het Tsjechisch Forum
Voorpagina - Forums - Fotogalerij - FAQ - Registreren
Registreren FAQ Ledenlijst Agenda Zoeken Berichten van vandaag Alle berichten als gelezen markeren

Antwoord

Onderwerp-opties
Oud 28-01-08, 13:54   #101
Nieuw Lid

Zdravim vsechny,
tak jsem si tu precetla par prispevku, u vetsiny jsem se dost pobavila
Ale mohu vam take povedet o sobe - jsem Armenka,bydlela jsem 13 let v Cechach,a take se na me a na moji rodinu (tentokrat vsak) Cesi koukali jak na domorodce odnekud z Asie!!
Dodnes se setkavam s lidmi,kteri vubec netusi,odkud to vlastne pochazim a kde ze by to melo lezet????
Problem toho vseho je,ze jestli jeden clovek (nebo proste nejaka mensina) nezna nejaky jiny narod nebo neni o nem vubec informovany, tak ma o nem nespravny nazor!
To se tyka jak Holandanu k Cechum,tak v mem pripade Cechu k Armencum a nyni uz i Holandanu k Armencum
Tak tak..

Hezky den
Nari24 is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 17-02-08, 07:38   #102
Actief Lid

Nationaliteit:
Citaat:
petulka schreef:
Bericht bekijken
Ja chodim ma kurz holandstiny a muzu rict ze lidi z ostatnich zemi v tom taky maji zmatek.Armenka se me ptala odkud jsem a pak rekla: "No to jsme sousedky". Takze Armenie sousedi s CR.
No ja jsem se seznamovala v praci s turkyni a ona se me zaptala od kud jsem?Tak rikam tsjechie a ona wat?Tak opakuji Tsjechie,mozna neslysela a ona zase wat?Tak rikam Czech republic a ona zase wat?Tak jsem uz nevedela ani odkud jsem ,tak jsem ji rekla czechoslovakia aaaa czechoslovakia,ok.No hruza.
veronika is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 17-02-08, 08:58   #103
Actief Lid

Nationaliteit:
Citaat:
veronika schreef:
Bericht bekijken
No ja jsem se seznamovala v praci s turkyni a ona se me zaptala od kud jsem?Tak rikam tsjechie a ona wat?Tak opakuji Tsjechie,mozna neslysela a ona zase wat?Tak rikam Czech republic a ona zase wat?Tak jsem uz nevedela ani odkud jsem ,tak jsem ji rekla czechoslovakia aaaa czechoslovakia,ok.No hruza.
No jako hruzu bych to zas nevidela.Taky musis pochopit,jaky postaveni maji zensky v Turecku,spousta z nich videla skolu jen z venku ,takze moc znalosti opravdu nemaj.
Katy is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 21-02-08, 17:02   #104
Nieuw Lid

Nationaliteit:
Ja jsem se tady jeste s zadnym spatnym pristupem nesetkala.Mame jednoho kamarada,co pochazi z Konga,prestehoval se do Francie a ted bydli uz nekolik let v Holandsku a porad se chce ucit nejake ceske slova,Tak pritel ho uci cesky a me rika porad "hej kočkooo" a naucili jsme ho pit nasi moravskou slivovici,a vzdycky chce topinku s cesnekem a ceske klobasky).A nas znamy holandan chodil s rumunkou a bydlel tam nejaky cas a ma docela prehled o vychodni Evrope.Ale clovek pokud necestuje,tak nevi.tak nesmime zazlivat cizincum,ze nevi kde je Ceska Republika.Ja totiz taky neznam plno zemi co jsou na vychod,mozna je to ostuda.Ale uprimne rekneme si kdo zna vsechny staty,ze.........
MonikaHa is offline   Bericht citeren in antwoord
Antwoord

Onderwerp-opties

Berichtregels