|
|
![]() |
||||||
|
|
Onderwerp-opties | In onderwerp zoeken | Weergave |
|
|
#51 | |
|
Actief Lid
Nationaliteit:
|
Citaat:
![]() |
|
|
|
|
|
#52 | |
|
Lid
|
Citaat:
![]() |
|
|
|
|
|
#53 | |
|
Lid
|
Citaat:
|
|
|
|
|
|
#54 |
|
Lid
|
Zdravim vsechny co se nemraci a timto se pripojuji k debate..Snad budu uz nekoho opakovat, ale me treba (ne jen) prekvapilo jak si to holandani nacvalaji v botech az do loznice a nekteri se zouvaji opravdu az u postele, taky mi trha srdce jak vidim v restauraci krajet spagety, ci vubec tousty jist vidlickou a nozem, nebo vlastne krajeni samotne, prekrizi ruce a jedou..Nebo vyjevena navsteva, kdyz se zeptam jestli si k tomu kafi daji neco na piti(tohle pochopi jen ti, co jsou zde vic nez tyden :o))ale abych jen nehanila, tak musim uznat, ze kdyz ma clovek den na pi...tel a prodavacka v blbym supermarketu se vas s usmevem zepta jak se mate, tak tim se nikdy nic nezkazi, kdezto u nas..Prestavam mit dobrou naladu po prvnim dni ztravenem na navsteve v rodne zemi..Takze vsude je asi neco, tady se obcas lidi chovaji jak boerani, ale aspon se pri tom usmivaji, u nas je spousta prikazu, zakazu clovek vi jak se chovat v restauraci, ale kolikrat vam samotna obsluha zkazi chut k jidlu.
|
|
|
|
|
|
|
#55 |
|
VIP Lid
|
Almo a Zaneto, ja vim nejlip, co delam a proc jsem tady.... ja jen konstatovala, ze Holandani jsou jini a maji jiny zvyky a rozhodne kvuli tomu nejsem nestastna, delam si vsechno podle sebe a bavim se s kym chci a rozhodne se nenecham poucovat nekym, kdo je tady par mesicu.... Zaneto, ty sama pises, ze se ti tu nelibi a presto zustavas.... takze si taky protirecis. Hlavne si nenech udelat dite, to bys pak teprve mela co resit.
Takze pa a muzem si o tom zas popovidat za par let... ![]() |
|
|
|
|
#56 | |
|
Lid
|
Citaat:
![]() |
|
|
|
|
|
#57 |
|
Lid
|
Veruberu
Jojo,to,ze Marijke se vzouva az u postele mi ze zacatku taky prislo dost uhozeny a navic...uz jsme zase u toho...kdo to pak bude uklizet,jiste,mame au-pair no,ale ja jsem proste a jednoduse navrhla kazdy tyden novy hadr na boty a problem je vyresen,takze to pak vzdycky premachnu a jede se na novo.Zrovna dneska byl muj den jakozto au-pair velice v pohode,teda az na ten zaver,kdy tu Anna brecela a vztekala se pul hodiny,ze nedala jedne z nasich mnoha kocek pusu...jojo,ale to je s kazdym vzdycky neco. Tak jo holky,hlavu vzhuru,zitra uz je patek a vikendove akce muzou pomalu zacit... |
|
|
|
|
#58 |
|
Lid
|
jen bych chtela navrhnout aby si jiste osoby vyrizovali soukrome zalezitosti prostrednictvim privatnich vzkazu, nicmene dobry priklad (jako uz mnohokrat) ceske vlastnosti praniho spinaveho pradla na verejnosti, a jako uz tolikrat cesky nenechavec podlehl nutkani a proste to podelal...tema zacalo zajimave, ale to by nebylo, aby se do toho nekdo nenavez..takze cechacci, nastavme si zrcadlo predtim, nez zacneme se spinou. No a to je presne to co jsme zminila vyse, nalade je v prd..cicich
|
|
|
|
|
#59 | |
|
Lid
|
Citaat:
.Stejne se tim nic nevyresi,ze?![]() |
|