|
|
![]() |
||||||
|
|
Onderwerp-opties | In onderwerp zoeken | Weergave |
|
|
#21 |
|
Berichten van gasten...
|
Re: Co si s sebou vozite z Cech?
Já si vozím do Čech z Holandska sýry, dobrý tabák a občas i pár jointů... Holandsko, skvělá země!!!
Pokud jedu do Holandska tak vezu svým přátelům pravou domácí slivovici. a jak jim chutná |
|
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Actief Lid
|
To si docela troufas - vozit jointy pres hranice...
![]() |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Berichten van gasten...
|
Když to máš zabalené v tabáku...
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
Volwaardig Lid
|
Ja si ssebou hlavne vozim Becherovku. Teda krome vseho ostatniho co je zde jiz popsano jako knedliky atd.
Mam spoustu pratel kreri se diky me dostali do Cech a taky kapli na chut Dobremu Ceskemu PIVU a Becherovce. Mam ji vzdy ve velkem mnozstvi (pro kazdou domacnost lahvinku) a modlim se aby me neprohlizeli auto. HIHIHI |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Actief Lid
|
Co si sebbou vozim z Cech??
Cigarety, Mouku , knedliky, jak praskovy tak kynuty, uzeny maso. ruzna koreni, pletacky(slovensky syr), a to nejdulezitejsi, SVICKOVOU od babicky. Lepsi jsem ji jeste v zivote nejedla. Den odjezdu se navari kotel svickovy, sleje do zavarovacich sklenic a jede se. Vetsonou se jedna o 4 litry. Doma krasne do mrazaku i s knedlikem a v casech nejhosich se svickova vytahne a mam alespon ten pocit ze si muzu dat vyborny jidlo i s knedlem. mnami |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Lid
|
Moje nakupy vypadaji taky tak nejak podobne. Jenom si beru este jednu vec navic: toaletni papir
Clovek by nerekl, kolik reakci dostane v obchode, kdyz se tam tahne s dvema obrovskejma balikama. |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Actief Lid
|
My si vozime asi tak od kazdyho trochu.. cigarety, knedliky v prasku, piskoty, koreni, piti (multivitamin 2L, malinovou limonadu), sladkosti, zavareniny (hlavne od maminky - marmeladu, okurky, ovoce..), hermelin, rohliky a spoustu dalsich..
Asi tak jako kazdy z Vas.. |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Actief Lid
|
Petro, stejně to dělám s knedlíkama plněnýma uzeným. Maminka mi navaří a tady v Belgii putují hned do mražáku.
Ty naše maminky...jak ty umějí vařit... ![]() |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Actief Lid
|
Holky a jak dlouho Vam ty knedliky a ta svickovav tom mrazaku dlouho vydrzi?Asi to taky tak budu delat.
|
|
|
|
|
|
#30 |
|
Actief Lid
|
Vydrží v pohodě několik měsíců. Já se je většinou snažím sníst do 3 měsíců.
|
|
|
|