|
|
![]() |
||||||
|
|
Onderwerp-opties | In onderwerp zoeken | Weergave |
|
|
#61 | |
|
Lid
|
Citaat:
![]() |
|
|
|
|
|
#63 |
|
Volwaardig Lid
|
Ja se propijim k pocatecnimu tematu au-pair!!
Ja byla aupairka v Belgii rok.Je tam trosku rozdil v kulture,ale v podstate to samy.Chapu te jak jsi to myslela,jen pripravit nastavaji aupairky na mozny soky.Me nikdo nepripravil a prezila jsem.Deti na zabiti i k sezrani a Belgie fajn.Ze zacatku jsem neznala nikoho,tak jsem se snazila chodit sama vecer ven,jen abych to tam poznala a uzila si to.Vychovu maji ve vetsine pripadu-ZADNOU- ale zase v dospelosti nemaji potize jako my se sebevedomim,protoze jim nikdo cely detstvi neslapal na paty. Ale zpet k radam.Hlavne nezapomenout proc to delas!Naucit se jazyk,poznat kulturu,a ze je jina?To je prave ono.Z casti se prizpusobit musis,ty jsi tam ten vetrelec,to mi prijde normalni a je to tvuj job,ale nenechat si zase sr... na hlavu.S detma opatrne,vetsinou co matka jim povoli to ty pak nemuzes(nedava to smysl)ale ona si tim utvrzuje nadrazenost nad tebou.A prave ta vedomost,ze jednou odjedes te muze uklidnit,oni s tema detma musi zustat do smrti A ty vzpominky a zazitky ti nikdo nevezme,na to spatny zapomenes a treba se utvrdis vc tom ze nikdy nechces deti![]() |
|
|
|
|
#64 |
|
Volwaardig Lid
Nationaliteit:
|
Zani uz ji nic neodepisuj.......
Nech ji at ma radost......., je horsi nez male dite.Ona chce mit posledni slovo at napises co chces A vis jak se rika chytrejsi ustoupi ![]() |
|
|
|
|
|
|
#65 |
|
CZ Moderator
|
Proboha... tohle je snad nejrychlej rostouci topic v cely Ceske casti fora! Damy, fajn prace
Ale mozna by bylo lepsi zas mluvit vo tech zaclonach a jogurtech nez na sebe vymyslet hovandinky... at vsichni prezijem aspon ten vikend, po vikendu si klidne zase nadavejte ![]() |
|
|
|
|
#66 | |
|
Actief Lid
Nationaliteit:
|
Citaat:
Mnam, mnam! |
|
|
|
|
|
#67 | |
|
VIP Lid
|
Tak jeste jednou a naposled....
Citaat:
|
|
|
|
|
|
#68 | |
|
Actief Lid
Nationaliteit:
|
Citaat:
|
|
|
|
|
|
#69 | |
|
Volwaardig Lid
Nationaliteit:
|
Citaat:
Barbie, Tak jsem ze zvedavosti prisla na ten tvuj odkaz. A na str. 3 si tam taky pekne vjeli do vlasu. Kvuli houbam a marmelade ![]() |
|
|
|
|
|
#70 |
|
Actief Lid
|
teda holky,vy ste se rozjely
![]() |
|