![]() |
|
|
#31 | |
|
Nieuw Lid
|
prihlaseni
Jsem uplny novacek na teto strance a rada bych se take zucastnila na vasi Damske jizde. Mohla bych?
Citaat:
|
|
|
|
|
|
|
#32 |
|
Lid
|
No tak to ti ted hned nepovim Almo,jestli to bude kuracka nebo nekuracka restaurace,ale uprimne receno,asi zadne nekuracke restaurace hledat nebudeme,protoze si myslim,ze prijde spousta holek a mezi nimi urcite dost kuracek,a ty by nam daly,aby sly na vecirek(dobre jidlo,piti,vinecko)a zakourit si musely chodit ven.(ja sama jsem nekuracka,jen pro informaci,takze to nedelam,nebo nerikam kvuli sobe.Mozna by jste se mohly vy maminy dohodnout na nejaky vecirek s vasima malyma ratolestma.Ja zadne nemam,tak se me to bohuzel jeste netyka.Tak se mej a tesim se
|
|
|
|
|
|
#33 |
|
Lid
|
Ahoj,jasan,ze se muzes pridat Pando.Iva snad nasla nejakou restauraci,tak tam jeste zavola,jestli by nas tam vsechny pobraly a da urcite co nejdrive vedet.Zatim
![]() |
|
|
|
|
|
#34 |
|
Volwaardig Lid
Nationaliteit:
|
Ahoj holky
30. zari uz se blizi Restaurace uz je zamluvena pro: Ankeja Gabis Katy Sandra Klar Gabina a kamaradka Pavla a Eva Alma a 3 kamaradky Margarethe + Marketa + Veronika Kaca Panda Zaneta a Ja Jestli by se chtel jeste nekdo pripojit dejte mi prosim vedet nejpozdeji do 27.9. at stihnu reservovat vic mist 28.9. dostane kazdy kdo se chce pripojit email s informacemi kde a v kolik Iva |
|
|
|
|
|
#35 |
|
Volwaardig Lid
|
hoy, damy, ja se omlouvam, le dle meho [i jinych] mineni, bych se tam asi musela skrejvat pred ocima, ktere na mne budou shlizet jako na fetku..navic hledam ted novou rodinu, takze bych asi stejne byla vypruzena..le muzu za mne poslat slecnu, stli je to mozne? bydli v nijmegenu, kdybyste ji napsaly mail, rada by sla..ber.pos@seznam.cz
dekuji
|
|
|
|
#36 |
|
Volwaardig Lid
Nationaliteit:
|
Ahoj
ty se nas bojis? My tebe ne !!!! Prijd taky a ceskou kamaradku vem sebou. Tak dej vedet jak jsi se rozmyslela. ![]() |
|
|
|
|
|
#37 | |
|
Volwaardig Lid
|
Citaat:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#38 |
|
Volwaardig Lid
Nationaliteit:
|
Ok.
Tak ja pripisuji do seznamu jeste Alenu a Lucku ![]() |
|
|
|
|
|
#39 |
|
Nieuw Lid
|
Sorry budu to muset odvolat neco duleziteho mi do toho prislo Diky za pochopeni
|
|
|
|
|
|
#40 |
|
Actief Lid
Nationaliteit:
|
Ahojte,
momentalne jsem ve Spanelsku a nemela jsem pristup pres tyden na net, ale ta jedna kamaradka tu bude mit maminku, takze budeme jenom tri ale to taky nevim jiste, jestli ta divcina, ktera chtela vzit mimco bude chtit taky jet, protoze to je zase znama zname... Delam v tom chaos, omlouvam se ,ale jestli muzete najisto pocitat se mnou a s tema dvema dalsima na 50%? Ze by se pridaly zidle nebo tak neco...... Ja chci prijet urcite Diky moc predem....... |
|
|
|