|
|
![]() |
||||||
|
|
Onderwerp-opties | In onderwerp zoeken | Weergave |
|
|
#11 |
|
Actief Lid
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Actief Lid
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Nieuw Lid
Nationaliteit:
|
Tahle cesta je dobra....Ja potrebuju do Utrechtu a púak do Zaandamu...ja se bojim v ty praze, tam vyjedu na Cernym moste a vubec nevim jak se tam vymotam na dalnici...a pak akorat jeste u teplic ostre doprava a uz budu na hranicich, a pak uz si to pojedu v pohodicce. Jen bych rada sehnala nekoho kdo ma podobnou cestu...Pritel by se mnou jel, ale nema ridicak, tak doufam ze to nejak sama dam...ale teda 1160 km za 9,5 hod je docela husty to ti teda reknu...ja sice jela sama jen jednou a to z Almere do Pardubic a dala jsem to za 13 hodin...par redbullu jsem si dala ale nejak mi to nepomohlo...nemas nejaky tip jak zustat svezi?
![]() |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Nieuw Lid
Nationaliteit:
|
Tahle cesta je dobra....Ja potrebuju do Utrechtu a púak do Zaandamu...ja se bojim v ty praze, tam vyjedu na Cernym moste a vubec nevim jak se tam vymotam na dalnici...a pak akorat jeste u teplic ostre doprava a uz budu na hranicich, a pak uz si to pojedu v pohodicce. Jen bych rada sehnala nekoho kdo ma podobnou cestu...Pritel by se mnou jel, ale nema ridicak, tak doufam ze to nejak sama dam...ale teda 1160 km za 9,5 hod je docela husty to ti teda reknu...ja sice jela sama jen jednou a to z Almere do Pardubic a dala jsem to za 13 hodin...par redbullu jsem si dala ale nejak mi to nepomohlo...nemas nejaky tip jak zustat svezi?
|
|
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Actief Lid
|
...par redbullu jsem si dala ale nejak mi to nepomohlo...nemas nejaky tip jak zustat svezi?[/quote]
tak to ses proti nim asi imunni,me nic jinyho nepomaha ,dam jich tak 4-5 ,sice je fakt,ze pak vecer nemuzu usnout,ale zas neusnu pri ceste ![]() |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Nieuw Lid
Nationaliteit:
|
no to asi imunni jsem, protoze jsem jich do sebe kopla tak 10 a moc mi to teda nepomohlo hehe....Lidi nevite o nekom kdo by jel z CR do NL??? ted nekdy...treba za tyden...
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
VIP Lid
|
Me se teda nikdy spat nechce. Stalo se mi to akorat jednou, kdyz jsem musela jet do Holandska po flamu. To bylo docela nebezpecny, kdyz mi zacala padat hlava
. Pak nepomuze nic jinyho, nez zastavit a na chvili si schrupnout. |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Nieuw Lid
Nationaliteit:
|
No to jsi teda dobra... Ja jak jsem rikala, jela jsem jen jednou do cech a docela to dalo zabrat...Treba to ted bude lepsi, co ja vim? no teda doufam, protoze jak tak koukam, tak budu muset jet uplne sama. Rikam si 9-10 hodin kdyz na to dupnu, to neni tak hrozny, ale to nemecko je silene dlouhy...a ta Praha mi dela malinko starost. Fakt obdivuju ty co to jezdi sami
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
VIP Lid
|
No, ja uplne sama nejezdim... vetsinou s detma. Ale ridim celou cestu (960km). Desne me to bavi... vzdycky se tesim, jak se projedu. I kdyz tech poslednich 200km uz toho mivam plny kecky a nechci pak auto par dni ani videt...
|
|
|
|
|
|
#20 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
![]() |