het Tsjechisch Forum
Voorpagina - Forums - Fotogalerij - FAQ - Registreren
Registreren FAQ Ledenlijst Agenda Zoeken Berichten van vandaag Alle berichten als gelezen markeren

Antwoord

Onderwerp-opties
Oud 03-02-08, 07:06   #101
Actief Lid

Nationaliteit:
Citaat:
Slunicko schreef:
Bericht bekijken
Veroniko, sorry, ale Tvuj prizpevek me dostal do rozpaku... co se tyce vyjadrovani a pouzivani "ceskeho jazyka"...
No ja to citim uvnitr jeste hur,nez jsem to napsala.Takze jeste je to slusne receno.Ale jinak dekuji za reakci.Mam k tomu osobni duvody takto se vyjadrovat o urcitych osobach.A pokud jsem te urazila,tak nikdo te nenuti to cist.Taky sorry.Toto je diskuze kde si kazdy muze napsat co si mysli.
veronika is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 03-02-08, 17:33   #102
VIP Lid

Beruska's avatar

Veroniko, z tvych poslednich prispevku mam pocit, ze Holandsko a Holandani fakt hodne nenavidis. Nechapu, jak s takovymi pocity v tehle zemi jeste dokazes zit!
A taky si myslim, ze ses dostala do stadia, kde se sve nenavisti ke vsemu holandskemu nezbavis, ani kdyby se Holandani uplne zmenili (rekneme, ze by za svoje narodni jidlo prohlasili veprovou a na navstevach se zouvali...)

Drzim ti palce.
Oud 03-02-08, 18:21   #103
Actief Lid

Nationaliteit:
Citaat:
Beruska schreef:
Bericht bekijken
Veroniko, z tvych poslednich prispevku mam pocit, ze Holandsko a Holandani fakt hodne nenavidis. Nechapu, jak s takovymi pocity v tehle zemi jeste dokazes zit!
A taky si myslim, ze ses dostala do stadia, kde se sve nenavisti ke vsemu holandskemu nezbavis, ani kdyby se Holandani uplne zmenili (rekneme, ze by za svoje narodni jidlo prohlasili veprovou a na navstevach se zouvali...)

Drzim ti palce.
Neznamena ,ze kdyz jsem se sem privdala,ze budu menit i sve navyky a zvyky,ze mi lidi budou chodit domu v botech a veprovou at si za narodni jidlo nedavaji,nezaslouzi si ho.Tady je narodni jidlo parek z pytliku UNOX.Jeste zatim mimco nemam,ale nepotrebuji aby se mi mimco valelo po zemi a pak si pekne olizovalo prsty.To muzeme rovnou jist ze zeme.Stim UNOXEM to ma byt vtip a ne urazka.Tak ne aby jste to povazovali za serieus.
Oud 04-02-08, 13:02   #104
Actief Lid

Nationaliteit:
Citaat:
veronika schreef:
Bericht bekijken
No ja to citim uvnitr jeste hur,nez jsem to napsala.Takze jeste je to slusne receno.Ale jinak dekuji za reakci.Mam k tomu osobni duvody takto se vyjadrovat o urcitych osobach.A pokud jsem te urazila,tak nikdo te nenuti to cist.Taky sorry.Toto je diskuze kde si kazdy muze napsat co si mysli.
No ono asi tak neslo o to tema jako spis stylem jakym je to napsany
Katy is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 05-02-08, 07:08   #105
Actief Lid

Nationaliteit:
Citaat:
veronika schreef:
Bericht bekijken
Neznamena ,ze kdyz jsem se sem privdala,ze budu menit i sve navyky a zvyky,ze mi lidi budou chodit domu v botech a veprovou at si za narodni jidlo nedavaji,nezaslouzi si ho.Tady je narodni jidlo parek z pytliku UNOX.Jeste zatim mimco nemam,ale nepotrebuji aby se mi mimco valelo po zemi a pak si pekne olizovalo prsty.To muzeme rovnou jist ze zeme.Stim UNOXEM to ma byt vtip a ne urazka.Tak ne aby jste to povazovali za serieus.
Verco, tomu Unoxu jsem se zasmala, to je fakt. Ale co se tyce poradku doma, to prece neni o tom z ktere zeme kdo je. Znam v Cesku lidi co maji doma bordel, ze bych se tam taky nevyzula a kdyz otevres lednici tak Te omraci smrad ze zkazenyho jidla, co tam zapomeli a na druhou stranu moje tchyne (holandanka) ma doma takovej poradek a cisto, ze to snad ani neni mozny. No taky je doma, takze ma casu dost, ze.

Jinak Ti drzim palce, protoze me se tu porad taky nijak extra nelibi, ale uz nejsem nestastna. Coz se mi podarilo po roce, proste jsem si zvykla, ale zeme pro me to taky neni. Jenomze kdybych si nezvykla, tak bych se utrapila, tak si vyber
B0791 is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 05-02-08, 12:48   #106
VIP Lid

barbie's avatar

Lidi, jaky je teda jejich narodni jidlo? Frikandel a hranolky?
barbie is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 05-02-08, 13:02   #107
Actief Lid

Nationaliteit:
Citaat:
barbie schreef:
Bericht bekijken
Lidi, jaky je teda jejich narodni jidlo? Frikandel a hranolky?
Zadny
Katy is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 05-02-08, 13:07   #108
Actief Lid

Nationaliteit:
No prave po tom souboji na foru jsem se zeptala jaky vlastne tu maji narodni jidlo?A manzel na me cucel,no zadny.Tak jsem mu odpovedela to sami co jste tu naspsali,pravdepodobne hranolky a podobne jidlo tomu.No nemuze si vynachvalit nasi kuchyni.Vzdycky se tesi na cesky gulas od ceske tchyne.Ja ho pry tak neumim jako moje mama.Jo a jeste pikantni syrovo-cesnekovou pomazanku s rohlikem.To ji celou dovolenou,blazen.
Oud 05-02-08, 13:10   #109
Actief Lid

Nationaliteit:
A co hutspot, boerenkoolstamppot a zuurkool
Jandulka is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 05-02-08, 13:21   #110
Actief Lid

Nationaliteit:
Citaat:
Jandulka schreef:
Bericht bekijken
A co hutspot, boerenkoolstamppot a zuurkool
No tak zelim bych manzela nepotesila ,ten jen vidi zeli a zveda se mu zaludek.Ja miluji kysele i sladke.
Antwoord

Onderwerp-opties

Berichtregels