het Tsjechisch Forum
Voorpagina - Forums - Fotogalerij - FAQ - Registreren
Registreren FAQ Ledenlijst Agenda Zoeken Berichten van vandaag Alle berichten als gelezen markeren

Gesloten onderwerp

Onderwerp-opties
Oud 08-12-06, 15:28   #91
Actief Lid

Kvetinka's avatar

Nationaliteit:
Citaat:
goddart schreef:
PS: Poslete mi prosim family pack jemneho toaletniho papiru PAGE, z tech jejich recyklovanych novin uz me boli prditko....

To ja si to potom mazu vaselinou. Aspon to nemam tak cervene . Ale holky abych nezapomela. Hrozne mi tu chyby to nase stampot. Ja se na ty polevky a knedle uz nemuzu divat. Mam cele odpoledne pocit jako bych mela prasknout a to ze ji k bramborum a rizku jeste kompot z hrusek, clovece ja mela celej tejden srajdu.
Jinac ten nas starej jen sedi u televize. Po mastnem obede si da to pivo coz je tu velice dobre a potom chrape jak o zavod. Pupek mu roste az za Ameriku a na sport nema ani pomysleni.
No a pani domu recykluje asi vsechno. Nejen ze si nechava sklenicky na ty sve kompoty, tak i pere v rukou svacinove sacky, to aby je mohli pouzit zase, ze...
Oud 08-12-06, 15:44   #92
Lid

sweety's avatar

Nationaliteit:
No konecne je to tu o srande!!!
sweety is offline  
Oud 08-12-06, 16:23   #93
Actief Lid

Alma's avatar

Nationaliteit:
Citaat:
Mishka schreef:
No a nekteri si k tomu pridaji jeste knira rikame tomu virus K.N.I.R pochazejici z vychodniho Nemecka
....na kterem nekdy ulpi pivni pena, kterou tady pozaduji na kazdem tocenem pivu doslova vrchovatou, jinak ho odmitaji pit, s humbukem ho vraceji a pritom nadavaji hospodskemu
Alma is offline  
Oud 08-12-06, 18:13   #94
Volwaardig Lid

adam.zach's avatar

Nationaliteit:
Par slov do pranice

Tyyyyy jo,
Deset stranek za dva dny. Vy se holky prekonavate .
Dovolte par ironickych poznamek nezaujateho pozorovatele:
- Presne stejne problemy diskutovaly i ty au-pairky ve Francii a v Anglii, ktere jsem znal
- Nedivil bych se, kdyby totez trapilo nemecke au-pairky v Cechach, jestli nejake existuji
- Drtiva vetsina rodicu v Holandsku nema zadnou au-pairku, takze ty rodiny, do kterych se dostanete uz jsou trochu netypicke
(napr. maji prilis zlobive deti, nez aby se s tim rodice parali sami, nebo si potrebuji dokazat "ze na to maji", nebo jsou nadprumerne bohati, nebo radi nekomu prikazuji, co a jak ma delat, nebo jsou to sami cizinci a maji jine zvyky a starosti ...)
- Samozrejme i "normalni rodina" si sem tam sjedna au-pairku
- ...
Kdybych si ja mel stezovat, tak asi leda na to, ze tu nemam ty zlobive deti ani zadnou au-pairku, ktere bych je hodil na krk ...
adam.zach is offline  
Oud 08-12-06, 18:42   #95
Nieuw Lid

