Registreren
Voorpagina - Forums - Fotogalerij - FAQ - Vakantiehuizen
Agenda Ledenlijst FAQ Zoeken Berichten van vandaag Alle berichten als gelezen markeren

Terug   het Tsjechisch Forum - Česká místnost - Ostatní
Au-pair aneb holky,pojdme si postezovat

Au-pair aneb holky,pojdme si postezovat

Gesloten onderwerp

Onderwerp-opties In onderwerp zoeken Weergave
Oud 07-12-06, 19:12   #51
Actief Lid

Alma's avatar

Nationaliteit:
Citaat:
barbie schreef:
Ne.... ?

A kde si ja stezuju? My se jen bavime o rozdilech a pro nas trochu nepochopitelnych vecech. Zrovna tak to delaj Holandani v jejich casti. Taky bych jim mohla napsat: tak proc tam jezdite, kdyz lidi smrdi potem a prodavacky jsou neprijemne?
Vis, ja treba nechapu, ze se Ti chce v tom tak babrat, chytat Zanetu za slovo a delat si z jejich prispevku vypisky abys ji ukazala, ze TY mas pravdu, ja nevim, co si mam myslet..... Nezlob se, ale svymi nazory si strasne protirecis, jedenprispevek nadavas, druhy rikas, ze Ti to tu nevadi a ze to rikas ze srandy... Ale sranda vypada jinak.......
Alma is offline  
Oud 07-12-06, 19:19   #52
Lid

Zaneta79's avatar

Nationaliteit:
Citaat:
barbie schreef:
Ne.... ?

A kde si ja stezuju? My se jen bavime o rozdilech a pro nas trochu nepochopitelnych vecech. Zrovna tak to delaj Holandani v jejich casti. Taky bych jim mohla napsat: tak proc tam jezdite, kdyz lidi smrdi potem a prodavacky jsou neprijemne?
No ja uz se s tebou do konverzace nezapojuji.Ja o kole ty o voze.S prominutim.Pripadam si jako na zakladni skole,kde se resili povrchni veci."On to udelal taky pani ucitelko" Ale vis co,mas pravdu,nestezujes si.Jen si zminila rozdily kultury.Uplne to s textu vyzniva a my to nepochopily.
Zaneta79 is offline  
Oud 07-12-06, 19:28   #53
Lid

Zaneta79's avatar

Nationaliteit:
Citaat:
Alma schreef:
Vis, ja treba nechapu, ze se Ti chce v tom tak babrat, chytat Zanetu za slovo a delat si z jejich prispevku vypisky abys ji ukazala, ze TY mas pravdu, ja nevim, co si mam myslet..... Nezlob se, ale svymi nazory si strasne protirecis, jedenprispevek nadavas, druhy rikas, ze Ti to tu nevadi a ze to rikas ze srandy... Ale sranda vypada jinak.......
To je v pohode Almo,ja uz to neresim.Ale vim co rikam a stojim si za svym,a nemenim nazory.Holandsko je zeme pekna,kultura jina nez v Cr,lidi Holandske nemusim,hlidam jeste porad dve rozmazlene deti,pani se zkousela povysovat,rok jsem hledala praci,dali vzdycky prednost Holandanum,byla jsem s toho na dne,postezovala kamaradce a bylo.Ale porad to bylo moje rozhodnuti tady zustat,tak se prece budu divat na svet a cele Holandsko pozitivne.Presne tak ja nikomu nic nevnucuju,jen rikam,kdyz nejsi stastna chodit po leve strane,tak prece zvolim tu stranu pravou.
Zaneta79 is offline  
Oud 07-12-06, 19:46   #54
Lid

Nationaliteit:
Zdravim vsechny co se nemraci a timto se pripojuji k debate..Snad budu uz nekoho opakovat, ale me treba (ne jen) prekvapilo jak si to holandani nacvalaji v botech az do loznice a nekteri se zouvaji opravdu az u postele, taky mi trha srdce jak vidim v restauraci krajet spagety, ci vubec tousty jist vidlickou a nozem, nebo vlastne krajeni samotne, prekrizi ruce a jedou..Nebo vyjevena navsteva, kdyz se zeptam jestli si k tomu kafi daji neco na piti(tohle pochopi jen ti, co jsou zde vic nez tyden :o))ale abych jen nehanila, tak musim uznat, ze kdyz ma clovek den na pi...tel a prodavacka v blbym supermarketu se vas s usmevem zepta jak se mate, tak tim se nikdy nic nezkazi, kdezto u nas..Prestavam mit dobrou naladu po prvnim dni ztravenem na navsteve v rodne zemi..Takze vsude je asi neco, tady se obcas lidi chovaji jak boerani, ale aspon se pri tom usmivaji, u nas je spousta prikazu, zakazu clovek vi jak se chovat v restauraci, ale kolikrat vam samotna obsluha zkazi chut k jidlu.
Veruberu is offline  
Oud 07-12-06, 19:52   #55
VIP Lid

barbie's avatar

Almo a Zaneto, ja vim nejlip, co delam a proc jsem tady.... ja jen konstatovala, ze Holandani jsou jini a maji jiny zvyky a rozhodne kvuli tomu nejsem nestastna, delam si vsechno podle sebe a bavim se s kym chci a rozhodne se nenecham poucovat nekym, kdo je tady par mesicu.... Zaneto, ty sama pises, ze se ti tu nelibi a presto zustavas.... takze si taky protirecis. Hlavne si nenech udelat dite, to bys pak teprve mela co resit.
Takze pa a muzem si o tom zas popovidat za par let...
barbie is offline  
Oud 07-12-06, 19:57   #56
Lid

