![]() |
|
|
#21 | |
|
Moderator
|
Citaat:
|
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Actief Lid
Nationaliteit:
|
bleee, no tak to je fuuj takhle zvetsene! Ale ono to obcas vylejza z koutu, znam to - hlavne v baracich s vice bytama se to pry rado stehuje z patra do patra
Nastesti jsem to videla tak 2 -3x v zivote!!!![]() |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Actief Lid
|
JJ, Almo, jako ty rybicky od tve sestrenice to rozhodne nevypada. Ale jak rikam, v Cesku jsem jich doma par mela, ale tady v Holandsku za celou dobu jen jedna, v koupelne, ale oooobrovska.
Takze v tvem pripade rikam - stastna to zena. ![]()
|
|
|
|
#24 |
|
Lid
|
Po vanocich si z Cech privezu stenatko Papillona (vlinderhondje). Ted je mu 5 tydnu a uz se ho nemuzu dockat!!!
Kdyz uz jsme u tohoto tematu, nemate nekdo nahodou zkusenosti, jak to tu chodi se "cvicaky" a s vystavami? |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Volwaardig Lid
|
tak ty stribrne rybucky - TAKE TU NEMAME!!!!
ale zato z jara se nam ze dvorku stehuji jine skoro podobne vicenohe priserky - naucila jsem se je chytat a vyhaovat zpatky -RUKAMA!!!- a minule leto jsme meli velkochov os, a jeste obcas, jak nem dolet mucha, tak ji capnu a podam pavoukum, tech mem mezi kvitkama.... a take se mi nastehovali na male okinko pred koupelnu, tak to mam misto sitky z GAMA! |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Nieuw Lid
|
tak to ja jsem s prichodem do Holandska vydedila dve kocky.A k tomu jsem si musela hned poridit novy gauc,protoze to kazdodenni luxovani chlupu mne fakt vubec nebavilo.Uprimne ty dve moc nemusim,ale pritel by je nedal
,coz me teda vubec netesi.Take bych radeji rafana. Doma jsme meli 3.krasny pejsany.:snik: |
|
|
|