|
|
![]() |
||||||
|
|
Onderwerp-opties | In onderwerp zoeken | Weergave |
|
|
#13 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
http://www.gital.cz/cgi-bin/gital/g_...4aea5189ff8e4e Jeste bych doporucovala koupit satelit s tim originalnim cryptworks modulem, protoze se mi stalo, ze mi karta mesic fungovala v satelitu, ktery cryptoworks mel, ale neoriginalni a po mesici mi prestaly hrat nektere programy. Bylo mi to vysvetleno tim, ze ten modul nezaktualizoval signaly, ktere jsou mu vysilany kazdy mesic. Cili jsem v CR zakoupila jeste jeden satelit s originalnim modulem a kartu si prenasim z loznice do obyvaku. Nyni funguji oba pristroje. Snad jsem to vysvetlila dostatecne ![]() |
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Actief Lid
|
mam stejnej problem
ke vsemu nesmim susit pradlo na balkone![]() |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Nieuw Lid
|
Tak by me zajimalo, jestli to s tou kartou jde i obracene, ziju ted s manzelem v Cechach. Manzel je Holandan a cesky neumi a ja bych si taky oprasila svoji holandstinu.
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Nieuw Lid
|
Myslim jakoukoliv kartu s kterou by to slo, co ja vim..., nikdy jsem o tom neslysela az tady na forumu
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Actief Lid
|
ja myslim, ze to jde...mam satelit primo na prijem holandske tel. pres satelit i s kartou...jedna se o kartu..canaldigitaal...ale ta karta se musi myslim jednou za pul roku nebo za rok znovu platit...mrkni na stranky www.canaldigitaal.nl
|
|
|
|