het Tsjechisch Forum
Voorpagina - Forums - Fotogalerij - FAQ - Registreren
Registreren FAQ Ledenlijst Agenda Zoeken Berichten van vandaag Alle berichten als gelezen markeren

Gesloten onderwerp

Onderwerp-opties
Oud 08-12-06, 09:18   #71
Lid

M.a.r.c.'s avatar

Nationaliteit:
Kaca

Kacko,dekuju ti za prispevek,je jakozto jeden z mala na dane tema
Jo,je to jasny,proste je au-pairina sem tam vcelku hard work,ale pak sklizis ovoce,kdyz ti treba deticky na dobrou noc prijdou vsichni dat pusinku,nebo je vezmes na koupani a pak se s nima valis v pisku a smejes se tomu,jak jsi obalena a nejde to dolu...proste jsem chtela jen slyset ruzny pribehy,protoze co jsem nedavno poznala supr holcinu,tak ta musela odjet,pac rodinka byla dost desna.Vis,treba si nesmela pritopit v baracku a kdyz to dala na vic,tak ji rodina rekla,ze si to zaplati,nebo at nepije tolik limonady a da si radsi stavu,ze je to levnejsi a hlavne ta limonada je pro deti,stejne jako veskere sladkosti a podobne...vis,ono jsou to treba blbosti,ale pak kdyz jsi buzerovana za kazdou vec,tak to narusta a cloveku to leze krkem...to s tema jogurtama a chlapama byla vsuvka,taky jsem to tam napsala,takze nekdo si to vzal moc osobne a pak uz se to rozvijelo do obrovskych bublin,ktere se dofukovaly...ale tak to se stava,chapu,ze to tema k tomu i lehce svadi,ale kazdy,kdo si opravdu poradne procte me prispevky pochopi,o cem to tu je
Ona Belgie je vlastne hned za rohem,vid?Takze to maji i stejny jazyk?Ja totiz nejsem moc zcestovala a zemepis jsem nenavidela
M.a.r.c. is offline  
Oud 08-12-06, 09:19   #72
Lid

M.a.r.c.'s avatar

Nationaliteit:
Ahojky...jo,to se to tu rozjelo.Netusila jsem,ze timhle tema udelam takovy rozruch,kazdopadne kazdy,kdo si fakt precte poradne muj prvni prispevek pochopi,o cem to tu je a dle toho se zachova,tady se proste nafukovala bublina tak dlouho,az pak praskla a rozvinula se v osobni zalezitosti...ale tak to se stava
M.a.r.c. is offline  
Oud 08-12-06, 09:44   #73
Actief Lid

Nationaliteit:
Ahoj M.a.r.c, jasne, ze kdybys ten svuj prispevek myslela vazne nebylo by to tu to prave pro Tebe. Ale jako nadsazka to bylo dobry, ja jsem zpocatku psala taky takovy dopisy domu. A moje rodina v Cesku se tim dobre bavila, ale samoze vedeli, ze se tu mam dobre. I kdyz prvni mesic jsem si pekne pobrecela, jak je tu vsechno jiny. Kdyz ses tu jako turista vsechno je super, protoze je to jiny. Pak tu zijes a zezacatku Ti dela problem prave to vsechno jiny, dokonce muzes mit zezacatku pocit jakoze vsechno je tu hrozny a doma to bylo lepsi. Ale to je normalni faze "asimilace" v novem prostredi. Jak mi prisel dopis, ze ma karticka je na svete, a ted jsme dostali konecne dum (domecek, ale nas) a zacinam lepe rozumet v obchode a tak spousta jinych veci, tak se to lepsi. Od zacatku jsem vedela, ze tu chci byt. Nasla jsem tu totiz nejlepsiho chlapa na svete! A super rodinu. Jo a at si kazdej rika co chce, kazdej ma svuj zivot a jak si s nim nalozi je jeho vec! Me se taky nelibi lidi co premysli jen negativne, ale jak jsem psala jinde, je to jeich vec a jejich zivotni postoj, kdyz se jim to libi, prosim, pratelit se s nima nemusim... Jinej kraj, jinej mrav, vsude je chleba o dvou kurkach a neni na svete cloveka, ktery by se zavdecil vsem... mnohokrat omlete, ale pravdive.
B0791 is offline  
Oud 08-12-06, 09:48   #74
Actief Lid

Kvetinka's avatar

Nationaliteit:
Ja mam pocit jako by tu sedeli deti a ne dospeli co si dovedou diskutovat.
Stydte se holky!!! Je to dost neprijemne to cist.....a dost smutne. Podle me se kazdy muze popovidat o cemkoliv, i o tomto tematu. Proc ne. Kazdy ma svuj nazor a svou bolistku ale respektovat ostatni je podle me normalni. Nebo ne. A nebo je to tak tezke, protoze vlastni ego je na prvnim miste.

