![]() |
|
|
#81 |
|
Actief Lid
|
Kdyby jste si vozily SLIVOVICI tak tu zadny prasky nemusite shanet jedine atikoncepcni ,ale v NL se da taky koupit kondom neni to ono ja vim.........
|
|
|
#83 |
|
Actief Lid
|
Omluvam se moje Cestinu je takovy spatne, uz dlouho nemnel zarna prakce. Kdyz vratime do holanska vozime samozrejme cigarety, a mozna janki caje nebo mesickovy mást/krem. To je tady drahy jako svine ale u vás mate dost herby a dobry. Az jdeme do Cech my vozime take hodne Pindakaas. Bez toho syrovy hlavy nezije, a bendrek, a to jeste Cechy namaji
|
|
|
|
|
|
#84 |
|
Actief Lid
|
Jestli bendrek je pendrek tak ten uz v Cechach mame...vydelala jsem v obchode sacek pendreku od Hariba
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#85 |
|
Moderator
|
Cesky pendrek, tez certi hovinka, se mi protivil uz za mych mladych let a to je sakra davno!
|
|
|
|
|
|
#87 |
|
Actief Lid
|
Pendrek... tak, nejvice Cechy me rikalo nemaji rad pendrek a nikde v obchode videl jsem. Maminka z kamarade ma HERBA a mozna tam muzu to koupit, ale to je neco jini, to neni pendrek jako mame tady u Alberta.
Hele... Pepo... kde ucil jsi Cestinu? Ja v Hospode, a ucitel byl pán Krakonos, ale tady v Holandsku nemame, a urcite potrebuju vice skusenost |
|
|
|
|
|
#88 |
|
Moderator
|
Davide, ja jsem se ucil cestinu taky v hospode, ale jenom neco. U mne je to obracene, musis se ptat - kde jsi se ucil holandsky. Ja jsem puvodem cech a v Cesku jsem chodil do skoly.
|
|
|
|
|
|
#89 |
|
Actief Lid
|
Tak proc Pepo mas Holandsky vlajka? Odkud jsete prave? Ja ucil jsem se jazyk na ulice v severnich, skoro muzu rict jsem boheme ale ty pouzis slovy ktery neznam. Pouzis psany Cesky nebo jsi Moravec?
|
|
|
|
|
|
#90 |
|
Moderator
|
David,
wij zijn verdwaald. Hier verwacht iedereen, dat men vertelt, wat hij uit Tsjechie meeneemt, terugkerend naar NL. Ik leg je dit in een PM (personal Message), OK? |
|
|
|