het Tsjechisch Forum
Voorpagina - Forums - Fotogalerij - FAQ - Registreren
Registreren FAQ Ledenlijst Agenda Zoeken Berichten van vandaag Alle berichten als gelezen markeren

Antwoord

Onderwerp-opties
Oud 08-02-06, 21:19   #101
Actief Lid

Lady's avatar

Nationaliteit:
Jeste tomu prasku-nemusim pouzit vic, naopak,Lanza a ty znackove jsou koncentrovane dobre,hlavne maji super belici efekt.
Kazdopadne presne co pisete vy- hlavne kupuju co se tady neda sehnat( hlavne hruba mouka, tatranky,proste lahudky ).
Taky povleceni, protoze mam ceske perove polstare a ty jsou jednou tak velke nez ty holandske- zuzo!!!
cauky
Lady is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 27-02-06, 11:54   #102
Actief Lid

petule23's avatar

Nationaliteit:
Tak to ja jsem asi divna, z domova si vozim jen alkohl (rum, fernet, bechera) a lazanske oplatky :-)
petule23 is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 10-03-06, 12:04   #103
Lid

Nationaliteit:
Citaat:
Charaska schreef:
Tak to jsme na tom stejne. Co je mnohem levnejsi, tak kupujem v Cechach. To se tyka i praciho prasku :-) Holt ted musime trochu setrit...
Co jsem ale posledne objevila v CR, to jsou nove dzusy od Relaxu. Obzvlast SVESTKOVY. Lahoda! Doporucuju! S takovou slivovickou... mnam
Jeee, tak na svestkovej dzus mrknu, ten bude jiste lahodnej.
Jinak ja vetsinou litam, takze spis vozim jen tampony, sampony (Fructies), koreni a bramborovou polivku v prasku jo a pivo. Vozivala jsem i cigatery ale po 12 letech koureni jsem uspesne prestala, a dost se to projevilo co se financni stranky tyce, takze budu litat domu casteji.
Letim za dva tydny, takze pokud by nekdo chtel nekdo neco malyho dovezt...Tentokrat si chci v CR koupit i ten novy slovnik. http://www.neoluxor.cz/search/?searc...ko&search.x=27 &search.y=10).Jo, ted jsem si vzpomnela, ze jsem si z domu privezla palicku na maso, i kdyz ta se da koupit i tady ale cela kovova je dost draha..
Veruberu is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 10-03-06, 12:12   #104
Lid

Nationaliteit:
Citaat:
Siegi schreef:
Ja jsem si sebou z Cech privezla kocku, celkem to zvladla v pohode. Dalsi uz trapit neplanuju, myslim, ze mi sama brzy donese nejaky kotata.
Cauky a jakou mate kocicku? Respektive az budou ty kotatka.. bychom chteli nasemu Charliemu poridit sestricku..Coz mi pripomnelo, ze vlastne tentoktar z CR povezu tu fontanku Cat it..Na www.modrykocour.cz si to vsichni strasne pochvaluji..
Veruberu is offline   Bericht citeren in antwoord
Antwoord

Onderwerp-opties

Berichtregels