![]() |
|
|
#11 |
|
Actief Lid
|
Ja jsem se s pritelem seznamila v Praze. On tam byl na praxi pres CVUT u jedne prazske firmy a ja jsem pro vsechny praktikanty delala vylet do Krkonos, na Snezku. Mne se libil hned na autobusove zastavce, ale netroufala jsem si s tim nic udelat. No a kdyz jsem pak stoupali na Snezku, tak on hodil minci do jednoho z mistnich potucku a pry si v duchu pral, aby mohl byt se mnou. Dva dny na to jsme se dali dohromady. Ja jsem se dva mesice na to prestehovala do Holandska a on mne o tri mesice pozdeji nasledoval ;-) :-)
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Actief Lid
|
Zapomnela jsem dodat, ze pritel je sved :-)
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Actief Lid
Nationaliteit:
|
V cechach spousta vztahu zacina v hospode, na diskotece nebo zabave. jelikoz jsme se seznamili v cechach, tak jak jinak nez u piva..... Ale ely je to dlouhy pribeh. Obcas sebe i okoli touto historkou stale bavime:-)
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Actief Lid
|
Ja sem se se svym pritelem(holandan) seznamila v cechach v kempu ve kterym jsme nahodou byli ve stejnou dobu....dalsi rok jsem tam nahodne byli taky spolecne a pak uz jsme to meli domluveny a pritel za mnou zacal jezdit do cech(jeste jsem studovala)a ted jsem tady uz skoro 2 roky a akorat zaciname spolecne zit
![]() |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Actief Lid
|
To ja jsem sveho pritele poznala v Cesku na diskotece.On tam byl na dovolene s prateli.Zapijela jsem zal,neudelala jsem zaverecne jizdy v autoskole.A on tam proste sedel.A pak to proste zajiskrilo.Jenze musel odjet zpatky do Holandska a ja ho jela navstivit.S jeho rodinou jsem si rozumela hned a tak bylo jasno.V Cesku jsem ukoncila praci,vzala si par veci a odstehovala jsem se do Holandska.Jsem tady uz rok a pul a vse klape.Bylo to vse na rychlo,ale nikdy bych toho nelitovala.Tak to je ve zkratce muj pribeh.
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Nieuw Lid
|
My jsme se seznámili na letišti, před skoro deseti lety. Několik let jsme spolu jenom kamarádili a psali si dopisy a pak jsme se jeden druhýmu nějak ztratili. Před rokem a půl jsme se znova našli, zajiskřilo to ..... no a teď to budou tři měsíce co jsem se sem přestěhovala a snažím se nějak zadaptovat
To jen tak ve zkratce ![]() |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Nieuw Lid
|
On byl v Cechach na skolnim vylete, a ja znala jejich ucitele. Ze pry, jestli bych je provedla Prahou. Jiskricka preskocila, ale pak jsme se dva roky nevideli. Potom jsem jela do Holandska na navstevu a ono to porad jiskrilo. A jiskri dodnes!
Jsem tu 7 let, rok vdana a narodila se nam holcicka. |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Lid
|
Poprve jsme se videli na diskotece,kde byl s kamaradkou z Cech a ostatnimi prateli.Mezi nami to zajiskrilo o par dnu pozdeji,na jedne velke letni pouti.Tenkrat jsem ani netusila,ze se nevidime naposled.Nasledovali smsky,pravidelne za mnou jezdil a o par mesicu me pozval do holandska.Pred 3 mesici jsem se prestehovala i s pritelem do nemeckeho pohranicniho mestecka-Elten.A co bude dal.............to se necham prekvapit.
![]() |
|
|
|
|
|
#20 | |
|
CZ Moderator
|
Citaat:
|