het Tsjechisch Forum
Voorpagina - Forums - Fotogalerij - FAQ - Registreren
Registreren FAQ Ledenlijst Agenda Zoeken Berichten van vandaag Alle berichten als gelezen markeren

Antwoord

Onderwerp-opties
Oud 09-09-07, 19:35   #21
Lid

Nationaliteit:
Ahoj,

ja jedu s pritelem ted v sobotu nad ranem. Praha-Amsterdam. Stehuju se tam, takze auto mame plny a urcite bychom ti spolecnost nedelali...Leda ze bys chtela jet nejak v zavesu...Ale tak me napada, ze to je pekna blbost, furt bychom na sebe museli cekat a hlidat se..
Tak snad nekdy priste. Ale jeste jsme to nikdy autem nejeli, jen v busu nebo letecky, tak uvidime, jake budou zazitky..Navic s nalozenym autem..
Anna P is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 11-09-07, 10:37   #22
Actief Lid

Nationaliteit:
Citaat:
Truhlik schreef:
Bericht bekijken
Tahle cesta je dobra....Ja potrebuju do Utrechtu a púak do Zaandamu...ja se bojim v ty praze, tam vyjedu na Cernym moste a vubec nevim jak se tam vymotam na dalnici...a pak akorat jeste u teplic ostre doprava a uz budu na hranicich, a pak uz si to pojedu v pohodicce. Jen bych rada sehnala nekoho kdo ma podobnou cestu...Pritel by se mnou jel, ale nema ridicak, tak doufam ze to nejak sama dam...ale teda 1160 km za 9,5 hod je docela husty to ti teda reknu...ja sice jela sama jen jednou a to z Almere do Pardubic a dala jsem to za 13 hodin...par redbullu jsem si dala ale nejak mi to nepomohlo...nemas nejaky tip jak zustat svezi?
Kdyz to jde tak vyjizdim v jedenact vecer nebo o pulnoci. To pak jedes ze tmy do svetla a to je proti usinani v aute mnohem lepsi. No a ja se vzdycky tak tesim, ze ani ospala nejsem. Maximalne si dam kavu a projdu se na zachod a zpatky. Ja se zbytecne nezdrzuju, jim pripravenou svacinu za jizdy a pres Nemecko (kde je to dovoleny) jedu kolem 160. To si casem zvyknes. Me prvni cesta taky trvala dyl a byla jsem unavena
B0791 is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 13-09-07, 00:26   #23
Nieuw Lid

Premysl's avatar

Nationaliteit:
Ahoj, k tem cestam: Jezdit po A3 pres Frankfurt je docela sebevrazda, nejfrekventovanejsi dalnice v Nemecku..
Trasa Dortmund-Kassel docela pohoda, ale u Kasselu doporucuju zkratku na Eisenach po nacionale. Vyhnete se tem strasnym kopcum na A7 a rozkopane casti A4, i kdyz u Jeny taky pracuji.
Nejrychlejsi a prekvapive ne o moc delsi je cesta po A2 kolem Hannoveru na Magdeburg a pak Lipsko, Drazdany a po nove dalnici do cech. Z hranic smerem od Arnhemu az do Prahy s kamionem za 10 hodin jizdy.
Premysl is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 13-09-07, 10:40   #24
VIP Lid

barbie's avatar

Citaat:
Premysl schreef:
Bericht bekijken
Ahoj, k tem cestam: Jezdit po A3 pres Frankfurt je docela sebevrazda, nejfrekventovanejsi dalnice v Nemecku..
Me se to nezda tak hrozny. Vetsinou jedu v sobotu a nekdy se stane, ze neni na dalnici... ... ani noha.
Vubec by me nenapadlo jet do Plzne jinak nez pres Frankfurt.
barbie is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 13-09-07, 14:38   #25
Nieuw Lid

Premysl's avatar

Nationaliteit:
Citaat:
barbie schreef:
Bericht bekijken
Me se to nezda tak hrozny. Vetsinou jedu v sobotu a nekdy se stane, ze neni na dalnici... ... ani noha.
Do Plzne je to horem vazne nesmysl.. To vis, mam tak nejak zakorenene, ze cechy stoji a padaji s Prahou
Oud 13-09-07, 15:16   #26
VIP Lid

barbie's avatar

Citaat:
Premysl schreef:
Bericht bekijken
Do Plzne je to horem vazne nesmysl.. To vis, mam tak nejak zakorenene, ze cechy stoji a padaji s Prahou
Pardon? A Plzen je jako nic?
barbie is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 13-09-07, 15:49   #27
Nieuw Lid

Premysl's avatar

Nationaliteit:
Citaat:
barbie schreef:
Bericht bekijken
Pardon? A Plzen je jako nic?
Tu piju
Oud 13-09-07, 16:13   #28
Actief Lid

Alma's avatar

Nationaliteit:
Citaat:
Premysl schreef:
Bericht bekijken
A my ze Slezska a Severni Moravy uz jsme Slovaci, ze je to tak??
Alma is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 13-09-07, 17:57   #29
Nieuw Lid

Premysl's avatar

Nationaliteit:
Citaat:
Alma schreef:
Bericht bekijken
A my ze Slezska a Severni Moravy uz jsme Slovaci, ze je to tak??
Tak to zas ne! Moje pritelkyne pochazi ze severni moravy a na ten kraj nedam dopustit.
Jenze cesta z NL na moravu uz pres tu Prahu vede..
Oud 13-09-07, 17:59   #30
Actief Lid

Nationaliteit:
Citaat:
barbie schreef:
Bericht bekijken
no to me nikdy taky ne,mam k te ceste zvlaztni pouto-uz kdyz sem sem jeste jezdila blazniva zamilovana kazdy tri tejdny busem jinak jela sem jednou i na stedry den a i tak byla zacpana,holt nemam to stesti
Katy is offline   Bericht citeren in antwoord
Antwoord

Onderwerp-opties

Berichtregels