het Tsjechisch Forum
Voorpagina - Forums - Fotogalerij - FAQ - Registreren
Registreren FAQ Ledenlijst Agenda Zoeken Berichten van vandaag Alle berichten als gelezen markeren

Antwoord

Onderwerp-opties
Oud 03-09-06, 20:20   #51
Actief Lid

Nationaliteit:
To ti preju! Tak at presun domu klapne! Co tam vlastne budes delat, jestli se muzu zeptat? Mam na mysli praci.:-)
Klarka is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 04-09-06, 13:58   #52
Volwaardig Lid

klar's avatar

Nationaliteit:
po dlouhe dobe jsem se tu zase objevila..
..docela jsem se zhrozila nad tim, co jste tu rozebiraly, damy..ja samotna jsem si ze zacatku myslenku na styskani nechtela pripustit..po trech mesicich temer nestyskani a samych novych veci jsem jela do cech..do prahy [mj. jsem prisla z prahy sem take do male vesnicky], zase do meho zivlu parties a bezesnych noci..uzila jsem si to tam naplno..vedela jsem, ze tak uz to nikdy nebude, protoze jestli-ze do cech pojedu, bude to maximalne na stedry vecer k tatinkovi do horske chaloupky, dat s nim vinko a sachy, druhy den lyze a zase z5..musim rict, ze jsem v cechach videla zpetne, jak jsem byla spatna..plno lidi, kdyz mne videlo, bylo nadsenych, le stejne procento bylo i tech, pred kterymi jsem radsi utikala..zacala jsem tu novy zivot, mam nove pratele..samozrejme ne holandanky :] le dve polsky fajnovy holciny a jinak jen pany holandany, kteri mne berou naprosto bez okolku..pritele, s kterym se citim dobre..a mam stale co delat..nesouhlasim, ze je to nudny zivot..jaky si to udelas, takovy to mas..
tak zase na cas nashle..
Oud 04-09-06, 14:38   #53
Volwaardig Lid

Gabis's avatar

Nationaliteit:
Citaat:
Alma schreef:
Tak to vam preji hodne stesti... hlavne s praci pro pritele. Muj pritel uz v CR 4 roky pracoval,a tudiz je tam docela zvykly, ale to byl projekt a zaucovani ceskych kolegu, ale jeho prace v CR uz skoncila a firma si jej zavolala zpatky do domovske spolecnosti a momentalne nic podobneho nenabizi. Kdyby dal vypoved a hledal si v CR neco jineho, myslim, ze by to slo pekne ztuha, popr. by byl nezamestnany a to bych mu neprala, protoze je ve svem oboru dobry a moc ho to bavi a taky na to dlouho studoval. Krome toho ja bych nas v CR neuzivila, kdezto pritel nas v NL uzivi. Takze je lepsi, kdyz jsem ja nezamestnana tady nez on v CR. Ale ten stesk..... pritel je vetsi "svetak" nez ja, ten si v CR rychle zvykl, ale me to tady potrva pekne dlouho, si myslim....
dekuji
ted jsme se zrovna vratili.
Pritel si nasel v Praze, za pomerne kratkou dobu, docela slusnou praci. Tak uvidime jak se mu to bude tam libit. doufam ze ano. Je to mezinarodni firma, tak snad bude vse v pohode a nebudeme muset zase zpatky . A ja nastupuji do sve puvodni prace, kterou jsem opustila kdyz jsem se stehovala sem.
Gabis is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 05-09-06, 07:53   #54
Actief Lid

janicka36's avatar

Nationaliteit:
No uz je to neco pres tyden co jsem se vratila a zacinam si zase zvykat a dostavat se do toho sveho rytmu,takze mi to uz ani tak neprijde.
nastesti mi tu jezdi nejlepsi kamaradka na par dni a par pratel tu mam a mam stale co delat,skola me dost zamestnava.
takze uz ani nevim,jestli bych se vratila,ale je pravda,ze mi cesko chyby a nekdy to na me prijde,ale vybrala jsem si zivot zde a myslim si,ze tady jsem stastnejsi nez v cechach
Oud 10-09-06, 17:28   #55
Actief Lid

Nationaliteit:
Citaat:
Phoebe schreef:
Přesně moje řeč!!!

No aspoň vím, že nejsem jediná kdo občas takhle přemýšlí... jo holky, je to boj Ale s tou zábavou to mám trošku jináč: chodim na pivo jen s čechama/škama . Už asi prostě z prevence... .

