![]() |
|
| Poll-resultaten bekijken: Pivo? JASNE! Ale ktery? | |||
| Gambrinus |
|
19 | 38,00% |
| Prazdroj (Pilsner Urquell) |
|
7 | 14,00% |
| Krusovice |
|
6 | 12,00% |
| Starobrno |
|
3 | 6,00% |
| Staropramen |
|
3 | 6,00% |
| Zlatopramen |
|
1 | 2,00% |
| Velkopopovický Kozel |
|
3 | 6,00% |
| Radegast |
|
7 | 14,00% |
| Bráník |
|
0 | 0% |
| Holandský Pivo |
|
1 | 2,00% |
| Budvar |
|
0 | 0% |
| Stemmers: 50. Je mag niet stemmen in deze poll | Stem ongedaan maken | |||
![]() |
|
|
Onderwerp-opties |
|
|
#11 |
|
Actief Lid
|
Osobne hlasuju pro Plzensky Prazdroj, to je jasny... Zdroj nejen piva, ale i krasnych dam!
Holandsky pivo neni spatny, ale zaklad maji stejnak od nas, jinak by si tem jejich nerikali "pilsje" A v tabulce mi nejak unikl Budvar!? Ten se nepocita??
|
|
|
|
#12 |
|
Gast
|
Vyzkousel jsem v zivote uz snad pres 50 druhu piv, ale musim bohuzel konstatovat, ze "jsem se zamiloval" do BELGICKEHO Duvel. A zacinam pomalu sdilet nazor profesionalnich degustatoru, ze nejlepsi piva na svete jsou belgicka. Ma vlasti a ma prechodna vlasti - promin ! I kdyz jednu nevyhodu Duvel ma - neda se jich vypit 15 pullitru jako ceskeho piva...(8,5 % alc.)
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Volwaardig Lid
|
Tak ja pivo nepiju
, ale ten muj ma nejradeji Gambrinus, ted doufam, ze jsem to napsala dobre .A z Holandskyho piva vede Hertog Jan . |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Actief Lid
|
Nevidim tu nikde moznost hlasovat pro pivo Janacek z Uherskeho Brodu :-( vecna skoda. Ale Pilsner Urquell taky ujde.
Proc maji vsichni Nizozemci radi Gambrinus? Je to jedno z nejhorsich ceskych piv... |
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Moderator
|
Citaat:
Nejlepí pivo neexistuje. A jo-li, pak je to to, které chutná právě tobě. Basta, a je to. |
|
|
|
|
|
|
#17 | |
|
CZ Moderator
|
Citaat:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#19 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
mnam mnam
|
|
|
|
|
#20 |
|
Actief Lid
|
Ja jsem taky odkojena plzenskym pivem, takze ja mam taky nejradeji gambace (vzdycky jsem ho upijeli tatovi ze dzbanku, kdyz jsme s brachou chodili pro pivo k Vaclavu....to asi znas Miso ne?).
Grolsch mam ale taky rada, ale asi pro to, ze ho mam zdarma :-) |
|
|
|