Jsme rodacky, tak bychom meli tahat za jeden provaz a nepodkopavat si nohy kvuli blbe discusy! Je nas tu malo a nevidime se kazdej den.

Jestli ma nekdo jinej nazor, nema respect pro druhe a nebo je to pro neho tezke tak at se nezapojuje do rozhovoru.......a nenici sferu ktera tu je.
Oud 08-12-06, 10:00   #75
Moderator

pepo's avatar

Nationaliteit:
Citaat:
Kvetinka schreef:
Jestli ma nekdo jinej nazor, nema respect pro druhe a nebo je to pro neho tezke tak at se nezapojuje do rozhovoru.......a nenici sferu ktera tu je.
Tak je to, Květinko, jestli budu mít dnes večer čas, smažu dle vlastního uvážení všechny příspěvky, které s původním tématem nemají nic společného a můžeme si to zkusit znovu, snad tentokrát v trošku přátelštějším ovzduší.
pepo is offline  
Oud 08-12-06, 10:25   #76
Actief Lid

Kvetinka's avatar

Nationaliteit:
Hihi Pepo, pro me za me...... podle me uz byli drive nektere smazany, nebo se mylim....
Oud 08-12-06, 10:34   #77
Lid

M.a.r.c.'s avatar

Nationaliteit:
Ahoj B0971,Pepo a Kvetinko,

netusila jsem,ze tu vubec takovahle konverzace propukne,na jednu stranu je to usmevne,ale kdyz to clovek bere do detailu a zacne nad tim premyslet,tak je to spis smutne,tudiz mas-li chut tu cokoli mazat,prosim...doufala jsem,ze sem napisi holciny,co byly,nebo momentalne jsou au-pair a budou reagovat na tema,ale nechapu,proc si sem kdosi chodi vyrizovat nejake osobne zalezitosti.Kdybych zde mela manzela a deti a nebyla s tim svym zivotem spokojena a mela teda potrebu si to vykricet tady na foru,tak ale zalozim mistnost s jinym nazvem,ovsem je normalni,ze se komunikace vzdy rozvinu do uplne jinych rozmeru,nez bylo puvodne planovano.
Doufam,ze se mi sem ozvou taky nejake au-pairky:]
M.a.r.c. is offline  
Oud 08-12-06, 10:51   #78
Moderator

pepo's avatar

Nationaliteit:
Citaat:
Kvetinka schreef:
Hihi Pepo, pro me za me...... podle me uz byli drive nektere smazany, nebo se mylim....
Ja jsem zde doposud nic nemazal a pokud nekdy mazu, tak to oznamim i s duvodem.
Podotykam, ze budu mazat jen to, co sem nepatri, i kdyz, nekdy si myslim, ze by bylo lepsi prave tyto diskuzni prispevky nechat stat.
Vsak takove forum je krasne zrcadlo. Napises a hned celemu svetu ukazes, kdo jsi a co jsi zac.
pepo is offline  
Oud 08-12-06, 11:07   #79
VIP Lid

barbie's avatar

Citaat:
M.a.r.c. schreef:
Ahoj B0971,Pepo a Kvetinko,

netusila jsem,ze tu vubec takovahle konverzace propukne,na jednu stranu je to usmevne,ale kdyz to clovek bere do detailu a zacne nad tim premyslet,tak je to spis smutne,tudiz mas-li chut tu cokoli mazat,prosim...doufala jsem,ze sem napisi holciny,co byly,nebo momentalne jsou au-pair a budou reagovat na tema,ale nechapu,proc si sem kdosi chodi vyrizovat nejake osobne zalezitosti.Kdybych zde mela manzela a deti a nebyla s tim svym zivotem spokojena a mela teda potrebu si to vykricet tady na foru,tak ale zalozim mistnost s jinym nazvem,ovsem je normalni,ze se komunikace vzdy rozvinu do uplne jinych rozmeru,nez bylo puvodne planovano.
Doufam,ze se mi sem ozvou taky nejake au-pairky:]
Hele, tak promin, ze jsem se te na zacatku zastala. Reakce na tvuj prvni prispevek, ktery si mezitim mimochodem 3x zmenila (proc?), se mi zdaly dost neprimerene. Jinak by me ani nenapadlo ti lezt do tveho tematu o au-pairkach.
Zdary
barbie is offline  
Oud 08-12-06, 11:10   #80
Lid

Zaneta79's avatar

Nationaliteit:
Citaat:
sloumik schreef:
Zani uz ji nic neodepisuj.......

Nech ji at ma radost......., je horsi nez male dite.Ona chce mit posledni slovo at napises co chces

A vis jak se rika chytrejsi ustoupi
presne tak.
Zaneta79 is offline  
Gesloten onderwerp

Onderwerp-opties

Berichtregels