Nojo Katy, na tebe tu čekam taky už sto let ... kdy aspoň zas někam vyrazíme, slibotechno? ... ...
hele ******,to vis,ze dorazim - a propo slibila si mi jeste ten Berlin
Katy is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 10-09-06, 17:39   #56
Actief Lid

Nationaliteit:
Citaat:
Klarka schreef:
Almo,
To, co pises, je pravda- ze by to tak pritel mel tezsi, ale zase na druhou stranu si rikam, ze porad se jen upozadovat nema smysl. Ja jsem si taky rikala, ze je lepsi, ze ma praci manzel, ze by to v CR mel tezky, atd atd,ale na druhe strane uz taky vim, ze pokud tu nejsi stastna a styska se ti, tak to bude podle me jen horsi- jsem tu skoro 5 let a pocit domova jsem tu teda neziskala. A to se integruju jak muzu.:-) A ze by partner musel mimo obor? Ja jsem taky musela zmenit obor, tak si rikam, proc bych tim mela prochazet jenom ja. Jasne, ze bych nechtela, aby manzel muset sedet doma nezamestnany jako ja zprvu zde, ale prece jenom... obcas mam pocit, ze my holky z Cech se az zbytecne casto davame na 2. misto....

No Klarko,ja sem tu skoro dva roky a jako doma se tu taky teda necitim.
A uz vubec me to neulehcuje fakt,ze nesmim ani chodit do prace,hlavne ,ze jsem hned po prijezdu chodila na kurz,abych mohla jit co nejdriv pracovat a dorozumela se tu tak nejak

No a k cemu to je,sedim doma jako ta krava,do prace nesmim,deti nemam,takze me tu celkem az na pritele tak zas moc nedrzi a to ze nesmim pracovat rozhodne neni zadna motivace.Muj pritel chodi nekdy treba az v pul desaty v deset domu,takze jedina zabava muze byt maximalne uklizeni,prani a zehleni.Auto druhy taky vecne neni,abych se nekam mohla podivat .

No je fakt,ze mi pride,ze se tem nasem chlapum nekdy az moc tu obetujeme a ted doufam,ze nekoho tu neurazim,ale treba kdyz vidim moji znamou,co je tu 8 let a jen drepi doma a otravene nema do ceho ''pichnout'',vola mi nestastna,ze se ukouse nudou at prijedu ,holandsky poradne neumi,pracovni povoleni do dneska nema,tak si rikam,co tu nektere z nas jeste delaj ,vid to je zivot o hovne ne
Oud 10-09-06, 18:55   #57
Actief Lid

Phoebe's avatar

Nationaliteit:
Citaat:
Katy schreef:
hele howado,to vis,ze dorazim - a propo slibila si mi jeste ten Berlin
Teda Káčo, jak mam zkur*enou náladu ... tak si mi jí právě zvedla ...

KDY JEDEM????????????????? ...

Teď vážně, začíná končit dobrý počasí tak by konec septembra, začátek oktobra nebylo až tak od věci

PS: Stejně nepřijedeš :traan: a já se tu budu do smrti nudit :snik:
Oud 10-09-06, 19:37   #58
Actief Lid

Nationaliteit:
Citaat:
Phoebe schreef:
Teda Káčo, jak mam zkur*enou náladu ... tak si mi jí právě zvedla ...

KDY JEDEM????????????????? ...

Teď vážně, začíná končit dobrý počasí tak by konec septembra, začátek oktobra nebylo až tak od věci

PS: Stejně nepřijedeš :traan: a já se tu budu do smrti nudit :snik:
hele howado,ty mas taky auto a ridicak,se seber a taky prijed neeee ja se o nej delim s mladym a o vikendu ho potrebuje taky,na kopani jezirka ,na odvazeni hliny a hromadna doprava k nam bohuzel nejezdi

no hele ja bych teda neco klidne podnikla,jenze s tebou je taky na h... domluva vzdycky zavolam zavolam a prdlajs
Oud 10-09-06, 19:41   #59
Actief Lid

Nationaliteit:
a navic tu tne muj osamelyho kolegu,mozna neco pro tebe hehe ;-)
Oud 12-09-06, 15:04   #60
Actief Lid

Phoebe's avatar

Nationaliteit:
Citaat:
Katy schreef:
a navic tu tne muj osamelyho kolegu,mozna neco pro tebe hehe ;-)
Nííííííc, já už svýho kolegu mámů .

Jak domluva, no autem do Berlína teda nejedu . Tak já jeden den dorazim aspoň na ... nevim ale kam?!?

Onderwerp-opties

Berichtregels