Zaneta79's avatar

Nationaliteit:
Citaat:
barbie schreef:
Almo a Zaneto, ja vim nejlip, co delam a proc jsem tady.... ja jen konstatovala, ze Holandani jsou jini a maji jiny zvyky a rozhodne kvuli tomu nejsem nestastna, delam si vsechno podle sebe a bavim se s kym chci a rozhodne se nenecham poucovat nekym, kdo je tady par mesicu.... Zaneto, ty sama pises, ze se ti tu nelibi a presto zustavas.... takze si taky protirecis. Hlavne si nenech udelat dite, to bys pak teprve mela co resit.
Takze pa a muzem si o tom zas popovidat za par let...
Neboj dopadnout jako ty nechci.woow uz jsem se lekla,ze to pochopis spravne.Ty opravdu premyslis jako male dite.Jednou se mi tady podle tebe libi,a ted protoze ti chci ukazat,ze si nestezuju a pritom se vsim taky nesouhlasim,si u tebe protirecim a sedim nekde kde se mi nelibi (takhle stejne by to pochopilo dite ve 3 tride zakladni skoly)S tebou je opravdu zabavne se bavit.Tak nic no.

Zaneta79 is offline  
Oud 07-12-06, 19:57   #57
Lid

M.a.r.c.'s avatar

Nationaliteit:
Veruberu

Jojo,to,ze Marijke se vzouva az u postele mi ze zacatku taky prislo dost uhozeny a navic...uz jsme zase u toho...kdo to pak bude uklizet,jiste,mame au-pair no,ale ja jsem proste a jednoduse navrhla kazdy tyden novy hadr na boty a problem je vyresen,takze to pak vzdycky premachnu a jede se na novo.
Zrovna dneska byl muj den jakozto au-pair velice v pohode,teda az na ten zaver,kdy tu Anna brecela a vztekala se pul hodiny,ze nedala jedne z nasich mnoha kocek pusu...jojo,ale to je s kazdym vzdycky neco.
Tak jo holky,hlavu vzhuru,zitra uz je patek a vikendove akce muzou pomalu zacit...
M.a.r.c. is offline  
Oud 07-12-06, 20:02   #58
Lid

Nationaliteit:
jen bych chtela navrhnout aby si jiste osoby vyrizovali soukrome zalezitosti prostrednictvim privatnich vzkazu, nicmene dobry priklad (jako uz mnohokrat) ceske vlastnosti praniho spinaveho pradla na verejnosti, a jako uz tolikrat cesky nenechavec podlehl nutkani a proste to podelal...tema zacalo zajimave, ale to by nebylo, aby se do toho nekdo nenavez..takze cechacci, nastavme si zrcadlo predtim, nez zacneme se spinou. No a to je presne to co jsme zminila vyse, nalade je v prd..cicich
Veruberu is offline  
Oud 07-12-06, 20:11   #59
Lid

Zaneta79's avatar

Nationaliteit:
Citaat:
Veruberu schreef:
jen bych chtela navrhnout aby si jiste osoby vyrizovali soukrome zalezitosti prostrednictvim privatnich vzkazu, nicmene dobry priklad (jako uz mnohokrat) ceske vlastnosti praniho spinaveho pradla na verejnosti, a jako uz tolikrat cesky nenechavec podlehl nutkani a proste to podelal...tema zacalo zajimave, ale to by nebylo, aby se do toho nekdo nenavez..takze cechacci, nastavme si zrcadlo predtim, nez zacneme se spinou. No a to je presne to co jsme zminila vyse, nalade je v prd..cicich
Mas pravdu.Ja se nebudu zapojovat do tohohle tematu a bude klid .Stejne se tim nic nevyresi,ze?
Zaneta79 is offline  
Oud 07-12-06, 20:29   #60
VIP Lid

barbie's avatar

Citaat:
Zaneta79 schreef:
Neboj dopadnout jako ty nechci.woow uz jsem se lekla,ze to pochopis spravne.Ty opravdu premyslis jako male dite.Jednou se mi tady podle tebe libi,a ted protoze ti chci ukazat,ze si nestezuju a pritom se vsim taky nesouhlasim,si u tebe protirecim a sedim nekde kde se mi nelibi (takhle stejne by to pochopilo dite ve 3 tride zakladni skoly)S tebou je opravdu zabavne se bavit.Tak nic no.

Fakt na urovni. Mozna bys nakonec byla rada, kdybys dopadla aspon tak jako ja.
barbie is offline  
Gesloten onderwerp

Onderwerp-opties In onderwerp zoeken
In onderwerp zoeken:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Forumnavigatie

Nederlands Cesky English Deutch

© 2007 Tsjechie.net - Forum: vbulletin- Weather: In-pocasi.eu - Stats: Opentracker.net - SEO by vBSEO 3.2.0 - RSS Feed