|
|
![]() |
||||||
|
|
Onderwerp-opties | In onderwerp zoeken | Weergave |
|
|
#21 |
|
Volwaardig Lid
Nationaliteit:
|
Ta zprava je myslena pro Barbie ne pro tebe, poradne si to precti!
A ja souhlasim se Zanetou, kdyz se clovek jednou rozmysli zit v jine zemi tak si nema stezovat na ruzne veci, ktere k te zemi patri. A co se tyce chlapu..... ja si nemuzi stezovat, takoveho bych v cesku asi nepotkala. Na holandsky chleba jsem si zvykla, v Albert Hijn maji moc dobry a je dost podobny tomu ceskemu (jenom se dobra podivat na ruzne druhy) a turecky chleba se podoba ceskemu rohliku. Ve velkych oknech mam zaluzije, aby mi nikdo dovnitr nenakupoval. A vla po veceri mi moc chutna. ![]() |
|
|
|
|
#22 |
|
Volwaardig Lid
Nationaliteit:
|
M.a.r.c.
Delala jsem au-pair v Anglii a ty pocity ze zacatku, byly uplne stejne. Dnes na to vzpominam, jako na zajimavou zkusenost. Byt au-pair je podle mne dost narocne, kdyz te nastvou v praci tak nemas kam utect :o}} Co se tyce Holadskeho pristupu k detem, tak mne matce dvouleteho zbojnika docela vyhovuje. Obcas jezdime 130 km vlakem. Knizky ho bavi asi deset minut. Pak mu dalsich asi dvacet minut ukazuji co se deje venku. No pak mne vetsinou vysvobodi splucestujici, kteri s nim zacnou blbnout. Hodinu v klidu sedet proste nevydrzi. |
|
|
|
|
#23 | |
|
Lid
|
Citaat:
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
Lid
|
Malinko,dekuju,konecne dusicka,co mi fakt napsala k tematu,ne,asi jsem to nakousla spatne,tak jsem lehce zpusobila rozruch,ale vymena nazoru k debate patri.
Jojo,deticky...neni to jednoduche,ale tak jak uz jsem rikala,clovek si cestu najde,jen to nejaky ten cas trva a hlavne po dobu,kdy nevis,jak s tou komunikaci.Ja mam tri deticky...Matthijs 7,dvojcata Lars a Anna 5let a ti,kdyz zacnou a oprou se do neceho spolecne...tyyyy brdooo,mazec:] ale kdyz pak vecer dostanes miliony pusinek na dobrou noc,tak te to hreje u srdicka |
|
|
|
|
#26 |
|
Lid
|
Jinac Zanet nejde snad o to,ze by se tu cloveku nelibilo,ale treba zacatky nejsou jednoduche a o tom to je,proto tu clovek neni tak spokojeny,jak by chtel,kazdopadne nejvetsi,alespon muj problem,je prozatim komunikace...ze zaclon a vla a chlapu si muzeme vice mene delat srandu,to jsou prkotiny,taky jsem to tu milionkrat podotkla,ale prece to nemuze clovek hned vzdat jen proto,ze vsechno neni idealni.Jako nelibi,je to tu proste jiny,asi tak...ja uz se kazdopadne moc tesim,az budu moct normalne,alespon v zakladech,komunikovat v dutch,pac je pak vsechno veselejsi a snazsi
![]() |
|
|
|
|
#27 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
Ja mam deti rada ale nepovazuju za nutne byt odvazana z toho, kdyz ti dve hodiny jeci za zady. |
|
|
|
|
|
#28 | |
|
Lid
|
Citaat:
![]() |
|
|
|
|
|
#29 | ||
|
VIP Lid
|
Citaat:
Citaat:
|
||
|
|
|
|
|
|
#30 |
|
Volwaardig Lid
Nationaliteit:
|
Zas tak spatne jsem to nemyslela.............
![]() |
|
|