![]() |
|
|
#101 |
|
Actief Lid
|
No ja to citim uvnitr jeste hur,nez jsem to napsala.Takze jeste je to slusne receno.Ale jinak dekuji za reakci.Mam k tomu osobni duvody takto se vyjadrovat o urcitych osobach.A pokud jsem te urazila,tak nikdo te nenuti to cist.Taky sorry.Toto je diskuze kde si kazdy muze napsat co si mysli.
|
|
|
|
|
|
#102 |
|
VIP Lid
|
Veroniko, z tvych poslednich prispevku mam pocit, ze Holandsko a Holandani fakt hodne nenavidis. Nechapu, jak s takovymi pocity v tehle zemi jeste dokazes zit!
A taky si myslim, ze ses dostala do stadia, kde se sve nenavisti ke vsemu holandskemu nezbavis, ani kdyby se Holandani uplne zmenili (rekneme, ze by za svoje narodni jidlo prohlasili veprovou a na navstevach se zouvali...) Drzim ti palce.
|
|
|
#103 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
|
|
|
|
|
|
|
#104 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#105 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
Jinak Ti drzim palce, protoze me se tu porad taky nijak extra nelibi, ale uz nejsem nestastna. Coz se mi podarilo po roce, proste jsem si zvykla, ale zeme pro me to taky neni. Jenomze kdybych si nezvykla, tak bych se utrapila, tak si vyber ![]() |
|
|
|
|
|
|
#107 |
|
Actief Lid
|
|
|
|
|
|
|
#108 |
|
Actief Lid
|
No prave po tom souboji na foru jsem se zeptala jaky vlastne tu maji narodni jidlo?A manzel na me cucel,no zadny.Tak jsem mu odpovedela to sami co jste tu naspsali,pravdepodobne hranolky a podobne jidlo tomu.No nemuze si vynachvalit nasi kuchyni.Vzdycky se tesi na cesky gulas od ceske tchyne.Ja ho pry tak neumim jako moje mama.Jo a jeste pikantni syrovo-cesnekovou pomazanku s rohlikem.To ji celou dovolenou,blazen.
|
|
|
|
|
|
#109 |
|
Actief Lid
|
A co hutspot, boerenkoolstamppot a zuurkool
|