![]() |
|
|
#91 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
To ja si to potom mazu vaselinou. Aspon to nemam tak cervene . Ale holky abych nezapomela. Hrozne mi tu chyby to nase stampot. Ja se na ty polevky a knedle uz nemuzu divat. Mam cele odpoledne pocit jako bych mela prasknout a to ze ji k bramborum a rizku jeste kompot z hrusek, clovece ja mela celej tejden srajdu. Jinac ten nas starej jen sedi u televize. Po mastnem obede si da to pivo coz je tu velice dobre a potom chrape jak o zavod. Pupek mu roste az za Ameriku a na sport nema ani pomysleni. No a pani domu recykluje asi vsechno. Nejen ze si nechava sklenicky na ty sve kompoty, tak i pere v rukou svacinove sacky, to aby je mohli pouzit zase, ze... ![]()
|
|
|
|
#93 | |
|
Actief Lid
Nationaliteit:
|
Citaat:
![]() |
|
|
|
|
|
#94 |
|
Volwaardig Lid
|
Par slov do pranice
Tyyyyy jo,
Deset stranek za dva dny. Vy se holky prekonavate .Dovolte par ironickych poznamek nezaujateho pozorovatele: - Presne stejne problemy diskutovaly i ty au-pairky ve Francii a v Anglii, ktere jsem znal - Nedivil bych se, kdyby totez trapilo nemecke au-pairky v Cechach, jestli nejake existuji - Drtiva vetsina rodicu v Holandsku nema zadnou au-pairku, takze ty rodiny, do kterych se dostanete uz jsou trochu netypicke (napr. maji prilis zlobive deti, nez aby se s tim rodice parali sami, nebo si potrebuji dokazat "ze na to maji", nebo jsou nadprumerne bohati, nebo radi nekomu prikazuji, co a jak ma delat, nebo jsou to sami cizinci a maji jine zvyky a starosti ...) - Samozrejme i "normalni rodina" si sem tam sjedna au-pairku - ... Kdybych si ja mel stezovat, tak asi leda na to, ze tu nemam ty zlobive deti ani zadnou au-pairku, ktere bych je hodil na krk ... ![]() |
|
|
|
|
#95 |
|
Nieuw Lid
|
Nechapu jak neco "takoveho dokazes sem napsat.
Nechapu co ty tu vlastne delas? Vlastne jo hlidas tu deti vid? A jestli se nepletu nejsou tvoje a jsi za to placena ze?Takze by jsi se te mamince mela opravdu prizpusobit:-)nemyslis? Jinak tve poznatky o vla ,zaclonach a holandanech me opravdu pobavily:-)) Podle me holandani nepotrebuji zaclony nemaj co schovavat ..a jesli si precnes nekdy neco z minulosti,dozvis se proc nemaj zaclony:-)) No jo ty jsi z ceska zvykla celej byt schovat za zaclony....to mi taky nepripadne normalni..ale coz. K tem holandskym nagelovanym teplousum...mam jednoho doma.Hmm jsem velice spokojena.Porad lepsi nez cecha co sedi doma v sedacce pije pivo kouka na telku a honi te at mu das najist.heh A treba si obcas precist nejakou statistiku o ceskych muzich kolik % zenske v cesku tyra nebo mlati hmm??Takze kazda si zvolime cemu dame prednost ze?? K tomu vla...heh oni to maj tak mi zas jinak.Treba se podivej na nas rajcatovy salat ja ho miluju ostatni taky neco ceskeho pridat do nej cukr..hehe ostatni jsou z toho otreseni .ale co je to nase vec:-)) Jsem ceska ,cechy miluju ..ale proste nebudem pomlouvat jine kdyz se tu jaksi prizivujem na nich ze.:-)))?? No co treba jit hlidat deti do cech hmm?:-)) Kdyz mas takove vyhrady? Takze mej se hezky a premyslej trosku nez neco vypustis na verejnost.ale i tak jak by rekli holandani kazdej ma pravo na svuj nazor ze:-)) |
|
|
|
|
#98 |
|
Actief Lid
|
Holky zlaty, na kolenou vas prosim, uz toho nechte. A pokud nekdo ma porad potrebu vracet se k urcitym vecem, ktere notabene do tohoto tematu nepatri, vyrizujte si to pres PM.
Jak ma pak clovek zustat v pohode, kdyz se jde frustrovany odreagovat na forum ke svym krajanu a frustrace dal pokracuje. Kazdy ma pravo na svuj nazor a kazdy ma taky pravo na trochu slusnosti a tolerance a ohleduplnosti. Posilam vam vsem , holkam aupairkam preju pevne nervy, protoze nekdy je to opravdu drina a odrikani, a nam vsem ostatnim preju hezky nicim neruseny vecer a uz dopredu pohodove Vanoce.
|
|
|
#99 | |
|
Actief Lid
Nationaliteit:
|
Citaat:
Takova "vyhybka" od tematu muze byt, no ne....:-))? |
|
|
|
|
|
#100 |
|
Actief Lid
|
no jasne Almo, to bylo prave k tematu Ne,vsak ty jiste vis,jak jsem to myslela. Praveze uz to tu zacalo byt hezky prijemne a srandovni,tak me trosku mrzelo,ze se to pak tak nestastne zacalo kazit...Tak jsem si rikala, ze zkusim vcas zasahnout,ze to treba pomuze. A ted uz piste zase vy ostatni nejaky srandy,at se muzu zasmat a taky at nezavarim klavesnici!!! ![]()
|