het Tsjechisch Forum
Voorpagina - Forums - Fotogalerij - FAQ - Registreren
Registreren FAQ Ledenlijst Agenda Zoeken Berichten van vandaag Alle berichten als gelezen markeren

Antwoord

Onderwerp-opties
Oud 02-05-06, 10:08   #11
Actief Lid

petule23's avatar

Nationaliteit:
Ja jsem se s pritelem seznamila v Praze. On tam byl na praxi pres CVUT u jedne prazske firmy a ja jsem pro vsechny praktikanty delala vylet do Krkonos, na Snezku. Mne se libil hned na autobusove zastavce, ale netroufala jsem si s tim nic udelat. No a kdyz jsem pak stoupali na Snezku, tak on hodil minci do jednoho z mistnich potucku a pry si v duchu pral, aby mohl byt se mnou. Dva dny na to jsme se dali dohromady. Ja jsem se dva mesice na to prestehovala do Holandska a on mne o tri mesice pozdeji nasledoval ;-) :-)
petule23 is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 02-05-06, 10:08   #12
Actief Lid

petule23's avatar

Nationaliteit:
Zapomnela jsem dodat, ze pritel je sved :-)
petule23 is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 02-05-06, 13:52   #13
Actief Lid

coccinnele's avatar

Nationaliteit:
V cechach spousta vztahu zacina v hospode, na diskotece nebo zabave. jelikoz jsme se seznamili v cechach, tak jak jinak nez u piva..... Ale ely je to dlouhy pribeh. Obcas sebe i okoli touto historkou stale bavime:-)
coccinnele is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 03-05-06, 13:48   #14
Actief Lid

Mouse's avatar

Nationaliteit:
Ja sem se se svym pritelem(holandan) seznamila v cechach v kempu ve kterym jsme nahodou byli ve stejnou dobu....dalsi rok jsem tam nahodne byli taky spolecne a pak uz jsme to meli domluveny a pritel za mnou zacal jezdit do cech(jeste jsem studovala)a ted jsem tady uz skoro 2 roky a akorat zaciname spolecne zit
Mouse is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 04-05-06, 01:40   #15
Actief Lid

motylek's avatar

Nationaliteit:
To ja jsem sveho pritele poznala v Cesku na diskotece.On tam byl na dovolene s prateli.Zapijela jsem zal,neudelala jsem zaverecne jizdy v autoskole.A on tam proste sedel.A pak to proste zajiskrilo.Jenze musel odjet zpatky do Holandska a ja ho jela navstivit.S jeho rodinou jsem si rozumela hned a tak bylo jasno.V Cesku jsem ukoncila praci,vzala si par veci a odstehovala jsem se do Holandska.Jsem tady uz rok a pul a vse klape.Bylo to vse na rychlo,ale nikdy bych toho nelitovala.Tak to je ve zkratce muj pribeh.
motylek is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 04-05-06, 08:41   #16
Nieuw Lid

Nationaliteit:
Ahoj ja jsem z eindhovenu.Bydlim tady uz 9 a pul roku mam 3 deti ozvi se jestli mas zajem si pokecat cesky
donker is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 20-05-06, 19:13   #17
Nieuw Lid

Danka's avatar

Nationaliteit:
My jsme se seznámili na letišti, před skoro deseti lety. Několik let jsme spolu jenom kamarádili a psali si dopisy a pak jsme se jeden druhýmu nějak ztratili. Před rokem a půl jsme se znova našli, zajiskřilo to ..... no a teď to budou tři měsíce co jsem se sem přestěhovala a snažím se nějak zadaptovat To jen tak ve zkratce
Danka is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 20-05-06, 22:38   #18
Nieuw Lid

Nationaliteit:
On byl v Cechach na skolnim vylete, a ja znala jejich ucitele. Ze pry, jestli bych je provedla Prahou. Jiskricka preskocila, ale pak jsme se dva roky nevideli. Potom jsem jela do Holandska na navstevu a ono to porad jiskrilo. A jiskri dodnes!
Jsem tu 7 let, rok vdana a narodila se nam holcicka.
pauli is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 21-05-06, 14:44   #19
Lid

Ankeja's avatar

Nationaliteit:
Poprve jsme se videli na diskotece,kde byl s kamaradkou z Cech a ostatnimi prateli.Mezi nami to zajiskrilo o par dnu pozdeji,na jedne velke letni pouti.Tenkrat jsem ani netusila,ze se nevidime naposled.Nasledovali smsky,pravidelne za mnou jezdil a o par mesicu me pozval do holandska.Pred 3 mesici jsem se prestehovala i s pritelem do nemeckeho pohranicniho mestecka-Elten.A co bude dal.............to se necham prekvapit.
Ankeja is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 21-05-06, 17:28   #20
CZ Moderator

Gambrinus's avatar

Nationaliteit:
Citaat:
Smajlík_M schreef:
mas pravdu; ale asi jsme se tu trochu urazili, protoze puvodni otazka znela jak se ceska holka seznamila s holandanem...

takze ja (cesky chlap) jsem se seznamil se svou (slovenskou) partnerkou kvuli praci v orchestru... (ja diriguju a ona hraje na housle)

staci?
U kterého urchestru dirigujete?
Gambrinus is offline   Bericht citeren in antwoord
Antwoord

Onderwerp-opties

Berichtregels