het Tsjechisch Forum
Voorpagina - Forums - Fotogalerij - FAQ - Registreren
Registreren FAQ Ledenlijst Agenda Zoeken Berichten van vandaag Alle berichten als gelezen markeren

Antwoord

Onderwerp-opties
Oud 12-12-06, 18:26   #11
Actief Lid

Nationaliteit:
Ja jsem taky musela nechat psa v CR, ach jo. Je to labrador, zlutej. Alespon se ma mamka o koho starat, uz by mi ho zpatky nedala. Tady mam taky slibenyho labradora, ale ted sama vidim, ze to nejde... Ale k detem pes patri, to musel uznat i ten muj, takze se snad psa tady taky dockam.
B0791 is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 12-12-06, 18:42   #12
Lid

Ankeja's avatar

Nationaliteit:
Citaat:
Katy schreef:
ja mam pritele,ten me staci
a pak pribudou rybicky
Ankeja is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 12-12-06, 22:54   #13
Lid

petulka's avatar

Nationaliteit:
kocky

tak ja miluju zas kocky,hned po prijezdu jsme si poridili kotatko-kocicku.Pak se mi ale nemel kdo starat o mojeho kocoura v CR,tak jsme ho bez ockovani a pasu propasovali do NL,nikdo nic nerikal na prepravku a kocici zachod na zadnim sedadle,ale trochu jsme se na hranicich zapotili.A pak nam jednoho dne cica utekla a bylo z toho 6 kotat.No tri mesice jsme to vydrzeli s osmi kockama ale pak uz se to fakt financne zvladnout nedalo(mozna by jsme si za to mohli i koupit auto) ,tak jsme je dali pryc ....az na jedno-kocourka .Tak ted mame tri kocky.Tak a ted si asi nekdo mysli ze nejsem normalni.
petulka is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 12-12-06, 23:01   #14
CZ Moderator

Gambrinus's avatar

Nationaliteit:
Máme tu ctyrletyho zlatýho retrívra Míšu kterej ma rad ceskou zmrzlinu a spekaky
A je videt ze ma radeji Cechy, zdejsi pivo nepije ale cesky mu chutna.
Gambrinus is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 13-12-06, 05:40   #15
VIP Lid

Smajlík_M's avatar

Nationaliteit:
Citaat:
pepo schreef:
Já si doma pěstuji stříbrné rybičky (zilvervisjes). Jsou nenáročné, hbité, nedělají rámus, krmí se samy a jsou hezké na pohled. Na jídlo snad né.
no tak pozor at Ti nesezerou knihovnu..
Oud 13-12-06, 06:36   #16
Moderator

pepo's avatar

Nationaliteit:
Citaat:
Smajlík_M schreef:
no tak pozor at Ti nesezerou knihovnu..
Ty moje zerou stehovaci a jine kartonove krabice a nez je sezerou, jsou tam zase jine, nebot stale neco stehuji. Je vidit, ze se vyznas. Zdravim te!
pepo is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 13-12-06, 23:49   #17
Volwaardig Lid

vierka's avatar

Nationaliteit:
co jsou to ty stribrne rybicky??????
mame to i my doma?
vierka is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 13-12-06, 23:51   #18
Volwaardig Lid

vierka's avatar

Nationaliteit:
zatim jsme majitely dvou morcatek, jedno je kratkosrste, a druhe dlouho.... obe holky, drobnochovu nefandim, a jeste mame ZLATE RYBKY....a ty zerou rybi zradlo a jsou porad nastehovane ve svem akvarku - ale vyskakuji a posilaji bublinky.... to je co, heeeeec
vierka is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 14-12-06, 01:19   #19
Actief Lid

goddart's avatar

Nationaliteit:
Citaat:
pepo schreef:
Já si doma pěstuji stříbrné rybičky (zilvervisjes).
Hihi, Pepo, tak v tom pripade se to u nas doma faunou jen hemzi. Nekolik milionu roztocu, semtam pavouk zachodak,ale rybicku jsem tu zatim mela jen jednou, onehda se prohanela koupelnou, ale byl to poradnej macek. Jo,a abych nezapomela - v lete se nam kazde rano prochazela po balkone straka a delala desnej randal ,ale aspon jsme nepotrebovali budika. No, a to je vse. Bud zdrav a vesele Vanoce!
Oud 14-12-06, 10:28   #20
Actief Lid

Alma's avatar

Nationaliteit:
O rybickach jsem uz taky uvazovala, uvidime, jak zvladneme papoucha, aby pak na rybky nezarlil! A taky bych si musela nechat od nekoho poradit, jak casto menit vodu v akvarku, ohl. krmeni ap., protoze o rybkach nevim skoro nic. Ale sestrenka ma takove oranzove, dlouhe cca 7 cm, s ploutvema jako zavojicky a velkyma ocima, ty by se mi taky doma libily! A bratranec, ten zase choval exoticky hmyz,v akvarku nejake pakobylky ci co, bylo to dlouhe a nohate a jednou si k nim koupil nejakeho cizokrajneho svaba, ten mu v noci zdrhnul, teta se strejdou byli nastvani, bali se, ze se to rozmnozi po byte a az ho nasli, tam ho nekompromisne splachli do zachoda... Bratranec pak s rodicema dva mesice nemluvil....
Alma is offline   Bericht citeren in antwoord
Antwoord

Onderwerp-opties

Berichtregels