![]() |
|
|
#21 | |
|
Actief Lid
Nationaliteit:
|
Citaat:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#22 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
. Těch 8 hodin v autě je pro mě smrt. Jedu v pátek ráno, večer sem po tý cestě tak zničená, že jdu rovnou směr postel, sobota = babička (bydlí mimo Plzeň) a neděle zase ta cesta... no víkend ani nic moc .
|
|
|
|
|
#23 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
![]()
|
|
|
|
|
#24 | |
|
Actief Lid
Nationaliteit:
|
Citaat:
Ale i tak ta cesta stoji za to.... |
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
Actief Lid
|
Je ja jsem z Rokycan a Plzen miluju :-) Holky ja sem zase takovej typ, ze bych se domu nevratila. Mam to tam rada a vzdycky se rada vratim na dovcu. Ja proste na jednom miste neposedim, mozna az budu starsi :-)
|
|
|
|
|
|
#26 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
Mluvis mi z duse Peťo Ja bych tak zpatky na jih, ale manzelovi se moc nechce...:traan:
|
|
|
|
|
#27 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
, ja sem u Rokycan vyrostla, teda u babicky a dedy kazdy vikend... v Radnicich, jestli ti to neco rika. Vis jak to je, jak Guapa psala, taky by to tam prestalo bavit... clovek by si hledal cesticku zpatky... a nebo mozna nekam jinam .
|
|
|
|
|
#28 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
![]()
|
|
|
|
|
#29 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
.Teda když jsme šla s babičkou a dědou tak jsme to prošli lesem do Svaťáku ke koupališti... a sbírali borůvky... to byly časy... kde jim je konec... to to letí... Jéééé, to mi to tak zvedlo náladu, že to tam taky někdo zná . Teda ale u lomu jsem nebyla od doby co se mi tam zabil známej... to je asi 3 nebo 4 roky... no už ani nevim ![]()
|
|
|
|
|
#30 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
|
|