![]() |
|
|
#52 |
|
Volwaardig Lid
|
po dlouhe dobe jsem se tu zase objevila..
..docela jsem se zhrozila nad tim, co jste tu rozebiraly, damy..ja samotna jsem si ze zacatku myslenku na styskani nechtela pripustit..po trech mesicich temer nestyskani a samych novych veci jsem jela do cech..do prahy [mj. jsem prisla z prahy sem take do male vesnicky], zase do meho zivlu parties a bezesnych noci..uzila jsem si to tam naplno..vedela jsem, ze tak uz to nikdy nebude, protoze jestli-ze do cech pojedu, bude to maximalne na stedry vecer k tatinkovi do horske chaloupky, dat s nim vinko a sachy, druhy den lyze a zase z5..musim rict, ze jsem v cechach videla zpetne, jak jsem byla spatna..plno lidi, kdyz mne videlo, bylo nadsenych, le stejne procento bylo i tech, pred kterymi jsem radsi utikala..zacala jsem tu novy zivot, mam nove pratele..samozrejme ne holandanky :] le dve polsky fajnovy holciny a jinak jen pany holandany, kteri mne berou naprosto bez okolku..pritele, s kterym se citim dobre..a mam stale co delat..nesouhlasim, ze je to nudny zivot..jaky si to udelas, takovy to mas.. tak zase na cas nashle..
|
|
|
|
#53 | |
|
Volwaardig Lid
|
Citaat:
ted jsme se zrovna vratili. Pritel si nasel v Praze, za pomerne kratkou dobu, docela slusnou praci. Tak uvidime jak se mu to bude tam libit. doufam ze ano. Je to mezinarodni firma, tak snad bude vse v pohode a nebudeme muset zase zpatky . A ja nastupuji do sve puvodni prace, kterou jsem opustila kdyz jsem se stehovala sem. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#54 |
|
Actief Lid
|
No uz je to neco pres tyden co jsem se vratila a zacinam si zase zvykat a dostavat se do toho sveho rytmu,takze mi to uz ani tak neprijde.
nastesti mi tu jezdi nejlepsi kamaradka na par dni a par pratel tu mam a mam stale co delat,skola me dost zamestnava. takze uz ani nevim,jestli bych se vratila,ale je pravda,ze mi cesko chyby a nekdy to na me prijde,ale vybrala jsem si zivot zde a myslim si,ze tady jsem stastnejsi nez v cechach ![]()
|
|
|
#55 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#56 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
No Klarko,ja sem tu skoro dva roky a jako doma se tu taky teda necitim. A uz vubec me to neulehcuje fakt,ze nesmim ani chodit do prace,hlavne ,ze jsem hned po prijezdu chodila na kurz,abych mohla jit co nejdriv pracovat a dorozumela se tu tak nejak No a k cemu to je,sedim doma jako ta krava,do prace nesmim,deti nemam,takze me tu celkem az na pritele tak zas moc nedrzi a to ze nesmim pracovat rozhodne neni zadna motivace.Muj pritel chodi nekdy treba az v pul desaty v deset domu,takze jedina zabava muze byt maximalne uklizeni,prani a zehleni.Auto druhy taky vecne neni,abych se nekam mohla podivat . No je fakt,ze mi pride,ze se tem nasem chlapum nekdy az moc tu obetujeme a ted doufam,ze nekoho tu neurazim,ale treba kdyz vidim moji znamou,co je tu 8 let a jen drepi doma a otravene nema do ceho ''pichnout'',vola mi nestastna,ze se ukouse nudou at prijedu ,holandsky poradne neumi,pracovni povoleni do dneska nema,tak si rikam,co tu nektere z nas jeste delaj ,vid to je zivot o hovne ne ![]() |
|
|
|
|
|
|
#57 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
KDY JEDEM????????????????? ... Teď vážně, začíná končit dobrý počasí tak by konec septembra, začátek oktobra nebylo až tak od věci PS: Stejně nepřijedeš :traan: a já se tu budu do smrti nudit :snik: ![]()
|
|
|
|
|
#58 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
ja se o nej delim s mladym a o vikendu ho potrebuje taky,na kopani jezirka ,na odvazeni hliny a hromadna doprava k nam bohuzel nejezdi no hele ja bych teda neco klidne podnikla,jenze s tebou je taky na h... domluva vzdycky zavolam zavolam a prdlajs ![]() |
|
|
|
|
|
|
#59 |
|
Actief Lid
|
a navic tu tne muj osamelyho kolegu,mozna neco pro tebe hehe ;-)
|
|
|
|
|
|
#60 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
. Jak domluva, no autem do Berlína teda nejedu . Tak já jeden den dorazim aspoň na ... nevim ale kam?!? ![]()
|
|
|