![]() |
|
|
#41 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
maj sice super barak,moedrne zarizenej od domaciho kina po fitness a podobne,ale uz 15let tam sedi jako krava,nevystrci paty z baraku,jen kdyz vede deti ze skoly a do skoly a pak jde 2krat tydne na ''schoonmaken '' ,jednou za rok ji jeji manzel jde nekam ''vyvencit'' na veceri a to je vse navic priteluv bratr je dost na penize,takze od nej nedostava nic,aby treba aspon sama nebo s detma nekam zasla a ze schoonmaken ji nezbyde nic,pac si chudinka musi z toho platit pojisteni a obleceni [/quote] |
|
|
|
|
|
|
#42 |
|
Actief Lid
|
Ja jsi vzdy rikam proc to vsechno co mam tady v Holandsku se neda prestehovat do Brna. To by bylo uplne idealni.
Netyka se to jen hmotnych veci ale take: pratele, zamestnani a vsechno ostatni co k zivotu patri. Uz jsem tady 14 let a za tu dobu jsem tady hodne ziskala a bohuzel v cesku hodne ztratila :snik: .
|
|
|
#43 | ||
|
Actief Lid
|
Citaat:
Citaat:
No aspoň vím, že nejsem jediná kdo občas takhle přemýšlí... jo holky, je to boj Ale s tou zábavou to mám trošku jináč: chodim na pivo jen s čechama/škama . Už asi prostě z prevence... .Nojo Katy, na tebe tu čekam taky už sto let ... kdy aspoň zas někam vyrazíme, slibotechno? ... ... ![]()
|
|
|
|
|
#44 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#45 | |
|
Actief Lid
Nationaliteit:
|
Citaat:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#46 | |
|
Actief Lid
Nationaliteit:
|
Citaat:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#47 |
|
Actief Lid
|
Mas naprostou pravdu.V CR z jednoho platu nevim,nevim ale zde to porad jde a tez jsem si nemohla zvyknout a je to jiz lepsi.Zacala jsem chodit plavat,obcas do posilovny,proste kdyz ma clovek co delat,tak na to tak nemysli.A jsem tu jen par mesicu.Takze snad az bude mimco,tak bude jeste lepe.
|
|
|
|
|
|
#48 |
|
VIP Lid
|
no tady mas dalsi vyjimku: jeste par tydnu a budeme se stehovat zpet do "vlasti"...
a ani nevis jak se tesime ![]()
|
|
|
#49 |
|
Actief Lid
|
no tak to se mate..docela zavidim...ja jen doufam,ze se tam taky nekdy odstehujem,ale v brzske dobe asi tezko...takze nad tim zatim ani moc nepremyslim...ted jsou prednejsi veci tady...
|
|
|
#50 |
|
Actief Lid
|
Almo,
To, co pises, je pravda- ze by to tak pritel mel tezsi, ale zase na druhou stranu si rikam, ze porad se jen upozadovat nema smysl. Ja jsem si taky rikala, ze je lepsi, ze ma praci manzel, ze by to v CR mel tezky, atd atd,ale na druhe strane uz taky vim, ze pokud tu nejsi stastna a styska se ti, tak to bude podle me jen horsi- jsem tu skoro 5 let a pocit domova jsem tu teda neziskala. A to se integruju jak muzu.:-) A ze by partner musel mimo obor? Ja jsem taky musela zmenit obor, tak si rikam, proc bych tim mela prochazet jenom ja. Jasne, ze bych nechtela, aby manzel muset sedet doma nezamestnany jako ja zprvu zde, ale prece jenom... obcas mam pocit, ze my holky z Cech se az zbytecne casto davame na 2. misto.... |
|
|
|