuss...weede+Taal.htm

Mamdersloot.Z, pokud jsi to dokoncila, tak mas muj obdiv . Ja ted zvazuji od nich delat deseti mesicni oborovy kurz. Dost lidi mi rika, at si to poradne rozmyslim, protoze to chce velkou discipliny. Kazdy tyden ti chodi nova lekce. Oni tam pisi tak 7 hod. domaci pripravy {jak se znam tak mi to vyjde tak na 14}.
Mate nekdo jiny zkusenosti s nejakym korespodecnim kurzem? Take, jestli to opravdu zamestnavatel bere, jako nejake vzdelani.
Malina is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 02-12-06, 10:02   #28
Volwaardig Lid

Nationaliteit:
Katy, no to ja taky. Na druhou stranu, se ty slovicka, ktere patri k memu oboru nekde naucit musim. U nekterych mas zkusebni lekce. Bohuzel u toho co chci ja neni. Nechala jsem si od NTI poslat brozuru, ale neni tam toho vic nez co je na NETu.
Jake znate korespondecni skoly? Ja NTI, LOI , NHA. Pokd vite nekdo jeste o dalsich sem s nimi
Malina is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 02-12-06, 11:42   #29
Nieuw Lid

Nationaliteit:
Adresa na NTI je www.nti.nl a telof.0715610077,je to fakt chce to disciplinu a musis se stale nutit,tedy ja jsem se musela neustale premlouvat.Ale da se to zvladnout.Je to asi 3 lekce za mesic,zalezi na tobe,ale odesilas max.3 ukoly,aby ti to opravily a ty jsi nedela stejne chy v dalsich lekcich.Dostanes naraz celou knihu a vse ostatni a zalezi na tobe jak rychle to zvadnes.Nez ti prijdou opraveny ukoly tak se zatim ucis nove slovicka a poslouchas kazety/DVD/.Holky da se to.
Mandersloot.Z is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 03-12-06, 10:48   #30
Actief Lid

Nationaliteit:
Citaat:
Mandersloot.Z schreef:
Adresa na NTI je www.nti.nl a telof.0715610077,je to fakt chce to disciplinu a musis se stale nutit,tedy ja jsem se musela neustale premlouvat.Ale da se to zvladnout.Je to asi 3 lekce za mesic,zalezi na tobe,ale odesilas max.3 ukoly,aby ti to opravily a ty jsi nedela stejne chy v dalsich lekcich.Dostanes naraz celou knihu a vse ostatni a zalezi na tobe jak rychle to zvadnes.Nez ti prijdou opraveny ukoly tak se zatim ucis nove slovicka a poslouchas kazety/DVD/.Holky da se to.

nohele,diky za utechu kdyz ja sem clovek,co se tezko prave k tomu dokope
proto me to vyhovovalo na vejsce-uceni jen jednou za pul roku-sice trocha stresu,ze to nezvladnes a ucis se od rana do vecera,ale zbytek roku vrij
Antwoord

Onderwerp-opties In onderwerp zoeken
In onderwerp zoeken:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Forumnavigatie

Nederlands Cesky English Deutch

© 2007 Tsjechie.net - Forum: vbulletin- Weather: In-pocasi.eu - Stats: Opentracker.net - SEO by vBSEO 3.2.0 - RSS Feed