het Tsjechisch Forum
Voorpagina - Forums - Fotogalerij - FAQ - Registreren
Registreren FAQ Ledenlijst Agenda Zoeken Berichten van vandaag Alle berichten als gelezen markeren

Antwoord

Onderwerp-opties
Oud 28-06-07, 15:33   #11
Actief Lid

petule23's avatar

Nationaliteit:
No ta taska musi mit nejake urcite rozmery, vazit ti prirucni zavazadlo asi nebudou, ale mela by si se vejit do 8 kg.
petule23 is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 10-07-07, 16:59   #12
Nieuw Lid

brabcena's avatar

Nationaliteit:
No je to přesně tak, jak píšete. příruční zavazadlo do 5 kg, ale nevemou ten kovový nůž, takže asi brusle nebudou, ale to nevadí. Třeba nějaký levnější kousek seženu tam, uvidíme, ale asi bude chvíli trvat, než se tam rozkoukám.
Jo a ještě jsem se chtěla zeptat, jestli náhodou existují v Holandsku bleší trhy, nebo tak něco. v česku mi to docela chybí. Díky a ahoj!
brabcena is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 11-07-07, 14:36   #13
Actief Lid

Nationaliteit:
Citaat:
brabcena schreef:
Bericht bekijken
No je to přesně tak, jak píšete. příruční zavazadlo do 5 kg, ale nevemou ten kovový nůž, takže asi brusle nebudou, ale to nevadí. Třeba nějaký levnější kousek seženu tam, uvidíme, ale asi bude chvíli trvat, než se tam rozkoukám.
Jo a ještě jsem se chtěla zeptat, jestli náhodou existují v Holandsku bleší trhy, nebo tak něco. v česku mi to docela chybí. Díky a ahoj!
Co myslis kovovym nozem na inlinech? To v cem jsou upevneny kolecka (casto hlinik) nebo ti spatne rozumeli a mysleli si, ze chces vezt normalni brusle?
B0791 is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 11-07-07, 18:02   #14
Volwaardig Lid

adam.zach's avatar

Nationaliteit:
Citaat:
B0791 schreef:
Bericht bekijken
Co myslis kovovym nozem na inlinech?
Tipoval bych, ze Brabcena na inlinech zasadne jezdi s mačetou za pasem a ze to uz k tem koleckovym bruslim proste nerozlucne patri.
Ale pokud jde o ledni brusle a to "inline" v titulku zpravy melo jen zduraznit, ze kazda brusle ma jen jeden nuz a ne dva vedle sebe, anebo pokud to melo znamenat, ze ma Brabcena pri jizde vzdycky jednu nohu vepredu a druhou vzadu a nikdy ne vedle sebe, tak to ji fakt na tech bruslich do letadla asi nepusti. A navic by se mozna uz cestou na letisti zapichla do jezdicich schodu.

Na kralovnin den se Amsterdam promenil v jeden giganticky blesi trh. Za babku tu clovek koupil fakt cokoliv (ackoliv mozna ne zrovna to, co puvodne hledal). Ojete brusle jsem pri te prilezitosti taky videl prodavat. Kralovnin den je ale na jare a ja nevim, jak casto se tu neco podobneho kona. To musi rict nekdo ze zkusenejsich ...
adam.zach is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 11-07-07, 18:07   #15
Actief Lid

goddart's avatar

Nationaliteit:
Citaat:
adam.zach schreef:
Bericht bekijken
Tipoval bych, ze Brabcena na inlinech zasadne jezdi s mačetou za pasem a ze to uz k tem koleckovym bruslim proste nerozlucne patri.
Ale pokud jde o ledni brusle a to "inline" v titulku zpravy melo jen zduraznit, ze kazda brusle ma jen jeden nuz a ne dva vedle sebe, anebo pokud to melo znamenat, ze ma Brabcena pri jizde vzdycky jednu nohu vepredu a druhou vzadu a nikdy ne vedle sebe, tak to ji fakt na tech bruslich do letadla asi nepusti. A navic by se mozna uz cestou na letisti zapichla do jezdicich schodu.

Na kralovnin den se Amsterdam promenil v jeden giganticky blesi trh. Za babku tu clovek koupil fakt cokoliv (ackoliv mozna ne zrovna to, co puvodne hledal). Ojete brusle jsem pri te prilezitosti taky videl prodavat. Kralovnin den je ale na jare a ja nevim, jak casto se tu neco podobneho kona. To musi rict nekdo ze zkusenejsich ...

Kralovnin den se kona jednou za rok na 30. aprila, na narozeniny kralovny Juliany. Teda v roce 2006 se to slavilo 29. dubna, protoze 30-teho byla nedele.
Oud 11-07-07, 19:29   #16
Nieuw Lid

brabcena's avatar

Nationaliteit:
Jojo, Brabcena myslí ten hliník ( jestli je to teda hliník). Troufám si říct, že jsem v telefonu s pánem na call centru mluvila o in linech, ale to už mi teď asi nikdo nevyvrátí. no s mačetou nejezdím, ale občas v krizových situacích máchám rukama kolem sebe
Uvidíme, všechno se to nějak vyvrbí:-)
S tím blešákem by to bylo super, asi by to bodlo, ale do jara je ještě spoustuuu času!
T5ak děkuji za adpovědi a mějte se! Ahoj Brabča
brabcena is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 12-07-07, 16:04   #17
Actief Lid

Alma's avatar

Nationaliteit:
No ja myslim, ze si muzes dat brusle do velkeho zavazadla, me se jeste nikdy nic na letu AMS-PRG neztratilo, je to temer nemozne, - zadny prestup atd., takze bych strach nemela...
Alma is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 15-07-07, 13:50   #18
Actief Lid

Mishka's avatar

Nationaliteit:
Citaat:
brabcena schreef:
Bericht bekijken

Pokud bys chtela blesak, tak hledej "vlooienmarkt" nebo "rommelmarkt". Dost casto se na sloupech objevi nejaky ten plakat.

Onderwerp-opties

Berichtregels