het Tsjechisch Forum
Voorpagina - Forums - Fotogalerij - FAQ - Registreren
Registreren FAQ Ledenlijst Agenda Zoeken Berichten van vandaag Alle berichten als gelezen markeren

Antwoord

Onderwerp-opties
Oud 13-05-07, 11:35   #41
VIP Lid

Zdenda's avatar

nemyslim menit, ale treba lip vybirat... ale o tom to prave je kdyz se tak kolem sebe tady nebo na forum meeting podivam...
Zdenda is online now   Bericht citeren in antwoord
Oud 13-05-07, 12:00   #42
Lid

EJÍSEK's avatar

Nationaliteit:
¨no jám mám toho nejlepšího chlapa na světě,je Holanďan a když to srovnávám s Čechama,tak se to fakt nedá,do Holandska nechci,mám tady rodinu,dceru,chci aby vyrůstala tady a můj přítel chce jít sem za náma-to si na něm hodně cením,opustí dobrou práci,rodinu a kamarády aby šel sem do neznáma.Ale všude je něco....Moc holanďanů jsem nepoznala,ale to co mám mi vyhovuje .Zdravím všechny co jsou daleko od domova,a posílám spoustu pozdravů z Moravy
EJÍSEK is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 13-05-07, 12:53   #43
VIP Lid

barbie's avatar

Citaat:
Zdenda schreef:
Bericht bekijken
nemyslim menit, ale treba lip vybirat... ale o tom to prave je kdyz se tak kolem sebe tady nebo na forum meeting podivam...
Ono nejak neni z ceho.... kdyz se podivas jaka "smetanka" do Ceska jezdi.
Navic v Cesku si lidi furt mysli, ze je to tady buhvico.... to si pak holky moc nevybiraj a pak se divi, ze tady nemuzou chodit do hospody.
barbie is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 13-05-07, 12:56   #44
VIP Lid

barbie's avatar

Citaat:
EJÍSEK schreef:
Bericht bekijken
¨no jám mám toho nejlepšího chlapa na světě,je Holanďan a když to srovnávám s Čechama,tak se to fakt nedá,do Holandska nechci,mám tady rodinu,dceru,chci aby vyrůstala tady a můj přítel chce jít sem za náma-to si na něm hodně cením,opustí dobrou práci,rodinu a kamarády aby šel sem do neznáma.Ale všude je něco....Moc holanďanů jsem nepoznala,ale to co mám mi vyhovuje .Zdravím všechny co jsou daleko od domova,a posílám spoustu pozdravů z Moravy
Ejisku, to se opravdu musi ocenit, ze jde pritel za tebou. Aspon se lip poznate a ty nemusis vsechno opustit a jit do neznama. Ale on to taky nebude mit lehky... ty rozdily v kulture jsou dost velky.
Preju hodne stesti!
Oud 13-05-07, 13:06   #45
Lid

EJÍSEK's avatar

Nationaliteit:
no ještě tady se mnou není,vypadá to na říjen,ale každopádně to těžký bude mít i s prací - to vím už se ale moc těším,až zase budeme kompletní všechno se dá překonat,když se chce...
Oud 13-05-07, 13:14   #46
VIP Lid

barbie's avatar

Citaat:
EJÍSEK schreef:
Bericht bekijken
no ještě tady se mnou není,vypadá to na říjen,ale každopádně to těžký bude mít i s prací - to vím už se ale moc těším,až zase budeme kompletní všechno se dá překonat,když se chce...

A co chce tvuj pritel delat?
Oud 13-05-07, 13:22   #47
Lid

EJÍSEK's avatar

Nationaliteit:
pracuje tam v nějaké velké textilní firmě v logistice...no pochybuju,že tady něco podobnýho najde,neumí česky,na tom budeme muset ještě dooost zapracovat,já jsem takovej pesimista,ale doufám,že se něco najde o.k
Oud 13-05-07, 13:54   #48
Actief Lid

Alma's avatar

Nationaliteit:
Citaat:
Zdenda schreef:
Bericht bekijken
Treba by sis mela nabalit nekoho kdo ma trochu vic penez. Chodit tady po hospodach stoji hodne penez a na to jsou holandsky hosani haklivy....:traan:
Ty balis podle penez, ze mi to radis? Sorry, ale pripadne mi to blba poznamka...
Chtela jsem mym prispevkem jenom rict, ze nekomu nerada lezu na "soukromou pudu" a taktez nesnasim caste navstevy u nas. Doma chci soukromi a basta, at si kazdy mysli co chce.... Neznamena to, ze touzim po kazdodennim pojidani kaviaru po restauracich a az tomu treba tak bude, tak to budu platit z meho, protoze ja vyzirku teda delat nebudu, to je docela pod uroven....
Alma is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 13-05-07, 14:00   #49
Actief Lid

Alma's avatar

Nationaliteit:
Citaat:
barbie schreef:
Bericht bekijken
Ono nejak neni z ceho.... kdyz se podivas jaka "smetanka" do Ceska jezdi.
Navic v Cesku si lidi furt mysli, ze je to tady buhvico.... to si pak holky moc nevybiraj a pak se divi, ze tady nemuzou chodit do hospody.
Ja radsi teda moji smetanku s uctou k zenam a dvema VS nez arogantniho nafuku s plnou penezenkou - jak to u prachacu byva, no nic kazdemu co jeho jest.....
Alma is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 13-05-07, 14:16   #50
VIP Lid

barbie's avatar

Citaat:
Alma schreef:
Bericht bekijken
Ja radsi teda moji smetanku s uctou k zenam a dvema VS nez arogantniho nafuku s plnou penezenkou - jak to u prachacu byva, no nic kazdemu co jeho jest.....
Tak se nerozciluj... lidi jsou ruzny. Ja treba znam nearogantni prachace i arogantni budizknicemu..... bohuzel tady v Holandsku prevazuji hlavne ty druhy....

Znam spoustu holek, ktery prijdou do tyhle jejich vysneny zeme a nemuzou si ani nic koupit... vlastne jsou na tom nekdy hur nez v Cesku.... a pak musi jit z nouze delat nejakou podradnou praci. Fakt pod uroven... takhle prece nemuze bejt nikdo stastnej, at je zamilovanej jak chce!

Laatst aangepast door barbie; 13-05-07 om 14:26.
Antwoord

Onderwerp-opties

Berichtregels