![]() |
|
|
#21 |
|
Actief Lid
|
No mi jsme koukali na routeplanner a je to uplne stejna vzdalenost od nas do Keulen jako Dortmund.Takze snad nezrusej i tuto trasu,protoze jsem tam sehnala letenku na zari i spatecni za 81eur.Takze zatim cena jako Easy Jet.Ale i kdyby to zdrazili tak snad se do 100eur vejdu.Litam jen sama ,to me vzdy manzel odveze takze neplatime parkovani a jinak zase zacnem spolu jezdit autem.V tom dortmundu to taky nebylo nejlevnejsi.Kdyz jsme to spocitali cenu parkovani,letenky pro dva cca.160eur a benzin na letiste a pak jeste vlak v CR,tak nas to vyslo skoro jeste na vic nezli autem.Takze letecky jen sama.No aspon ze nasi budou mit cim litat.Jsem se divala na CSA no,nejsme milionari.Jedna letenka 220eur.Takze at si ji nechaj.
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Actief Lid
|
A hlavne se zvysuje cena ropy a tech spoju, ktery asi jeste zrusi bude vic. Predevsim nizkonakladove spolecnosti zacinaji mit dost problemu- click4sky, skyeurope atd.
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
Actief Lid
|
no ani se nedivim,ono kdyz je pak nekde v akci letenka za 30euro,to moc tedy asi nevydelaj.....
|
|
|
#25 |
|
Moderator
|
Ja jsem vcera koupil letenku Skyeurope Praha -> Adam za 2100 Kc, dnej je tataz letenka za 890 Kc...
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
Actief Lid
|
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
Actief Lid
|
no pokud uz driv prodelavali,tak se divim,jakej to melo smysl drzet porad tak nizky ceny
|
|
|
#28 |
|
Actief Lid
|
Tak jsem se vratila z Moravy a priste to asi fakt resi letadlo, ponevadz plnym autobusem je to fakt sila. Cesta z Holandska do Brna fakt plno , nazpet uz to bylo lepsi, jelikoz polovina autobusu vystupovala v Nemecku na letisti ve Frankfurtu, takze jsme se synem meli pro sebe kazdy dve sedacky a to uz je pak pohoda, se clovek i vyspi.Tak kdo ma dovolenou pred sebou , uzijte si ji at uz jedete kamkoliv.
![]() |
|
|
|