![]() |
|
|
#31 |
|
Actief Lid
|
Tak to ja z Prahy jsem se najednou ocitla v docela (pro me) malym mestem. Nemuzu si na to porad zvyknout. Ted jsem v Praze na dovce a jsem ve svem zivlu.
Nastesti mam pritele (Holandana) ktery se chce se mnou zpatky prestehovat, takze to nebude moc dlouho trvat a jsem v Praze zpatky ![]() |
|
|
|
|
|
#32 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
To ja jsem se v nedeli vratila zpet z cech a chtelo se mi silene zustat..i kdyz se mi tu libi doma je doma a kdyby pritel nasel v cr praci,tak se hned stehujem,jenze to neni tak jednoduche,kdyz si zaciname budovat neco tady v nl...:traan: nechce se mi v cr zacinan z niceho a mit chlapa doma bez prace..:snik: skoda,ze je to tak daleko 15 hodin autem je moc,kdyby to tak bylo jen 5 ![]()
|
|
|
|
#33 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
souhlasim,ta cesta k nam na slezsko je silena..autobusem ani nemluvim..to nemecko se zna nekonecne a jak se vjede do cech,tak se trapim v autobusu 8hodin,ne-li vic... kdyby se tak nemecko dalo zmensit,nebo uplne vymazat ja vim I WISH! ![]()
|
|
|
|
#34 |
|
Volwaardig Lid
|
Ahoj,
jak jsem jiz jinde tady na foru psal stehuji se zpet do Cech. Moc mi to chybi a 14 let mi tu asi staci. Posledni dobou se muj svet trochu rozpadl, tak jsem nevidel duvod proc bych tu mel jeste zustat. Celou dobu jsem se kasal, jak to tu je vsechno fajn atd. atd., ale posledni dobou me to preci jen zacalo trochu vrtat hlavou, no a ted o dovolene jsem se definitivne rozhodl. Stehuji se 1 rijna. Myslim, ze jestlize chci zpet, tak je pro me lepsi vratit se jeste relativne mladej, aby mi pak neujel vlak ![]()
|
|
|
#35 |
|
Nieuw Lid
|
Nad timto tematem jsem nedavno premyslela a i diskutovala s pritelem ze kdyby jsem ho nemela nikdy by jsem do holandska neodstehovala takze je pravda ze me tu drzi jen on jinak uz by jsem byla asi davno zpatky.Nerikam ze je to tady spatny ale co mi dost vadi a chybi to je pratelstvi(docela nudna zeme jestli to tak muzu popsat) v cechach je mas da se rict hned a tady musis dost bojovat a snazit se nez nejake ziskas proto se tu vic bavim z cechama protoze s holandskyma holkama(neumi se bavid a jsou dost nudny) to proste nejde kdyby tohle tady bylo jine bylo by to super a clovek by se myslim mozna citil i vic ze je tu doma a ze jsem patri ale tenhle pocit jeste bohuzel nemam a nevim jestli ho taky nekdy budu mit proste mi tu hrozne moc chybi ta ceska kultura a ta se s nicim srovnat neda.
|
|
|
|
|
|
#36 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
![]()
|
|
|
|
|
#37 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
Holanďani tě prostě pořád budou brát jako cizinku, i když říkají že to neni pravda ![]()
|
|
|
|
|
#38 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
jojo mas pravdu,ziskat si tu nekoho da fusku-priteluv kolega byl ted s nama v cechach a strasne se mu tam libilo,jak vsichni jsou vice pratelsti a holky pry podle nej o dost hezci a otevrenejsi o Holandankach prohlasil,ze vetsina je ''stout''taky jsme tu meli pred 14ti dny takovy buurtfeest-no v zivote sem na horsi akci nebyla,budto tam vsichni sedeli jako gumy a nebo holandanky zacli po dvou pivech radit takovym zpusobem- bylo pod stanem a zacli tam tancovat okolo tyci,co podpiraly ten stan a zvedali si sukne a to to byly zensky ve veku 35-45,no tancovat nekde takhle moje matka,propadnu se hanbou pak tam byla ''pratelska'',docela mlada sousedka,co ze me tahala vsechno mozny o me ,odkud sem a zacla vsude kricet,ze jsem Ceska atd atd. a dneska kdyz jsem ji potkala,tak me ani nepozdravila |
|
|
|
|
|
|
#39 |
|
Nieuw Lid
|
I kdyz je pravda ze kdyz jsem v cechach chci do holandska kdyz jsem tu chci zpatky clovek si asi nevybere protoze jak se rika vsude je neco nikdo mi zatim najevo nedal ze jsem cizinka to ne ale spise mi tu vadi ze se tu lidi neumi tolik bavit jako u nas asi nejsou tak aktivni jako mi cesi proto jsem si vsimla ze holandanky moc kamaradek taky nemaji proto se snami neumeji bavit natoz mezi sebou a muj pritel mi rekl ze si toho take vsiml ze mu to pripada divne (protoze jsou komplikovane a namyslene)proto je rad ze si nasel me coz me dost potesilo protoze semnou se urcite nenudi takze je pravda ze holandani to proste maji v krvy a my stim bohuzel nic neudelame hold si na to budeme muset zvyknout ale ja si zvykat na nudny holandsky zivot teda nechci.
|
|
|
|
|
|
#40 |
|
Nieuw Lid
|
Jo jasne to oni o tobe vsechno chtej vedet ale o sobe ti vubec nic nereknou nejvic me stve kdyz ani nevis a neslysis co si o tobe mysli to potom nevis jestli se stim clovekem mas bavit a nebo pretvarovat to jsem u nas teda nikdy nepoznala
|
|
|
|