![]() |
|
|
#61 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
no tak s tim,ze si lide v Cr mysli,ze se tu mame lip jsem se setkala nedavno a od cloveka,od ktereho bych to ani necekala... a ktery tu dost casto jezdi a vi,co mam a nemam... uz rok vi,ze se budu vdavat a najednou z ni vyjde,ze jak tady nic nepovezou,tak neprijede,ze nema penize atd...(hlavne,ze chcou jet na dovolenou,ale ok) a ze bych to mela pochopit a ja jsem se schvalne zeptala,jestli by to ona pochopila...a ona,ze ne.ze ja prece jenom ziji v jine zemi a to je neco jineho.. a pritom ona se v cr ma lip nez ja... tak nechapu... docela me to porazilo,ze tak nekdo vubec uvazuje....:snik: no a take nevim co jste to tu psali o tom ze jsou holandani poradni??tak nevim,ale u nas by clovek psa na chodkin srat nenechal... a take u nas je normalni,vse hodit do kose a ne na zem...ale ne vsichni holandani jsou takovi,schvalne jsem sledovala kdo hazi a kdo ne,protoze me ten bordel pekne s.... a vidim,ze je to vychovou..nektere deti si ke kosi dojdou a nektere ne... a jsem rada,ze muj pritel pochazi z rodiny,kde ho naucili slusnemu chovani...jinak bych asi zabijela... take jak nekdy prijdu k nekomu do baraku a vidim en bodel se mi chce blit..a ja si myslim,ze mam bordel...no nevim,ale jak v tom muze clovek zit?? vsude jsou klady i zapory a opravdu je to o vychove... no a to,ze v cr jsme 100let za opicemi si mysleli i pritelovi rodice,nez jsme tam jeli na dovcu...sami videli,ze se vse zmenilo... a uz se na to divaji jinak... (NASTESTI) a to,ze tu hodne holek jezdi kvuli chlapum co maji penize ..to znam...uz jsem to zazila... jedna znama tady chce zustat ,vdat se, atd adt.i kdyz ted je na dlazbe bez penez a doma dite,coz ja to nechapu....
|
|
|
|
#62 | ||
|
Actief Lid
|
Citaat:
![]() Citaat:
![]() |
||
|
|
|
|
|
#64 |
|
Volwaardig Lid
|
Ahoj,jsem tady poprve takze zdravim vsechny!!!
Take se bohuzel setkavam s lidma co si mysli ze jsem tady jenom proto ze je to tady lepsi nez v cr a take se me uz dokonce i nekdo ptal ze jestli pry posilam domu nejake penize Vcera se me zeptal nevlastni otec meho pritele(holandana) jestli mame take den matek,mozna to ani nemyslel spatne,ale tim ze se setkavam hodne casto s otazkama typu "mate to tam take?" ,tak jsem mu drze odsekla ze samozrejme,pak me to mrzelo ta moje reakce,no co se da delat.Hlavne ale jsem se uz vicekrat setkala s tim ze lide meho veku (je mi 27) ale i mladsi tady v nl svym rodicum vykaji!!!!!!Myslela jsem si ze v tak vyspele zemi se neco takoveho uz davno nepouziva.Vsimli jste si toho take nekdo??? Mimochodem synovec meho pritele take svemu otci vyka,a to je mu 7 let! |
|
|
|
|
|
#65 |
|
Actief Lid
|
Me to zase pripada ze Cesi jsou tady v NL az hystericky precitliveli.Jako kdyby CR byla stredem sveta a kazdy Holandan byl povinny vedet o Cesku vsechno. Uprimne - co my Cesi vime o Vychodni Evrope? Ja taky nejedu na dovolenou do Rumunska nebo Ruska protoze mam predsudky. A je mi jasne ze Rus a Rumun bude reagovat stejne jako Cech reaguje na Holandana ktery rekne:"do Vychodni Evropy me to nelaka, mam strach ze me tam okradou protoze je to chudobna zeme."
Trochu zelfreflexe neuskodi .
|
|
|
#66 |
|
Actief Lid
|
zelfreflexe? no mam aspon poneti jak vypada mapa sveta a netvrdim ze vsichni na vychod ode me mluvej rusky popripade vychodoevropstinou... a pokud mi nekdo kdo v cechach byl pred mesicem rekne ze jsme dvacet let za nima tak nemuzu delat nic jinyho nez se mu vysmat....
|
|
|
|
|
|
#67 |
|
Volwaardig Lid
|
ja bych az tak precitlivela nebyla,kdych neznala dost holandanu kteri v cr uz byly a presto svuj nazor nezmenili a porad vykladaji jak jsme chuda zeme.Posuzuji to totis podle neopravenych domu a silnic!
|
|
|
|
|
|
#68 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
|
|
|
|
|
#69 |
|
Lid
|
no já se setkala i s názorem(přítelovi rodiče),že by tady rádi bydleli na stará kolena
,takže taky něco pozitivního...ale oni jsou normální(naštěstí)a i přítel je co se týče tohoto o.k.ba naopak...vždycky mě brání..že to tady vůbec není jak si jeho kamarádíčkové myslí...![]() |
|
|
|
|
|
#70 | |
|
Lid
|
Citaat:
Prece ne kazda zeme je stejna jako ta nase rodna.Vsude je neco pozitviniho a negativniho,ale utapet se ve stresech protoze v Cesku se to dela jinak,by se mi cely zivot nechtelo. Jeste o te financni hranici tady v Holandsku a v Cesku,libi se mi,ze tady se ti po nejake dobe zveda plat,v Cesku te nechaji delat 10 let za stejnou vyplatu a po deseti letech kdyz se ozves,ze by treba nejaky priplatek mohl byt,tak te vyhodi a vezmou mladsi.Tady mi to prijde automaticky,ze casem jdou i penize nahoru. |
|
|
|
|