![]() |
|
|
#42 |
|
Lid
|
¨no jám mám toho nejlepšího chlapa na světě,je Holanďan a když to srovnávám s Čechama,tak se to fakt nedá,do Holandska nechci,mám tady rodinu,dceru,chci aby vyrůstala tady a můj přítel chce jít sem za náma-to si na něm hodně cením,opustí dobrou práci,rodinu a kamarády aby šel sem do neznáma.Ale všude je něco....Moc holanďanů jsem nepoznala,ale to co mám mi vyhovuje
.Zdravím všechny co jsou daleko od domova,a posílám spoustu pozdravů z Moravy![]() |
|
|
|
|
|
#43 | |
|
VIP Lid
|
Citaat:
Navic v Cesku si lidi furt mysli, ze je to tady buhvico.... to si pak holky moc nevybiraj a pak se divi, ze tady nemuzou chodit do hospody. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#44 | |
|
VIP Lid
|
Citaat:
Preju hodne stesti! |
|
|
|
|
|
|
#46 |
|
VIP Lid
|
|
|
|
|
|
|
#47 |
|
Lid
|
pracuje tam v nějaké velké textilní firmě v logistice...no pochybuju,že tady něco podobnýho najde,neumí česky,na tom budeme muset ještě dooost zapracovat,já jsem takovej pesimista,ale doufám,že se něco najde o.k
![]() |
|
|
|
|
|
#48 | |
|
Actief Lid
Nationaliteit:
|
Citaat:
Sorry, ale pripadne mi to blba poznamka...Chtela jsem mym prispevkem jenom rict, ze nekomu nerada lezu na "soukromou pudu" a taktez nesnasim caste navstevy u nas. Doma chci soukromi a basta, at si kazdy mysli co chce.... Neznamena to, ze touzim po kazdodennim pojidani kaviaru po restauracich a az tomu treba tak bude, tak to budu platit z meho, protoze ja vyzirku teda delat nebudu, to je docela pod uroven.... |
|
|
|
|
|
|
#49 |
|
Actief Lid
Nationaliteit:
|
Ja radsi teda moji smetanku s uctou k zenam a dvema VS nez arogantniho nafuku s plnou penezenkou - jak to u prachacu byva, no nic kazdemu co jeho jest.....
|
|
|
|
|
|
#50 | |
|
VIP Lid
|
Citaat:
![]() Znam spoustu holek, ktery prijdou do tyhle jejich vysneny zeme a nemuzou si ani nic koupit... vlastne jsou na tom nekdy hur nez v Cesku.... a pak musi jit z nouze delat nejakou podradnou praci. Fakt pod uroven... takhle prece nemuze bejt nikdo stastnej, at je zamilovanej jak chce! Laatst aangepast door barbie; 13-05-07 om 14:26. |
|
|
|
|