![]() |
|
|
#41 |
|
Nieuw Lid
|
Damska jizda
Ja vas srdecne zdravim, teprve dnes jsem se objevila toto forum a jsem mile prekvapena. Bydlim v provincii Brabant, takze do Utrechtu to neni pro me problem. Mam jen trochu obavy, abych mezi vami nebyla jako vase matka, nebo babicka, nebot jsem ve zdravi dosahla padesatky. Momentalne nejsem uplne rozhodnuta prijet, ale muze se stat, ze mi prdne v bedne ......a tak bych rada znala misto setkani. Zidle se pro me vzdy urcite najde. Dik za odpoved.
V opacnem pripade vam preji nejen hezke setkani a pobaveni v prijemnem prostredi, ale i dobrou chut k pohosteni. |
|
|
|
|
|
#42 |
|
Volwaardig Lid
Nationaliteit:
|
Na veku vubec nezalezi
![]() Kazdy je vitany a my budeme radi kdyz se k nam taky pripojis. Ve ctvrtek dostane kazdy od nas email kdy a kde se bude nase damska jizda konat. Zdravime Zaneta a Iva |
|
|
|
|
|
#43 |
|
Volwaardig Lid
Nationaliteit:
|
Ahoj holky
vsem prihlasenym jsem vcera poslala email s infomacemi o miste a case konani .Doufam ze ho kazdy dostal !!! Jestli ne dejte mi prosim vas vedet a ja vam ho poslu. Moc vas vsechny zdravim a navidenou v sobotu ![]() |
|
|
|
|
|
#44 |
|
Volwaardig Lid
Nationaliteit:
|
Ahoj holky
jsem rada ze jste prisly na na nasi damskou jizdu. Je velka skoda ze se nekteri prihlaseni nedostavili, ale i presto to byl hezky vecer. Mam nejake fotky tak mi prosim poslete email at vam je muzu poslat. Cau Iva |
|
|
|
|
|
#45 |
|
Volwaardig Lid
|
Cau,
jojo, byla sranda. Uz se tesim na dalsi...uz mas neco vymysleno? ;-)Co treba bowling? |
|
|
|
|
|
#46 |
|
Lid
|
Ahojky,jsem rada,ze jsem poznala dalsi super lidicky.Tesim se na dalsi setkani,teda jestli mi do toho nic nepadne.Doufam,ze mi Ivo taky posles fotky.Jo,abych nezapomela Pavli-moc se tesim na ten rizek
)Cauky Aja |
|
|
|
|
|
#47 |
|
Actief Lid
Nationaliteit:
|
Ahojte holky, bylo to moc fajn, rada jsem Vas poznala. Atmosfera byla super, jen skoda, ze jsme nektere musely odklusat o pulnoci k poslednim vlakum. Doufam, ze jste se pak jeste pobavily a nasly nejaky pekny podnik. Mesto taky super, hlavne ze zrovna padnul do terminu ten filmovy festival, v ulicich krasne zivo!
Taky doufam, ze bude zase brzo nejaka akce! Trebas prave ten bowling....![]() |
|
|
|
|
|
#48 | |
|
Volwaardig Lid
|
Citaat:
JA se tesim na rizek, mnam mnam, nad nemecky neni. |
|
|
|
|
|
|
#49 | |
|
Lid
|
Citaat:
Pozdravuj Evu a ostatni,nekdy zavolej a pujdem zaparit tady u nas. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#50 |
|
Volwaardig Lid
Nationaliteit:
|
Ahoj holky
bowling neni spatny napad ale ja jsem chtela zase udelat nejakou tu veceri. Tentokrat by mohl prijit kazdy ( kdo ma rad BBQ )Bylo by to v BBQ restauraci v Rotterdamu. Muzete se podivat na www.gonzales.nl jak to tam vypada. Tento tyden napisu presne co a jak na: Ontmoetingsplaats - Místo setkání Kdyby nekdo udelal ten bowling tak rada prijdu Cau Iva |
|
|
|