![]() |
|
|
#11 |
|
Actief Lid
|
no jediny co hltam v holandsky televizi je prison break ,i kdyz uz sem tu druhou radu videla,stejne se na nej rada mrknu znovu
no a mimoradne koukam na ruzny ty sok dokumenty-treba minulej tejden na ty uchylaky,co zijou s tema figurinama ![]() |
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
jsem rada,ze tu nic takoveho nevysilaji....asi bych zblbla...jak jsem byla v cr,tak tam zrovna nejaka nova zacinala a babicka s dedou na to koukali a bylo jim jedno,ze jsem dosla po sta letech na navstevu zavislaci...taky jsem takova byla...esmeraldu jsem zkoula celou a to nemluvim o hrisne lasce..to mam jeste nekde nahrane dily a pisnicky... to jsem byla hloupa...dnes zacala na veronice temptation iland USA,tak na to se divam no a na Next topmodel.Jinak nic ..jen ,kdyz davaji nejaky film.To je nejlespsi..A kdyz nic v Tv neni(jako vzdy),tak si skocime pro dvd nebo neco vyberem z nasi kolekce. ![]()
|
|
|
|
#13 |
|
CZ Moderator
|
Presne tak, tady v Holandsku je nejlepsi mit 'videotheek' na rohu a tam obcas zajit, pac v televizi skoro nikdy nic neni.
Treba ted... na asi dvaceti kanalech neni nic na co se da koukat... snad jen Eurosport. Takze janicko, diky za inspiraci, jdu si neco pujcit ![]() |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Actief Lid
|
Tak to ja koukam hlavne v pondeli vecer to je uz zmineny Temptation Island USA pak Americans next top model a super je Survival of the richest...takze pondeli je serie avond
jinak tady telka za moc nestoji...obces nejaky film anebo detektivni serial ale to je vzdycky az vecer pres den by se clovek ukosal nudou!!Nejvetsi vzruso je odpoledne oprah a dr.phil hahahaha |
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
no,tak vidim,ze nejsem sama,kdo na to cumi.. konecne je oprah kolem 4 ,tak ji stiham...nekdy ma dost zajimave temata ...dr.phil..na to koukam,protoze tam nic neni ...Ale pondeli je nejlepsi. Nekdy i stredykdyz davaji na rtl5 nejaky pekny film...zitra je shalow hall n ebo tak neco... komedie mam nejradsi...![]()
|
|
|
|
#16 |
|
Actief Lid
|
hehehehe tak to se budu muset kouknout
diky za tip |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Lid
|
Tak to ja koukam v pondeli a v utery vecer na serialy. Grey's anatomy, Gilmore girls a ted nove Men in trees a What about Brian? a hlavne opet Friends! Jinak obcas nejakej film, dnes treba davaji Coyote ugly, vybornej film!
|
|
|
|