![]() |
|
|
#61 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
jo to doraz klidne i s tim tvym,ja ti napisu kam,jde o to,jestli to vubec najdes ![]() |
|
|
|
|
|
|
#62 |
|
Lid
|
no tak to ja teda nevim co tady vsichni resite!!!
kdyz nejste spokojeni tam kde jste tak se vratte domu!! jestli jde o manzely atd.tak si myslim ze je dulezitejsi jak se sami citite. sami jste si preci vybraly zit v Holandsku. a nebo se prestehujte do Belgie,protoze belgicani jsou uplne jini nez holandani. tady vas nikdo nebude brat jako cizince. ja nemam tedy vubec ,ale vubec spatny zkusenosti s belgicany. jsem tady 100% spokojena a do Cech bych se vratit nechtela. kdyz tam jedu tak uz po 3dnech chci zpet domu(do Belgie). proste mi tu nic neschazi. samozrejme se mi styska po rodicich ale vidime se tak 6krat do roka a to staci. a ze jsou holandani nudny to je zname. belgicani urcite ne. ale je to kazdeho vec jak si to zaridi tak to ma. kazdopadne vas vsechny zdravim |
|
|
|
|
|
#63 |
|
Actief Lid
|
Na jednu stranu je pravda,ze pokud prijdu do odchodu v NL a prijdu do obchodu v CR,okamzite pocitim rozdil.Kazdy vime jaky.Uz jsem si tu tez da se rict zvykla.Ted uz me znaji i v obchodech,takze uz na me mluvi,pokud jdu bez manzela a zacina to byt trosku lepsi.Jediny problem je a to tak zustane,ze se mi opravdu styska po rodicich a me kamaradce,to drbani mi proste schazi.Zrovna jedu za tyden na 10 dni do CR.Uz se moc tesim.Takhle se mam alespon na co tesit.V CR,bych se tesila na mesicni vyplatu,jak vse poplatime a tesime se na dalsi....hahaha..
|
|
|
|
|
|
#65 |
|
Nieuw Lid
|
Tak ja vas vsechny pekne zdravim a chci vam sdelit, ze zitra rano odjizdim do Tabora. Tam od tud totiz pochazim. Moc se tesim a budu pryc asi 14 dni. Pocasi je kouzelne, tak hlavne aby vydrzelo, mam chut se cournout po Praze, bez destniku. Tak se mejte, doeiiiiii
|
|
|
|