het Tsjechisch Forum
Voorpagina - Forums - Fotogalerij - FAQ - Registreren
Registreren FAQ Ledenlijst Agenda Zoeken Berichten van vandaag Alle berichten als gelezen markeren

Antwoord

Onderwerp-opties
Oud 31-08-06, 14:02   #21
Actief Lid

Alma's avatar

Nationaliteit:
Citaat:
Phoebe schreef:
Tak v tom máš právě asi uplnou pravdu... v Čechách by mě to bavilo asi jenom chvilku. To je strašný, víte co já si tak občas říkám?: Proč není ta cesta alespoň o půlku kratší... safra...
Moje rec, kdyby nebylo mezi CR a NL to dlouhe Nemecko, tak vubec neremcam. Byt to takovych 8 hodin cesty "po zemi"..... Zajela bych si na vikend za nasima a kamoskama a byl by od stesku klid!
Alma is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 31-08-06, 14:08   #22
Actief Lid

Phoebe's avatar

Nationaliteit:
Citaat:
Alma schreef:
Moje rec, kdyby nebylo mezi CR a NL to dlouhe Nemecko, tak vubec neremcam. Byt to takovych 8 hodin cesty "po zemi"..... Zajela bych si na vikend za nasima a kamoskama a byl by od stesku klid!
Jééé, já nevim odkud ty jsi, ale já to do PM z Haagu mám tak 8 hodin a remcám stejně. To německo je prostě tak dlouhý . Těch 8 hodin v autě je pro mě smrt. Jedu v pátek ráno, večer sem po tý cestě tak zničená, že jdu rovnou směr postel, sobota = babička (bydlí mimo Plzeň) a neděle zase ta cesta... no víkend ani nic moc .
Oud 31-08-06, 14:09   #23
Actief Lid

Phoebe's avatar

Nationaliteit:
Citaat:
anavi schreef:
vymen pritele a budes zas spokojena :-)
Taky nápad ...
Oud 31-08-06, 14:13   #24
Actief Lid

Alma's avatar

Nationaliteit:
Citaat:
Phoebe schreef:
Jééé, já nevim odkud ty jsi, ale já to do PM z Haagu mám tak 8 hodin a remcám stejně. To německo je prostě tak dlouhý . Těch 8 hodin v autě je pro mě smrt. Jedu v pátek ráno, večer sem po tý cestě tak zničená, že jdu rovnou směr postel, sobota = babička (bydlí mimo Plzeň) a neděle zase ta cesta... no víkend ani nic moc .
No jo, ja jsem ze Slezska a to je jeste pres celou CR, ale tam si uz vychutnavam z okna nasi ceskou krajinku. Jezdim navic autobusem, takze 20 hodin na ceste mam jistych. Nemam rada Nemecko! Ale i tak ta cesta stoji za to....
Alma is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 31-08-06, 15:38   #25
Actief Lid

petule23's avatar

Nationaliteit:
Je ja jsem z Rokycan a Plzen miluju :-) Holky ja sem zase takovej typ, ze bych se domu nevratila. Mam to tam rada a vzdycky se rada vratim na dovcu. Ja proste na jednom miste neposedim, mozna az budu starsi :-)
petule23 is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 31-08-06, 15:47   #26
Actief Lid

Mishka's avatar

Nationaliteit:
Citaat:
petule23 schreef:
Je ja jsem z Rokycan a Plzen miluju :-) Holky ja sem zase takovej typ, ze bych se domu nevratila. Mam to tam rada a vzdycky se rada vratim na dovcu. Ja proste na jednom miste neposedim, mozna az budu starsi :-)
Mluvis mi z duse Peťo Ja bych tak zpatky na jih, ale manzelovi se moc nechce...:traan:
Oud 31-08-06, 15:57   #27
Actief Lid

Phoebe's avatar

Nationaliteit:
Citaat:
petule23 schreef:
, ja sem u Rokycan vyrostla, teda u babicky a dedy kazdy vikend... v Radnicich, jestli ti to neco rika.

Vis jak to je, jak Guapa psala, taky by to tam prestalo bavit... clovek by si hledal cesticku zpatky... a nebo mozna nekam jinam .
Oud 31-08-06, 16:05   #28
Actief Lid

Mishka's avatar

Nationaliteit:
Citaat:
Phoebe schreef:
, ja sem u Rokycan vyrostla, teda u babicky a dedy kazdy vikend... v Radnicich, jestli ti to neco rika.
Jej, do Radnickyho lomu jsme se jezdivali koupat... jo to byly casy...
Oud 31-08-06, 16:15   #29
Actief Lid

Phoebe's avatar

Nationaliteit:
Citaat:
Mishka schreef:
Jej, do Radnickyho lomu jsme se jezdivali koupat... jo to byly casy...
Ani mi nemluv. Když jsem si dycky představila, že budu šlapat zase ten kopec ze spoda... tenkrát to byl děs... jakpa ráda bych dneska zase aspoň jednou šlapala .
Teda když jsme šla s babičkou a dědou tak jsme to prošli lesem do Svaťáku ke koupališti... a sbírali borůvky... to byly časy... kde jim je konec... to to letí...

Jéééé, to mi to tak zvedlo náladu, že to tam taky někdo zná .

Teda ale u lomu jsem nebyla od doby co se mi tam zabil známej... to je asi 3 nebo 4 roky... no už ani nevim
Oud 31-08-06, 16:18   #30
Actief Lid

Phoebe's avatar

Nationaliteit:
Citaat:
Alma schreef:
No jo, ja jsem ze Slezska a to je jeste pres celou CR, ale tam si uz vychutnavam z okna nasi ceskou krajinku. Jezdim navic autobusem, takze 20 hodin na ceste mam jistych. Nemam rada Nemecko! Ale i tak ta cesta stoji za to....
Ty hodiny v autobuse ti nezávidim ... ale jak píšeš: ta cesta stoji za to!!!

Onderwerp-opties

Berichtregels