![]() |
|
|
#81 | |
|
Actief Lid
Nationaliteit:
|
Citaat:
To aby sis uz poridil kalasnikov, aby te tam neroztrhali medvedi... ![]()
|
|
|
|
|
#82 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
protoze pak fakt nechapu proc si tu lidi vlastne byty kupujou... |
|
|
|
|
|
|
#83 | |
|
Actief Lid
Nationaliteit:
|
Citaat:
, oni to berou jako znamku "armoede". Ne.a.er se potom a nekritizuj popotahovani! - to je aspon takove zadostiucineni..... A kdyz jim zas reknu, ze bych si nic nekoupila z rommelmarktu, protoze mam radsi nove veci a ne po buhvikom, tak se na me divaji jakoze rozhazuju nebo co.... |
|
|
|
|
|
|
#84 |
|
Actief Lid
|
Kazda zeme na svete na neco. Ja za sebe nemuzu rict, jestli je lepsi NL nebo CR. Jasne, ze se mi po Cesku styska, je to moje rodna zeme, takze i trocha nostalgie tu je. Ale objektivne, v NL je vyssi zivotni uroven. To jak se kdo citi je jina vec. A jestli se nekdo z holandanu citi byt neco vic nez cech je to jeho vec a muzu si o nem myslet, ze je to idiot. Ale co mi vadi vic, je kdyz lidi co se odstehovali plivou na Cesko. Rict, ze v Cesku je jina zivotni uroven je neco jineho, nez vykladat, jak je to tam hrozny a jak si zaprdeni Cesi bali rizek. Me vadi, ze vetsina cechu nema narodni hrdost. Mozna jenom, kdyz hokejisti vyhrali Nagano.
|
|
|
|
|
|
#85 |
|
Actief Lid
|
to je blázny
Nevím proc prave. Hodne krát lidi tady v Holandsku me zeptaly jak to chody v Cechach. Az ja reknu v Cechach mas vsechno co mame tady i víc níkdo to veri.... Ale to jsou Holandany.... my jsme syrovy hlavy, a jako Leerdammer mame víc diry nez syr. My myslime jsme nejlepsi v svete, a CZ je Chudy Vychodny Blok....
Ja jsem Holandan, ale myslim uplne obracenej.... Ja nerozumim proc Cechy chteji do Holansko...? P.S. Nizozemcy delaji hlavne brambory... |
|
|
|
|
|
#86 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
. My jsme se vetsinou zamilovaly do holandana. |
|
|
|
|
|
|
#87 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
|
|
|
|
|
|
|
#89 |
|
Actief Lid
|
Bohužel je to podle mě tak, že všechno co tady popisujete o Holanďanech platí i pro Čechy vůči lidem z východu. Mám tu v Praze kamarádku Moldavanku a ta má z Čechů hodně podobné pocity jako vy z Holanďanů. Taky ji tady berou jako druhořadou občanku a mezi Češkami nemá žádné kamarádky. Proto bych si nedělala iluze, že jenom Holanďani mají zkreslené představy o životě v jiných zemích. Tady je to úplně stejné, jen vůči třeba Ukrajincům, Moldavanům apod. Tím nechci naznačit, že Holanďani jsou svatí nebo tak, jen že Češi se chovají dost podobně.
|
|
|
#90 |
|
Actief Lid
|
To je pravda, my o tech zemich z vychodu nic moc nevime, ale myslime si, ze jsou rozhodne horsi nez Cesko. A pritom napr.Estonsko je na tom ekonomicky velice dobre. Ja to Holandanum nezazlivam, jen mi vadi, kdyz se me ptaji jestli mluvim rusky a kde ze to Cesko teda je. To nemate ve skole zemepis??? Ale ptat se lidi v Cesku na ulici kde presne lezi Holandsko to si taky netroufam. Jak jsem psala predtim, nemuzu rict (za sebe) ktera zeme je lepsi, vsude je neco.
|
|
|
|