![]() |
|
|
#11 |
|
Actief Lid
|
Ja jsem taky musela nechat psa v CR, ach jo. Je to labrador, zlutej. Alespon se ma mamka o koho starat, uz by mi ho zpatky nedala. Tady mam taky slibenyho labradora, ale ted sama vidim, ze to nejde... Ale k detem pes patri, to musel uznat i ten muj, takze se snad psa tady taky dockam.
|
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Lid
|
Citaat:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Lid
|
kocky
tak ja miluju zas kocky,hned po prijezdu jsme si poridili kotatko-kocicku.Pak se mi ale nemel kdo starat o mojeho kocoura v CR,tak jsme ho bez ockovani a pasu propasovali do NL,nikdo nic nerikal na prepravku a kocici zachod na zadnim sedadle,ale trochu jsme se na hranicich zapotili.A pak nam jednoho dne cica utekla a bylo z toho 6 kotat.No tri mesice jsme to vydrzeli s osmi kockama ale pak uz se to fakt financne zvladnout nedalo(mozna by jsme si za to mohli i koupit auto)
,tak jsme je dali pryc ....az na jedno-kocourka .Tak ted mame tri kocky.Tak a ted si asi nekdo mysli ze nejsem normalni. |
|
|
|
|
|
#15 | |
|
VIP Lid
|
Citaat:
![]()
|
|
|
|
#16 | |
|
Moderator
|
Citaat:
|
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Volwaardig Lid
|
co jsou to ty stribrne rybicky?????? mame to i my doma? |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Volwaardig Lid
|
zatim jsme majitely dvou morcatek, jedno je kratkosrste, a druhe dlouho.... obe holky, drobnochovu nefandim, a jeste mame ZLATE RYBKY....a ty zerou rybi zradlo a jsou porad nastehovane ve svem akvarku - ale vyskakuji a posilaji bublinky.... to je co, heeeeec
|
|
|
|
|
|
#19 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
Jo,a abych nezapomela - v lete se nam kazde rano prochazela po balkone straka a delala desnej randal ,ale aspon jsme nepotrebovali budika. No, a to je vse. Bud zdrav a vesele Vanoce!
|
|
|
|
|
#20 |
|
Actief Lid
Nationaliteit:
|
O rybickach jsem uz taky uvazovala, uvidime, jak zvladneme papoucha, aby pak na rybky nezarlil! A taky bych si musela nechat od nekoho poradit, jak casto menit vodu v akvarku, ohl. krmeni ap., protoze o rybkach nevim skoro nic. Ale sestrenka ma takove oranzove, dlouhe cca 7 cm, s ploutvema jako zavojicky a velkyma ocima, ty by se mi taky doma libily! A bratranec, ten zase choval exoticky hmyz,v akvarku nejake pakobylky ci co, bylo to dlouhe a nohate a jednou si k nim koupil nejakeho cizokrajneho svaba, ten mu v noci zdrhnul, teta se strejdou byli nastvani, bali se, ze se to rozmnozi po byte
a az ho nasli, tam ho nekompromisne splachli do zachoda... Bratranec pak s rodicema dva mesice nemluvil....![]() |
|
|
|