![]() |
|
|
#43 |
|
Actief Lid
|
Re: Co si s sebou vozite z Cech?
Da se tady sehnat pernikove koreni? a jestli jo, tak jak se to jmenuje?Diky!
|
|
|
|
|
|
#44 |
|
VIP Lid
|
Ahoj, jestli se tady dá sehnat perníkové koření, to nevím. Když máš chuť na perník, můžeš zkusit mix voor Kruidcake. Upeču ho v menším pekáči a pak ho naplním marmeládou a poleju čokoládou. Je hodně podobný tomu českému a moje děti rozdíl ani nepoznají.
![]() |
|
|
|
|
|
#45 |
|
Actief Lid
|
Diky za radu barbie, urcite vyzkousim. Vcera jsme meli malou oslavu a ja jsem sama delala cukrarske venecky se zloutkovym kremem a laskonky a nasi hoste si je nemohli vynachvalit, coz mne potesilo a strasne rada bych chtela upeci perniky, takove ty ozdobene, ale skoro vsechny recepty maji pernikove koreni, a ja si nejsem jista jestli se to tady vubec da sehnat, asi si to budu muset nechat dovezt z cech, ten kruidcake naplneny marmeladou a polety cokoladovou polevou urcite brzy vyzkousim.
![]() |
|
|
|
|
|
#47 |
|
Nieuw Lid
|
Diky za tenhle vycet!!! Poprve vidim, ze jsem se svoji horcici, pivem, novinama, Becherovkou, Bohemia sektem, strouhankou, domacima vajickama a pernikem v prasku uplne normalni!!!! Jedna vyjimka: mame dlouhosrstyho psa, co spi venku a tomu vozim z chalupy mych rodicu vonavy nasuseny seno na pelisek...
|
|
|
|
|
|
#48 | |
|
VIP Lid
|
Citaat:
A strouhanku? Tu já si tady dělám z nasušenýho bílýho chleba, protože ta kupovaná je hrozná. Takže jestli chce někdo pozvat na řízky.... ![]() |
|
|
|
|