![]() |
|
| Poll-resultaten bekijken: Pivo? JASNE! Ale ktery? | |||
| Gambrinus |
|
19 | 38,00% |
| Prazdroj (Pilsner Urquell) |
|
7 | 14,00% |
| Krusovice |
|
6 | 12,00% |
| Starobrno |
|
3 | 6,00% |
| Staropramen |
|
3 | 6,00% |
| Zlatopramen |
|
1 | 2,00% |
| Velkopopovický Kozel |
|
3 | 6,00% |
| Radegast |
|
7 | 14,00% |
| Bráník |
|
0 | 0% |
| Holandský Pivo |
|
1 | 2,00% |
| Budvar |
|
0 | 0% |
| Stemmers: 50. Je mag niet stemmen in deze poll | Stem ongedaan maken | |||
![]() |
|
|
Onderwerp-opties |
|
|
#22 |
|
Actief Lid
|
Mam ho zdarma jen kdyz jsem v Enschede, protoze nas Grolsch zasobuje. Mame tam Faculty Club, ktereho jsem clenem a tudiz mam pivo, vino a nealko zdarma :-)
No a v praci (leeuwarden) mame kazdy ctvrtel BORREL a to je vlastne taky pivo zdarma, asi ma firma moc penez. I kdyz mi toho piva az tak moc nevypijeme :-) |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Actief Lid
Nationaliteit:
|
Tak ja jsem vypila v zivote mozna tak tri ctyri piva, protoze jsem ciste vinova
Bile, cervene, ruzove - nejlepe samozrejme z Jizni Moravy! Pivo je pro me moc horke. Ale vzhledem k tomu, ze 5 km od meho mesta ve vesnici Nosovice je pivovar Radegast, ktery kazdorocne porada moc fajn festival a ja tam mam na ty predesle krasne vzpominky, navic ty tri vypite piva v mem zivote byly Radegasty, tatinek pije Radegast....... Tak zkratka hlasuju pro Radka! |
|
|
|
|
|
#24 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
![]()
|
|
|
|
|
#25 |
|
VIP Lid
|
Jo, chodit pro pivo do dzbanku k nedelnimu obedu. Kde jsou ty casy... Moc se mi ale tenkrat nechtelo, protoze u vycepu na me ti vozungrove cumeli a meli blby kecy... Nevedela jsem, jak rychle z ty hospody vypadnout.... teda do ty doby, nez jsem tam sama zacla chodit a pak dokonce i pracovat.
![]() A kdyz jsme byli na chate, jeli jsme s tatou pro pivo na kole a tata si dal vzdycky jedno od cesty a ja mu s tim trosku pomohla... ale stejne jsme prisli k obedu pozde, hahaha. ![]() |
|
|
|
|
|
#26 | |
|
VIP Lid
|
Citaat:
A nebo v lete na zizen! To je balada! ![]() |
|
|
|
|
|
|
#27 | |
|
Nieuw Lid
|
Citaat:
Já mám rád Plzeň. |
|
|
|
|
|
|
#28 | |
|
CZ Moderator
|
Citaat:
kdyby neco zbylo... dam ti mou adresu hahahaMimochodem... barbie, kery maso je lepci, tuto v holandsku nebo ze zplzne? pac fotr furt nadava reznikum tady ze nevidi co je kvalita. |
|
|
|
|
|
|
#29 | |
|
Actief Lid
Nationaliteit:
|
Citaat:
Ja to kompenzuju ruznyma mineralkama nebo cistou vodu, skoro ke vsemu.... Vepro - knedlo - zelo, mnam, mnam - to ja zvladam i bez pivka! Klidne i s peti, sesti knedlama! To si date dneska do nosu! Nejak jsem se s pivem neskamaradila, to uz se i tady mistni divili, ze Ceska a nepije pivas! ![]() |
|
|
|
|
|
|
#30 | |
|
VIP Lid
|
Citaat:
Z mas kupuju v Cesku jen uzeny a sadlo, ostatni maso je des. Uz jsem si na ty cesky rezniky odvykla.... vzdycky ti chteji dat nejakou flakotu nebo ti daji o pul kila vic, nez chces a porad kvaltujou. Tady si to vyberu v klidu. Na peceni je nejlepsi krkovicka (schouderkarbonade) nebo varkenslappen. Jedete na vanoce do Plzne? Mohli bychom zajit na pivo Ze bych to tvymu tatovi vysvetlila. ![]() |
|
|
|
|