|
|
![]() |
||||||
|
|
Onderwerp-opties | In onderwerp zoeken | Weergave |
|
|
#11 |
|
Gast
|
Tak nakonec to vidim na spolecne sledovani fotbalu az pristi rok - "tezky mac" proti Nemcum v kvalifikaci Euro 2008. Klidne v Arnhemu (do SRN ne daleko, takze nase vitezne choraly muzeme pak jet hulakat pres hranici...)
Motto > "Kdyby sa vsecky narody sesly na Morave ve vinnem sklepku, toz valek nikda nebude...!" |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Actief Lid
Nationaliteit:
|
Teda ja fotbalu rozumim "jak koza nakladaku" - jak zpiva Jarek Nohavica ve stejnojmenne pisnicce, ale rada se na nej podivam, hlavne na ruzna mistrovstvi a takove "ty vetsi veci" a doufam, ze u CR tymu vydrzi pan Bruckner a bude ho dal trenovat. Ten k nemu prece patri, no ne?
Taky me bavilo, jak jsem letos byla na zapase NL - Pobr.slonoviny, bylo to v zahradni hospudce, a kdyz skoncil zapas, tak hrala hudba, tancovalo v oranzovych trickach a kloboukach,s vlajkama, stari, mladi, pak tam delali maso na barbecue... a vubec, bylo leto, teplo, a bylo to super! fotbalek je i prijemna kulturni zalezitost! |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Gast
|
Kdyz si vzpomenu na MS ve fotbalu, sledovane tady po barech v TV, tak mi naskoci pred ocima oranzova...a zase oranzova. Oranzova visela, vlala, chodila, jezdila, letala, plavala, snad i na semaforech byla porad oranzova...Holandani neziji az tak fotbalem, jak jsem se driv domnival, ale pri MS to byla neoficialni competition, kdo bude vic oranzovy. Taky fandeni ! A jinak byl zajimavy zazitek fandit loni v plnem hol. baru Cechum v kvalifikaci hrane v Praze prave proti NL. A byl by jeste zajimavejsi, kdyby to Cesi neprojeli 0-2...Ale Holandani jsou lide ducha fair-play a po skonceni zapasu se prede mnou objevilo 8 piv najednou. At zije fotbal !
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
VIP Lid
|
Od jisty doby nesnasim oranzovou.... co je moc, to je moc!
Ale jinak je to docela k smichu, jak si Holandani vzdycky veri a pak nic.... to mam pak docela radost, kdyz vidim, jak jim sklapne a hned po zapase tu jejich krasnou vyzdobu sundavaji. ![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Volwaardig Lid
|
mily windy, nejak se budu snazit preskocit vase takticke rozmluvy, ale chci napsat, diky za mailika, naplanujeme neco, ale ted mi to vychazi asi az mezi vanocema a novym rokem... to snad asi ani nehrajou....co????
ale prineseme nejake ty kroniky , par lahvacu a nebo capaku, a tak se nam to bude taktizuvat .jinak minule jsem sledovala zapas, nechtene v kafe Ajax - Spain, a venovala jsem se tomu, protoze ted nam tam hraji mijo dva krajane!!!! slovaci!!!! aaaaa tak asi kuliva tomu to projeli ajaxaci |
|
|
|