![]() |
|
|
#91 |
|
Actief Lid
|
Tak taky jedu po roce do CZ DOMU , protoze moie laska chce videt metr snehu , tak to beru horem.
D ,PL jenom 20 km a hura na hory Krkonose Ponikla a stop v Jestrabi v Krk. jsou tam moji dobri kam. ,takze snih pivo a hlavne CZ sranda.....
|
|
|
#92 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
|
|
|
|
#93 |
|
Actief Lid
|
ja krom uz jmenovaneho krutu na vanoce a susene houby, rozinky,kokos a orechy na cukrovi............hlavne mouku,taky prasek na prani... privesny vozik bych naplnila hned ha ha
![]() |
|
|
|
|
|
#94 |
|
Nieuw Lid
|
Ahoj Jani
Ja jsem si sebou z Cech privezla kocku, celkem to zvladla v pohode. Dalsi uz trapit neplanuju, myslim, ze mi sama brzy donese nejaky kotata.
|
|
|
|
|
|
#95 | |
|
VIP Lid
|
Citaat:
|
|
|
|
|
|
|
#96 |
|
Nieuw Lid
|
Ahoj Davide
Mas sympaticky obrazek. Umis pracovat se sklem? Ja jsem studovala sklarstvi v Cechach.
|
|
|
|
|
|
#97 |
|
Actief Lid
|
Ne ze by byl ten cesky prasek na prani lepsi Barbie,ale 15kg Lanza v Macro za 400Kc, to jsem nemohla nechat stat
Nebo 9kg v Tesco za 99Kc, to jsem jak blazen,ale vezu .Zjistila jsem, ze polovina veci uz se mi nevyplati vozit,ale tak nejak ze zvyku si naplnim auto a mam lepsi pocit ze pomaham ceskemu hospodarstvi ha ha.ALe ted jedu autobusem, takze se budu muset krotit. ![]() |
|
|
|
|
|
#98 |
|
Lid
|
Tak to jsme na tom stejne. Co je mnohem levnejsi, tak kupujem v Cechach. To se tyka i praciho prasku :-) Holt ted musime trochu setrit...
Co jsem ale posledne objevila v CR, to jsou nove dzusy od Relaxu. Obzvlast SVESTKOVY. Lahoda! Doporucuju! S takovou slivovickou... mnam |
|
|
|
|
|
#99 | |
|
VIP Lid
|
Citaat:
Jinak ja taky vozim, co se da, ale spis takovy veci, ktery se tady nedaj koupit. Financne se to uz skoro nevyplati. Cau |
|
|
|
|
|
|
#100 | |
|
VIP Lid
|
Citaat:
![]() |