![]() |
|
|
#21 |
|
Volwaardig Lid
|
Taky jeste prijde Eva z Utrechtu....
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Nieuw Lid
|
Ahojky Vsem tak jeste by jsem prijela ja Marketa z mesta Amersfoort a Veronika z Bussum jeste nikoho vas neznam tak budu moc rada poznat nove tvare jelikoz jsem tu jen 10mesicu tak jsem toho jeste moc neztihla.
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Actief Lid
Nationaliteit:
|
Ahoj holky,
tak jsem se vratila z dovolene a zjistila jsem ze musim 30.9. pracovat a opravdu se z toho asi nebudu moci vyvliknout. skoda.... |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Actief Lid
Nationaliteit:
|
Ahojte holky, Takze po "doplneni informaci" od kamaradky bychom nakonec prijely CTYRI. Jeste jsem se chtela zeptat, v jake restauraci to budete poradat, protoze ta jedna divcina, co se mnou prijede by chtela vzit s sebou miminko, tak jestli by to bylo v nekurackem podniku,tak by to byla parada.
![]() |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Volwaardig Lid
|
Ja ti muzu rict jen to, ze hlavni organizatorky jsou ted v Cechach, ale zanedlouho se vrati. A pak kazdemu kdo se tady ozval poslou mail s tim, ve ktere restauraci to bude. Tak jeste vyckej.
|
|
|
|
|
|
#27 | |
|
Actief Lid
Nationaliteit:
|
Citaat:
( z jedne na ctyri), doufam, ze nas nekam do nejakeho podniku vsechny poberou....Ale uz se moc tesim. Jedes taky?![]() |
|
|
|
|
|
|
#28 |
|
Volwaardig Lid
|
Ja jestli jedu? Ano, jedu, taky se tesim. A ze jse narostly je jedine dobre, aspon nepojedes sama (jestli tvoje kamosky jedou taky z Rotterdamu)
|
|
|
|
|
|
#30 |
|
Volwaardig Lid
|
Jasan.
|