![]() |
|
|
#66 |
|
Actief Lid
Nationaliteit:
|
tatranky, koreni, slivovicku, pivko, hrubou mouku......je toho vzdycky docela dost
|
|
|
|
|
|
#68 |
|
Actief Lid
Nationaliteit:
|
My jedeme tenhle rok na Vanoce autem, takze nastesti se muzu nechat od mamky zase pekne nabalit vsim moznym, od nakladych okurek pocinaje rybama od tatky konce...... letadlem toho tolik neuvezeme, to by jsme se nedoplatili, hihihi
|
|
|
|
|
|
#70 |
|
Nieuw Lid
|
Ahojky lidickove,
to jsem rada,ze jsem nasla tenhle website..je to super. A k tve otazce, tak ja si vozim z Cech hlavne vitaminky a ruzne doplnky stravy (je to mnohem levnejsi, kdyz vis kde nakupovat) No a i leky na ktere jsem zvykla..jako je Paralen Plus..atd. No a samozrejme PIVO, lazenske oplatecky..hehe.mouka, piskotky Opavia..a obcas i kosmetiku, ale ty ceny kosmetiky se dnes uz velmi vyrovnavaji. A co hlavne "KORENI" , v mem rodnem mestecku mame super kramek na koreni, maj tam vse a prodavaj i na vahu, tak kdyz chces kylo majoranky tak to neni problem a hlavne je to levne. Chtela bych se zeptat, zdali neni nekdo take ze Zoetermeer. Ja tu ziji skorem 2 roky a jeste se mi nepodarilo poznat zadnou ceskou dusicku. Tak zatim pa a vsem prani hezkeho dne. |
|
|
|