petka's avatar

Nationaliteit:
Nechapu jak neco "takoveho dokazes sem napsat.
Nechapu co ty tu vlastne delas?
Vlastne jo hlidas tu deti vid?
A jestli se nepletu nejsou tvoje a jsi za to placena ze?Takze by jsi se te mamince mela opravdu prizpusobit:-)nemyslis?
Jinak tve poznatky o vla ,zaclonach a holandanech me opravdu pobavily:-))
Podle me holandani nepotrebuji zaclony nemaj co schovavat ..a jesli si precnes nekdy neco z minulosti,dozvis se proc nemaj zaclony:-))
No jo ty jsi z ceska zvykla celej byt schovat za zaclony....to mi taky nepripadne normalni..ale coz.
K tem holandskym nagelovanym teplousum...mam jednoho doma.Hmm jsem velice spokojena.Porad lepsi nez cecha co sedi doma v sedacce pije pivo kouka na telku a honi te at mu das najist.heh
A treba si obcas precist nejakou statistiku o ceskych muzich kolik % zenske v cesku tyra nebo mlati hmm??Takze kazda si zvolime cemu dame prednost ze??
K tomu vla...heh oni to maj tak mi zas jinak.Treba se podivej na nas rajcatovy salat ja ho miluju ostatni taky neco ceskeho pridat do nej cukr..hehe ostatni jsou z toho otreseni .ale co je to nase vec:-))
Jsem ceska ,cechy miluju ..ale proste nebudem pomlouvat jine kdyz se tu jaksi prizivujem na nich ze.:-)))??
No co treba jit hlidat deti do cech hmm?:-))
Kdyz mas takove vyhrady?
Takze mej se hezky a premyslej trosku nez neco vypustis na verejnost.ale i tak jak by rekli holandani kazdej ma pravo na svuj nazor ze:-))
petka is offline  
Oud 08-12-06, 18:49   #96
Nieuw Lid

petka's avatar

Nationaliteit:
petka is offline  
Oud 08-12-06, 18:50   #97
VIP Lid

barbie's avatar

Petka:

Nejak sis to popletla.... ja nejsem zadna au-pair a ani jsem nikdy nebyla.... tak si nejdriv precti, kdo co pise a pak teprve reaguj!
barbie is offline  
Oud 08-12-06, 19:26   #98
Actief Lid

goddart's avatar

Nationaliteit:
Holky zlaty, na kolenou vas prosim, uz toho nechte. A pokud nekdo ma porad potrebu vracet se k urcitym vecem, ktere notabene do tohoto tematu nepatri, vyrizujte si to pres PM.
Jak ma pak clovek zustat v pohode, kdyz se jde frustrovany odreagovat na forum ke svym krajanu a frustrace dal pokracuje.
Kazdy ma pravo na svuj nazor a kazdy ma taky pravo na trochu slusnosti a tolerance a ohleduplnosti.
Posilam vam vsem , holkam aupairkam preju pevne nervy, protoze nekdy je to opravdu drina a odrikani, a nam vsem ostatnim preju hezky nicim neruseny vecer a uz dopredu pohodove Vanoce.
Oud 08-12-06, 19:30   #99
Actief Lid

Alma's avatar

Nationaliteit:
Citaat:
goddart schreef:
Holky zlaty, na kolenou vas prosim, uz toho nechte. A pokud nekdo ma porad potrebu vracet se k urcitym vecem, ktere notabene do tohoto tematu nepatri, vyrizujte si to pres PM.
Jak ma pak clovek zustat v pohode, kdyz se jde frustrovany odreagovat na forum ke svym krajanu a frustrace dal pokracuje.
Kazdy ma pravo na svuj nazor a kazdy ma taky pravo na trochu slusnosti a tolerance a ohleduplnosti.
Posilam vam vsem , holkam aupairkam preju pevne nervy, protoze nekdy je to opravdu drina a odrikani, a nam vsem ostatnim preju hezky nicim neruseny vecer a uz dopredu pohodove Vanoce.
Ale to ohledne tech pivnich brich, mastnych jidel a srandovnich ucesu bylo dobre!!!! Takova "vyhybka" od tematu muze byt, no ne....:-))?
Alma is offline  
Oud 08-12-06, 19:34   #100
Actief Lid

goddart's avatar

Nationaliteit:
no jasne Almo, to bylo prave k tematu
Ne,vsak ty jiste vis,jak jsem to myslela. Praveze uz to tu zacalo byt hezky prijemne a srandovni,tak me trosku mrzelo,ze se to pak tak nestastne zacalo kazit...Tak jsem si rikala, ze zkusim vcas zasahnout,ze to treba pomuze.
A ted uz piste zase vy ostatni nejaky srandy,at se muzu zasmat a taky at nezavarim klavesnici!!!

Onderwerp-opties

Berichtregels