![]() |
|
|
#13 | |
|
Actief Lid
Nationaliteit:
|
Citaat:
) pobavit, ale my jsme se seznamili a bydleli v CR, pak se nastehovali do NL s tim, ze uvidime, ale priteli se odtud uz nechce, no kde my skoncime, to jsem fakt zvedava.... |
|
|
|
|
|
|
#14 | |
|
VIP Lid
|
Citaat:
To je moc dobra hlaska . Ale ted jsi sla za nim ty, jestli se nemylim? ![]() Laatst aangepast door barbie; 27-04-07 om 16:33. |
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Actief Lid
|
Ale toz, Barbucho, ty ses s tim taky hned hotova, takhle po ranu. Tak je nech zit, jsou mladi a neklidni, zivot je nauci
.
|
|
|
|
#16 |
|
Actief Lid
|
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Actief Lid
|
Takze uvidis sama, pocitej s "kulturnim sokem" ten prijde a neni to vzdy jednoduchy to zvladnout, ale mej oci otevreny a nepanikar. Vzdycky se nejake reseni najde, treba kdyz se ztratis nebo tak. To je tady v te placce snadny. Nejdulezitejsi je, ze jsi sem sla za NIM a on Ti tady pomuze a podrzi Te. A jeho rodina. Drz se je tu hezky! Ted je i prace bez povoleni, budes to mit snazsi. Ja jsem ted v Cesku, na horach, je tu krasne, moc, moc, ale taky se tesim zpatky do NL.
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Volwaardig Lid
|
Pro me proste kdyz nekoho miluju udelam pro nej cokoliv,i se za nim odstehuju na kraj svet.Pokud je to ten pravy tak mi to vrati v jinych vecech,ne?Ja to tak vidim!A kdyz neriskujes nemuzes sice nic ztratit,ale ani ziskat!!!Jsou tu nejaky veci se kteryma nesouhlasim,ale clovek se musi snazit najit si svoji cestu jak se szit,vzdyt i v Cechach prestehovani muze byt pekne tezke.
A ja si zatim na Holandany nemuzu stezovat.Trva to nez si clovek najde kamarady,ale to doma taky.Ale lidi jsou ke me mili,pomahaji,bavi se se mnou,snad i vic nez cizi lidi v Cechach.A jak uz jsem tu jednou psala-jak ty se chovas k lidem,tak se oni chovaji pak k tobe-je to jak zrcadlo.Delej to nejlepsi co umis,at mas cisty svedomi a snaz se ze vseho dostat co nejvic.Ikdyby to tu nevyslo ,ma zkusenosti k nezaplaceni a jazyk navic.Musis si ve vsem najit neco pozitivniho!!!!Pro me po roce a pul s Holandanem prijde,jak jsem mohla driv vydrzet s tema ceskejma,hospodskejma typkama,co maj zenskou akorat k plotne a do postele. Jo a krasnou dovcu v Cechach BO791!!! ![]() |
|
|
|
|
|
#19 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
clovek se snazi byt ke vsem mily a vyjit vstric vsem a oni ti pak stejne nase... na hlavu... (nejen holandani) :snik:
|
|
|
|
#20 |
|
Actief Lid
|
|
|
|
|