![]() |
|
|
#11 | |
|
Actief Lid
Nationaliteit:
|
Citaat:
|
|
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
Ty začátky, teď myslím ty moje, tu asi byly nejlepší. Neměla jsem tu nic a nikoho, ale člověk si to postupem času všechno vybuduje, ostatně jako všude jinde, a může být akorát hrdý na to, že to vše dokázal sám. Jak už jsem řekla, vrátila bych se hned. Mám v ČR všechno, rodiče, bydlení, kamarády... jenže tady taky + tady mam i práci a přítele. Proč nejde žít na dvou místech... ??? ![]()
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Nieuw Lid
|
Citaat:
Nemyslim si, ze Phoebe se chce bavit o tom, kdo ma duvod se stehovat nebo ne, ale o tom, jestli nekdo sdili stejne pocity... jako stezk apod. Matka Smolikova se taky nesla rozvadet, kdyz prohlasila; "Ze ja si nevzala Pistu Hufnagla!" ... ![]() |
|
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Nieuw Lid
|
Citaat:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#16 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
|
|
|
|
|
#18 |
|
Actief Lid
|
Víte, já vám něco řeknu. Nikdy jsem tyhle blbý pocity neměla, vždycky jsem byla všude spokojená, jak v ČR tak v NL, ale...
Od tý doby co tu mám přítele, (paradoxně) zatvrzelýho českýho vlastence, kterej mi furt rve do hlavy, že v česku je vše lepší a v česku tak a onak a tam je tuto lepší a táleto lepší... jeho táta vaří knedlíky a omáčky atd. tak se mi ty city prostě nějak derou do hlavy. Co jsem v NL, českýho jídla jsem ani nepozřela, jenom na návštěvě v čechách, nikdy jsem tu ani nevyhledávala český lidi... moji čtyři přátelélé které tu mám (3 češi a jedna češka) spadli takříkajíc z nebe, ale prostě od doby co jsem začala se svým přítelem... tak já nevim, asi mi to vtloukl do hlavy, že je to u nás opravdu lepší... Sama bych asi řekla než lepší, jiný, jednodušší...
|
|
|
|
#20 | |
|
VIP Lid
|
Citaat:
|
|
|